Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Předpokládám, že to platíš majiteli spolu s nájemným a máš to rozepsané v nájemní smlouvě. Takže ty úřadu doložíš, cos majiteli zaplatila.
@pipa.k Ano, presne tak. Posilam vse dohromady. Uz jsem dolozila vypis z uctu za 6 mesicu. Ale slo mi jen o to, jestli budou chtit i po majiteli jestli to odesila… nechce se mi otravovat majitele aby mi to posilal.
To už je nezajímá, majitel to má na své jméno a jeho věc, jak má nastavené zálohy a jak poctivě si je platí.
Ahoj, nemá někdo podrobnosti o té nové superdávce? Pobíráme příspěvek na bydlení, drobné úspory máme, jenže taky splácíme úvěry, tak mě zajímá, jestli budou brát aktuální stav na účtu nebo přihlíží i k výšce dluhů
nemovitosti nevlastníme, auto skoro veterán. Diky ![]()
@Anonymní píše: Více
Vzdyt to sotva včera schvalovali, ani nevim, jestli to nemusi jit do dalšího cteni a tam se potom dávají pozmenovaci navrhy.
Ne, dluhy opravdu nikoho zajímat nebudou. Naštěstí.
Co jsem o tom četla, tak mi přijde, že dluhy je zajímat nebudou.
Proč by měly?
@vokishka píše: Více
To ještě nebylo ani v prvním čtení, to zatím pouze „schválila“ vláda…
To znamená, že když si naberu půjčky, dostanu pak větší příspěvek na bydlení?
Jako že stát přispěje na mé dluhy?
Co ty lidi všechno nenapadne ![]()
@renduli píše: Více
Nějak nechápu tvou logiku, ale nevadí. Ostatním děkuji, počkám tedy na další informace.
Já zas nechápu tvojí drzost. Když máš drobné úspory, plať si bydlení z nich.
Kdo před volbami slíbí, že tyto dávky zruší, toho budu volit. I kdyby to byl Okamura
.
A na co chceš čekat? Že stát ti přispěje na bydlení více, protože máš dluhy?
Ne, nepřispěje.
Hezky den, chci se zeptat kdyz dokladate prispevek na bydleni a naklady jako voda, teplo, elektrika za vas plati majitel bytu, jak to dokladate? To otravujete kazdy 3 mesice majitele?