Potrat, mimoděložní těhotenství...?

135
17.6.22 08:45

Potrat, mimoděložní těhotenství...?

Ahoj, přišla jsem si pro radu. Poslední menstruace proběhla od 27. 4 do 31. 5. normálně silná s příšernými bolestmi jako vždy, akorát o týden později. První pohlavní styk po MS jsem měla 4. 6. Měla jsem vypočítáno, že ovulace proběhne okolo 11. 6., proto jsem si 10. 6. udělala ovulační test a vyšel pozitivně, špinila jsem a měla jsem mírnou bolest v břiše - říkám si, jasná ovulace! Špiněni se občas změnilo v krvácení a pokračovalo i v pondělí, kdy jsem kontaktovala gynekologa. Sestřička mě objednala na úterý a řekla, ať si udělám těhotenský test, abychom při krvácení mimo cyklus vyloučili těhotenství. V pondělí 13. 6. jsem si udělala těhotenský test a byl pozitivní - byla jsem dost překvapená a hlavně zmatená. Doktor mě v úterý vyšetřil, ale nic v děloze nenašel, proto jsem šla ve středu ráno na krev na přítomnost hCG. hCG v krvi bylo přes 200, zatím to tedy na mimoděložní těhotenství prý nevypadá. Krvácím a špiním pořád, ne nějak moc, ale každý den. :? Jsem pozvaná na středu opět na odběry na přitomnost hCG. Nezažila některá z vás něco podobného? Může probíhat potrat tak dlouho a bez větších bolestí? :? Nebo to dokonce může dopadnou dobře? Děkuji moc za vaše případné odpovědi. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35928
17.6.22 09:02

Uvidíš podle toho druhyho výsledku. Když už nekrvavis silně tak to mohl být třeba jen hematom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
17.6.22 15:57

Ahoj zazila a potrat to byl. Bez bolesti.. Jsem tak to spinila a krvacela asi deset dni, pal to prestalo a za tri dny krvácení i s bolestmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
25.6.22 05:21

Zdravím, tak to nakonec opravdu bylo mimoděložní těhotenství :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35928
25.6.22 08:08

To je mi líto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty