Přišla jsem o mléko v jednom prsu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17026
14.11.11 10:38

Ahojky,u mladsiho jsem v sestinedeli dostala do leveho zanet a proste uz se mi to jedno prso nerozjelo,maly rval jak tur,kdyz jsem ho k nemu prikladala(ale alespon tu trosicku jsem chtela,aby pil,porad jsem vytrvale zkousela :twisted: -pres odsavacku to bylo jen par kapek,z druheho hned normal plna davka..),ale z jednoho jsem ho v pohode utahla,pul roku plne a 14mesicu castecne.A vypaseny jen z kojeni byl teda dost..Nerikam,kdyz to nejde,tak to nejde,svet se nebori,pisu ti to jen proto,ze i z jednoho to jde.
Kdyz se mimco nevzteka a „prazdneho“se drzi,tak to neni jeste tak hrozny..a i kdyz se vzteka a rve jak na lesy,tak to presto jeste jde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
14.11.11 10:40

jo a jak pisou holky,vzdy jsem zacinala s tim horsim.(nekdy jsem behem jednoho kojeni ho k tomu prehodila i vickrat,abych alespon trosku zvysila laktaci).Celou dobu jsem tak kojila(u starsiho ne,tam jsem mohla nastridacku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
14.11.11 11:17

Ahoj, moc dík za rady

malej teda přibírá krásně, to je fakt

ten nutrilon dávám jen občas, když jsem úplně vycuclá, tak aby se mi prsa aspon trochu stihly nalít

jen prostě nechápu proč se to stalo, z porodnice jsem odcházela a prsa se mi nalívaly až jsem je měla plný hrudek, vím že se pak laktace ustálí, to chápu ale prostě tohle mi přijde divný a zajímavé je že s dcerou jsem měla úplně to samé, to samé prso se mi najednou přestalo nalívat, nemůže to mít souvislost že na tom prsu mám vpáčenou bradavku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
14.11.11 11:52

To by asi souvislost mít nemělo, pokud se jí malej chytí, tak by to mělo být v pohodě. Ale opravdu, já mám od těch cca dvou týdnů prsa jak dva pytlíky, člověk by řekl, že tam nic není a dítě mám hezky faldíkatý :lol:
Když dáš dokrm, tak tělo neví, že byl požadavek na jídlo a tím pádem ho ani nevyrobí - poptávka/nabídka. Dokrm fakt až ve chvíli, kdy přiložím dítě, to se snaží a pak začne ječet, že to nejde, ke každýmu prsu aspoň tak na minutu dvě, pak dát dokrm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81528
14.11.11 13:19

Nečekej, že se ti teď prsa budou nalévat. Bude to čím dál horší. S prvním jsem ještě nějaká prsa měla. Teď jsem se těšila, že si zase vylepší dekolt a s druhým je to o poznání horší. Prsa nula prd, i před kojením. Tloustne vcelku dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
16.1.13 20:46

Ahoj holky, ja mam jedno prso vestsi nez druhe, ale mela jsem to ikdyz jsem nekojila.. mam s kojenim problem, z vetsiho odsaju odsavackou okolo 40-50ml, ale z mensiho tak max.15-20.. krmim nutrilonem a svym mlikem, pry mam malo mleka, ale podle toho co tady ctu to neni tak hrozne, asi se na tu odsavacku vybodnu a budu jenom kojit a uvidim, jsem z toho dost zmatena..
strasne jsem chtela plne kojit a jsem dost zklamana z toho, ze nemam dost mlika… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
23.10.16 12:31

Ahojky

Ahojky prosim vas kdy vymizi mleko z prsu muj syn ma v lednu 3 roky ale kdyz si zmacku bradavky mleko mam porad ne moc ale kapky sedelaji v obou dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.10.16 13:51

@Digi003 tak si to nemačkej.. kdys přestala kojit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
23.10.16 14:37

@martina.se kdyz mel maly 3 mesice uz sme nekojili nestacilo mu to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.10.16 14:46
@Digi003 píše:
@martina.se kdyz mel maly 3 mesice uz sme nekojili nestacilo mu to

pomom jsi měla už dávno zajít k dr :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
23.10.16 14:50

@martina.se je mozne aby to bylo I tim ze bych mohla byt na zacatku tehu ale to asi ne spis pondeli k doktorovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.10.16 14:53

@Digi003 možné je toho hodně, zajdi k dr a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
23.10.16 14:54

@martina.se moc dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21062
25.10.16 14:04

Kojicí maminky, napište si o vyzkoušení nápoje Nutrimama!

Milé maminky,

baví nás číst vaše postřehy ze života, a proto jsme se jim na eMiminu rozhodli dát ještě větší prostor. Kategorii Deníčky jsme rozšířili o sekci Vyzkoušeli jsme. Na co se v ní můžete těšit? No přeci na zkušenosti maminek s produkty, knížkami, filmy nebo akcemi. A startujeme právě teď.

Máme pro Vás nápoje pro kojicí maminky Nutrimama. Přihlaste se o ně do 30.10.2016 v komentářích v článku a pošleme vám je k vyzkoušení. :dance:

Až vám nápoj dorazí, ochutnejte jej a dejte vědět, jak jste byly spokojené – přidejte nový deníček. Zajímají nás vaše dojmy a názory. :kytka:

Jak deníček strukturovat?

• V deníčku shrňte důvody, proč jste se nápoj rozhodla vyzkoušet.
  • Vypíchněte jeho pozitiva a negativa.
  • Popište, jak vám chutnal či nechutnal, a zda jste pozorovaly nějaké změny během kojení.
  • Na závěr napište, zda byste ho doporučily dalším maminkám.
  • Budeme rádi, když připojíte i nějaké fotky z testování.

Do kategorie „Vyzkoušeli jsme“ však samozřejmě můžete přidávat i své zážitky spojené s jakýmikoliv dalšími produkty, knížkami, filmy či akcemi. Těšíme se na vaše komentáře a nové deníčky. :mavam:

Tým eMimino.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.5.20 18:37

Jdu s dotazem.. malému budou 4 měsíce.. ale od očkování což jsou 3 týdny mi nechtěl moc pít z levého prsu, tak jsem ho prikladala více k pravému.. dneska z levého nechce vůbec.. pravé mám 3× větší.. jsem z toho úplně nešťastná.. prosím vás co dělat, aby to levé zase fungovalo🤔 🙁?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová