Potrat, pojďme se trochu podpořit.

25
12.6.22 11:06

Potrat, pojďme se trochu podpořit.

Ahoj holky, chtěla bych si tu trochu ulevit.. začali jsme se snažit v říjnu minulý rok a v prosinci jsem otěhotněla, vše bylo krásný, ale v 7tt jsem samovolně potratila na dovolené.
Znovu jsme se začali snažit až teď kvetnu, ale jsem z toho špatná, že to třeba nepůjde.. jak dlouho jste se snažili po potratu? Také mám strach aby vše bylo v pořádku.. :nevim: prostě si potřebuji ulevit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
705
12.6.22 11:30

Po samovolnem potratu loni jsem otehotnela hned na prvni pokus, bylo to teda hned po sestinedeli. Vsechno v poradku, tehotenstvi probehlo bez komplikaci, za par tydnu rodim. Drzim palce, at ti to taky dobre dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
12.6.22 11:38
@karkuš píše:
Po samovolnem potratu loni jsem otehotnela hned na prvni pokus, bylo to teda hned po sestinedeli. Vsechno v poradku, tehotenstvi probehlo bez komplikaci, za par tydnu rodim. Drzim palce, at ti to taky dobre dopadne :kytka:

Děkuji a moc gratuluji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
12.6.22 12:27

Já jsem potratila v dubnu 2020 ve 13tt, otěhotněla jsem znovu v srpnu, dceři byl nedávno rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
12.6.22 12:34
@VelkaMys píše:
Já jsem potratila v dubnu 2020 ve 13tt, otěhotněla jsem znovu v srpnu, dceři byl nedávno rok.

Moc děkuji za odpověď tak snad se nám to brzy povede :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
12.6.22 12:37

Po samovolném potratu, asi necelý rok to trvalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.22 12:44

Otěhotněla jsem 9mesicu po 1.porodu. Bohužel samovolný potrat, otěhotněla jsem za 2 měsíce po potratu a vše ok. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.22 13:13

Já jsem se po potratu hned na další těhotenství necítila, otěhotněla jsem znovu po 7 měsících, ale jen 2 mesice, co jsme tomu nechávali volný prubeh. Teď mam dvě zdravé děti. Určitě to příště bude dobre, mam kolem sebe hodně kamarádek, které potratily a všechny už mají děti.

• Citovat
  • Upravit
3424
12.6.22 13:53

Revize kvůli ZT v 10tt(listopad)Pozitivní tt březen ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
12.6.22 14:41

Revize v listopadu 2021 ve 14tt kvůli DS. Měla jsem nařízeno tři měsíce počkat, čekalo se na genetiku, přišla negativní genetika na začátku února a ke konci února už pozitivní test teď začínám 6 měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
12.6.22 15:13

Holky to jsou všechno super zprávy. :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
12.6.22 18:22
@Anonymní píše:
Já jsem se po potratu hned na další těhotenství necítila, otěhotněla jsem znovu po 7 měsících, ale jen 2 mesice, co jsme tomu nechávali volný prubeh. Teď mam dvě zdravé děti. Určitě to příště bude dobre, mam kolem sebe hodně kamarádek, které potratily a všechny už mají děti.

Moc děkuji za odpověď :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1538
12.6.22 21:54

Revize pro ZT duben 2021, dali jsme si pauzu a pozitivní test skoro na první dobrou listopad 2021. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
12.6.22 22:02
@wiwiOL píše:
Revize pro ZT duben 2021, dali jsme si pauzu a pozitivní test skoro na první dobrou listopad 2021. Držím palce.

Moc děkuji, nějak to na mě dnes dolehlo.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1538
12.6.22 22:15

@Tashunka chápu, pro mě to byl taky šok, ale jen kvůli tomu, že jsem neměla tušení, že se to tak často stává. Páru o tom nemělo ani mě okolí, které brali skoro automaticky otěhotnění= mimino. Tak od té doby dělám lehkou osvětu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty