Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Běžně platím kartou i jízdenky na vlak ![]()
Já jsem před pár lety nechala proběhnout samovolný potrat v 6tt, těhotenství jsem neměla potvrzené lékařem, jen testem, k dr. jsem šla až po odkrvácení, asi 10 dní. Kdybych měla pocit, že něco není v pořádku, šla bych dřív.
Ve Tvém případě nevím. Pokud byly oba plody v děloze a nemáš velké bolesti, horečky nebo silné zimnice, myslím si, že pohotovost počká. V tomto týdnu plod zachránit nejde, je to příroda.
@Nausika @np10021 @MonaSun Našli mě 2 myomy. Jeden 3,5cm druhý 1,5cm..v týdnu mám jit ke své Dr a ta buď potvrdí nebo vyvrátí potrat Něco tam viděli, ale neví zda to je váček, že ten myom větší to utlačuje
![]()
@np10021 Mudr co si ho dr přivolala na pomoc říkal, že tam vidí něco jako váček a že bych měla být teprve 5+4 týden… Tak nevím co ta moje Dr viděla nebo neviděla
A to co tam viděli je za tím velkým myomem.
To je divné, vždyť teď bys měla být už v 8tt. To museli vidět embryo i se srdeční akci.
@Petrasekk Tak to se doktorka hodně spletla. Ale dle tvé poslední ms by už mělo být vidět něco více, jak váček. Už by mělo být i embryo..
@np10021 @karkarka Zítra odpoledne mám jít ke své dr. Tak jsem opět zvědavá co se dozvím
Každopádně krvácení ustálo…dnes bylo jen trošičku.
@Nausika @karkarka @np10021 Tak holky mimčo není. Potrat 😞 Mám počkat až odejde úplně s krví a za 3 týdny že se můžem snažit znovu…že to bude ideální prostředí vevnitř po potratu. Že je to víc prokrvené, a že většina takových dalších těhotenství vydrží až do konce.. takže tak. Byla sem už trochu smířená, že to nedopadlo. Tak cca za měsíc zkusíme znovu…musím myslet pozitivně
![]()
@Petrasekk to mě mrzí. Mně se po druhém potratu povedlo donosit. Budu držet palce. ![]()
@Petrasekk To mě moc mrzí
ale je to pravda, teď máte pohnojeno a brzo se zadaří. U nás se zadařilo 2 cyklus po SP.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.