"Přispání" u stomatologa a klinika, 4letá dcera

Anonymní
11.6.25 13:49

Přispání u stomatologa a klinika

Krásný den,
Chci se zeptat jestli někdo neví kam a na jakou kliniku se je možné objednat pouze s dítětem. Svého zubaře máme, ale malá (4) už se více jak rok nechce nechat ošetřit. A i ji trošku chápu, náš pán doktor je mladý a moc s dětmi to neumí. Ale potřebovala bych ideálně najít kliniku, kde to s dětmi umí a kam bych mohla objednat jen malou. Také by bylo asi dobré, kdyby ta klinika měla možnost pro děti takového toho,,lektvárku " kdy to to dítě oblbne na to ošetření. Dostala jsem pár kontaktů, ale všude mi řekli, že další pacienty nepřibírají, tak jsem se chtěla zeptat či o nějaké takové klinice nevíte a neporadili by jste mi kam. Já už jsem trošku bezradná :zed: Ideální by byla Vysočina či Středočeský kraj.
Moc děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6626
11.6.25 14:23

Praha, Stomatologická fakulta na Kateřinské ulici. Jsou tam skvělý, s dětma to umí a máš tam dvě ošetření ročně se sedací zdarma. Potřebuješ žádanku od svého zubaře. Platí se pouze za plombu, bílá cca 1000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
11.6.25 15:14

Cliniq Dejvice, příjmou vás rychle, dětem davaj rajčák popřípadě ten „lektvárek“ je to soukromá klinika, takže se tam platí, ale přístup k dětem bez konkurenční, moje děti už se k zubaři nebojí a chodí tam rádi. Mají tam zubaře, kteří dělaj jen děti a opravdu mají na ně čas. Bonus hezké prostředí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
11.6.25 21:16
@Anonymní píše: Více

Dent Medico Praha 8 - Karlín. Mají úžasného anesteziologa a s dětmi to umí skvěle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.