Příspěvek na bydlení - duben
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Toto je dotaz na úřad, pokud nejste ani schopna napsat všechny informace, ze kterých vycházíte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přečetla jsem si tu její zprávu a spíše to chápu tak, že ty dokumenty za 1. Čtvrtletí můžeš dodat až v červenci(třeba s těmi za druhé čtvrtletí).
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj, rozumím tomu správně, že toto čtvrtletí nebudu dodávat nic k pnb a budou mi vyplaceny stejné dávky jako za min čtvrtletí? Viz facebook od Maláčové. V cervenci dolozim 2.ctvrtleti a na prvni se uz nikdo ptat nebude?
Ještě to není oficiálně schválené, je to návrh, s tím že pokud bys dosahovala nižšího výdělku nebo vyšších nákladů, tzn. měla bys mít vyšší příspěvek, tak by se to zohlednilo. Ale jsou tam i nějaké pozměňovací návrhy, tak si počkej až to schválí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rychlá informace z vlády! ⚡
Pobíráte přídavky na dítě, příspěvek na bydlení nebo zvýšený příspěvek na péči❗a chystáte se v dubnu na Úřad práce s doklady o příjmech či nákladech za bydlení?📋 Chápu, že z toho máte strach, a proto jsem navrhla na vládě výjimku.
Zůstaňte v klidu doma🏠. V dubnu nic dokládat nemusíte, a dávky vám poběží dál! Další dokumenty dodáte až za další 3️⃣ měsíce, nebo je můžete poslat emailem i bez elektronického podpisu, poštou či je hodit do boxu u vchodu na ÚP. 🗳️️
Pozor: V případě, že potřebujete podat úplně novou žádost, pak bude potřeba příslušné dokumenty doložit už nyní. Opět ale můžete využít telefonickou konzultaci ☎️️ a elektronické či poštovní podání.
Lidem v nouzi je potřeba co nejvíce ulevit a zároveň musíme ochránit zaměstnance úřadů. Proto vláda výjimku rychle schválila.✔️️
#spolutozvladneme
Jana Maláčová Úřad práce ČR Klub svobodných matek WOMEN FOR WOMEN
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zatim to je navrh. nekteri musi dolozit vyuctovani za energie tak asi dokladat nic nemusi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, rozumím tomu správně, že toto čtvrtletí nebudu dodávat nic k pnb a budou mi vyplaceny stejné dávky jako za min čtvrtletí? Viz facebook od Maláčové. V cervenci dolozim 2.ctvrtleti a na prvni se uz nikdo ptat nebude?