Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Praha, Stomatologická fakulta na Kateřinské ulici. Jsou tam skvělý, s dětma to umí a máš tam dvě ošetření ročně se sedací zdarma. Potřebuješ žádanku od svého zubaře. Platí se pouze za plombu, bílá cca 1000,–
Cliniq Dejvice, příjmou vás rychle, dětem davaj rajčák popřípadě ten „lektvárek“ je to soukromá klinika, takže se tam platí, ale přístup k dětem bez konkurenční, moje děti už se k zubaři nebojí a chodí tam rádi. Mají tam zubaře, kteří dělaj jen děti a opravdu mají na ně čas. Bonus hezké prostředí.
@Anonymní píše: Více
Dent Medico Praha 8 - Karlín. Mají úžasného anesteziologa a s dětmi to umí skvěle.
Krásný den,
Ideální by byla Vysočina či Středočeský kraj.
Chci se zeptat jestli někdo neví kam a na jakou kliniku se je možné objednat pouze s dítětem. Svého zubaře máme, ale malá (4) už se více jak rok nechce nechat ošetřit. A i ji trošku chápu, náš pán doktor je mladý a moc s dětmi to neumí. Ale potřebovala bych ideálně najít kliniku, kde to s dětmi umí a kam bych mohla objednat jen malou. Také by bylo asi dobré, kdyby ta klinika měla možnost pro děti takového toho,,lektvárku " kdy to to dítě oblbne na to ošetření. Dostala jsem pár kontaktů, ale všude mi řekli, že další pacienty nepřibírají, tak jsem se chtěla zeptat či o nějaké takové klinice nevíte a neporadili by jste mi kam. Já už jsem trošku bezradná
Moc děkuji.