Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, chtěla bych si tu trochu ulevit.. začali jsme se snažit v říjnu minulý rok a v prosinci jsem otěhotněla, vše bylo krásný, ale v 7tt jsem samovolně potratila na dovolené.
Znovu jsme se začali snažit až teď kvetnu, ale jsem z toho špatná, že to třeba nepůjde.. jak dlouho jste se snažili po potratu? Také mám strach aby vše bylo v pořádku..
prostě si potřebuji ulevit ![]()
Po samovolnem potratu loni jsem otehotnela hned na prvni pokus, bylo to teda hned po sestinedeli. Vsechno v poradku, tehotenstvi probehlo bez komplikaci, za par tydnu rodim. Drzim palce, at ti to taky dobre dopadne ![]()
@karkuš píše:
Po samovolnem potratu loni jsem otehotnela hned na prvni pokus, bylo to teda hned po sestinedeli. Vsechno v poradku, tehotenstvi probehlo bez komplikaci, za par tydnu rodim. Drzim palce, at ti to taky dobre dopadne
Děkuji a moc gratuluji ![]()
Já jsem potratila v dubnu 2020 ve 13tt, otěhotněla jsem znovu v srpnu, dceři byl nedávno rok.
@VelkaMys píše:
Já jsem potratila v dubnu 2020 ve 13tt, otěhotněla jsem znovu v srpnu, dceři byl nedávno rok.
Moc děkuji za odpověď tak snad se nám to brzy povede ![]()
Otěhotněla jsem 9mesicu po 1.porodu. Bohužel samovolný potrat, otěhotněla jsem za 2 měsíce po potratu a vše ok. ![]()
Já jsem se po potratu hned na další těhotenství necítila, otěhotněla jsem znovu po 7 měsících, ale jen 2 mesice, co jsme tomu nechávali volný prubeh. Teď mam dvě zdravé děti. Určitě to příště bude dobre, mam kolem sebe hodně kamarádek, které potratily a všechny už mají děti.
Revize v listopadu 2021 ve 14tt kvůli DS. Měla jsem nařízeno tři měsíce počkat, čekalo se na genetiku, přišla negativní genetika na začátku února a ke konci února už pozitivní test teď začínám 6 měsíc.
@Anonymní píše:
Já jsem se po potratu hned na další těhotenství necítila, otěhotněla jsem znovu po 7 měsících, ale jen 2 mesice, co jsme tomu nechávali volný prubeh. Teď mam dvě zdravé děti. Určitě to příště bude dobre, mam kolem sebe hodně kamarádek, které potratily a všechny už mají děti.
Moc děkuji za odpověď ![]()
Revize pro ZT duben 2021, dali jsme si pauzu a pozitivní test skoro na první dobrou listopad 2021. Držím palce.
@wiwiOL píše:
Revize pro ZT duben 2021, dali jsme si pauzu a pozitivní test skoro na první dobrou listopad 2021. Držím palce.
Moc děkuji, nějak to na mě dnes dolehlo.. ![]()
@Tashunka chápu, pro mě to byl taky šok, ale jen kvůli tomu, že jsem neměla tušení, že se to tak často stává. Páru o tom nemělo ani mě okolí, které brali skoro automaticky otěhotnění= mimino. Tak od té doby dělám lehkou osvětu.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.