Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím holky. Zkusím v rychlosti popsat a zeptat se
Byla jsem těhulka. 21.6 mě Dr řekla, že jsem 6+3,že jsou tam nejspíš dvě, ale jedno odchází. Že mohu špinit i slabé krvácet. Pak sem některý den lehounce měla červenou a pak slabé špinění. Od včerejšího večera velké křeče a silné krvácení. Asi sme přišli i o to jedno, že? Mám to nechat odejít nebo jít k Dr? Ona je taková hodně starší paní, a řekla mi, že kdyby krvácení tak na pohotovost na porodní, ale mě to přijde zbytečný, aby se ve mě sťourali, když by to mohlo samo odejít. ![]()
Příspěvek upraven 26.06.22 v 09:59
Bohužel ti nedokážeme říct, co se stalo. Ano, ženy s tímhle opravdu jezdí nap pohotovost. Někdy se totiž podaří ten plod i zachránit, jenom tělo potřebuje trochu podpořit.
Já bych na tu pohotovost jela pro klid duše, alespoň budete vědět, na čem jste. Případně vám mohou dát nějaké tabletky na udržení a zastavení krvácení.
@Malineka @Nausika Nejhorší je, že na pohotovost se dostanu až večer. Nyní nemám jak. Přítel je v práci do 18h a já nemám finance u sebe na vlak
.
@Petrasekk píše:
@Malineka @Nausika Nejhorší je, že na pohotovost se dostanu až večer. Nyní nemám jak. Přítel je v práci do 18h a já nemám finance u sebe na vlak.
ne-e
@Janule84 takový komentáře jakoby nebyli
. Holt nejsme z města a nikde poblíž není bankomat sorry
a @Nell2 nejspíš se tam dostanu díky bohu, přítel zařídil.
@Petrasekk - přesně tak jak píše @Westie87
Pokud peníze máš, koupíš to online. Pak můžeš ještě přece platit kartou. Ale jestli to přítel zařídil, tak už asi není co řešit.
Nyní mám šílený křeče, bolest hlavy od včerejška, ale krvácení ustalo úplně
su z toho blázen
@Petrasekk tak jeď večer, nech se zkontrolovat, třeba to souviselo ještě s tím odcházejícím dvojčetem a druhé je v pořádku, ale to bez UZ nezjistíš.
Je mi líto, co se ti teď děje. Určitě se vydej na pohotovost a pak se nechat od své Mudr. zkontrolovat.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.