Příspěvek na dítě 500,- Kč

109
8.11.11 15:12

Příspěvek na dítě 500kč

Chci se zeptat žádala jsme si poprvé ke konci října o příspěvek na dítě(3roky)těch 500kč.A dnes mi došel příspěvek na dítě 7600kč ale 500Kč ne to znamená že nemám nárok nebo dostanu peníze později?děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1112
8.11.11 15:16

Jmenuje se to přídavek, ne příspěvek, a mělo by ti přijít písemné vyrozumění, zda ti ho přiznali nebo ne. Potom by ti eventuelně přišel na účet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.11 15:16

Mně přišel tentokrát rodičák a o pár dní později přídavky na děti.

• Citovat
  • Upravit
30
8.11.11 15:17

Musí ti nejdřív přijít písemně, jestli máš nárok na dávku (přídavek na dítě) a peníze posílají během měsíce… takže pokud nárok na přídavek máš, určitě ti ještě přijde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
8.11.11 15:18

Tak to možna ještě příjde ne?
Kdysi posílaly dohromady s rodičákem že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
8.11.11 15:19
lavalava píše:
Chci se zeptat žádala jsme si poprvé ke konci října o příspěvek na dítě(3roky)těch 500kč.A dnes mi došel příspěvek na dítě 7600kč ale 500Kč ne to znamená že nemám nárok nebo dostanu peníze později?děkuji

Pokud si podávala na konci října, ještě zřejmě není vyřízen požadavek, na který mají ze zákona 30ti denní lhůtu. Přijde Ti písemné rozhodnutí, zda Ti přídavek uznávají či ne, až potom peníze :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
8.11.11 15:20
lavalava píše:
Tak to možna ještě příjde ne?
Kdysi posílaly dohromady s rodičákem že?

Mně to vždycky chodilo společně, až tento měsíc přišla každá platba zvlášť :nevim: a vyrozumění o přiznání ještě nedošlo vůbec (v tom mívaj vždycky zpoždění…) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
8.11.11 15:33

holky ja si tu prihreju polivcicku jo…jak to je s temi pridavky a osvc … me ta „mila pani“ poslala do riti s tim ze kdyz je manzel OSVC tak nemam na nic narok…aniz by chtela dokoliv dolozit apod. ze pry je jedno koliv vydelava ze mi nic nedaji. no a vim o kamaradkach kterych manzele jsou take podnikatele a pridavek na dite dostaly…mela ta baba pravdu nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
8.11.11 15:43

Mě to vždycky chodí dohromady,ale dneska jsem koukala, že přišel jenom RP.Tak se tam zítra půjdu zeptat,co se děje.Holky a jak často kuli němu chodíte na "socku?

• Citovat
  • Upravit
2673
8.11.11 15:46
mikitaa píše:
holky ja si tu prihreju polivcicku jo…jak to je s temi pridavky a osvc … me ta „mila pani“ poslala do riti s tim ze kdyz je manzel OSVC tak nemam na nic narok…aniz by chtela dokoliv dolozit apod. ze pry je jedno koliv vydelava ze mi nic nedaji. no a vim o kamaradkach kterych manzele jsou take podnikatele a pridavek na dite dostaly…mela ta baba pravdu nebo ne?

Co to je za blbost?manžel kamarádky je taky OSVČ a přídavky berou :nevim: Vytáhli si z finančního úřadu jeho přiznání za loňský rok a podle příjmů se vidělo.A normálně pobírá na děti 1000kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4143
8.11.11 15:51
mikitaa píše:
holky ja si tu prihreju polivcicku jo…jak to je s temi pridavky a osvc … me ta „mila pani“ poslala do riti s tim ze kdyz je manzel OSVC tak nemam na nic narok…aniz by chtela dokoliv dolozit apod. ze pry je jedno koliv vydelava ze mi nic nedaji. no a vim o kamaradkach kterych manzele jsou take podnikatele a pridavek na dite dostaly…mela ta baba pravdu nebo ne?

Já jsem OSVČ - hlavní činnost. Když jsem si volala na pracák ohledně porodného, bylo mi řečeno, že žádná OSVČ (hlavní činnost) na to nemá nárok, stejně jako nemá nárok na přídavky na děti. Totéž mi bylo řečeno i na ministerstvu. Mají nějaké statistické číslo (průměrný výdělek) a to přidělí každé OSVČ ať si vydělá kolik chce, prostě to nikdo nedostane. Taky mě to naštvalo, přijmy ani doložit nechtěli, že se nemám zbytečně namáhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
8.11.11 16:12
lucineeccka píše:
Mě to vždycky chodí dohromady,ale dneska jsem koukala, že přišel jenom RP.Tak se tam zítra půjdu zeptat,co se děje.Holky a jak často kuli němu chodíte na "socku?

Kvůli přídavku jednou do roka, vždycky chtějí příjmy za předešlý rok. My o něj zase přišli, protože chlap má úlevu na daních a tudíž se mu zvýšil průměr, to je jako v Kocourkově :zed: :mrgreen: Určo chodí jak žádost o doložení příjmů, tak následně rozhodnutí. Mě chodil s rodičákem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
8.11.11 16:16

Už vám dnes přišel rodičák? A přídavky teda ne? Nebo někomu příšlo všechno?

• Citovat
  • Upravit
35545
8.11.11 16:28

Mě nic :mrgreen: Ale holky už psaly, že rodičák dorazil dřív, tak já nevím, mají v tom bordel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
8.11.11 17:40
kozisek píše:
lucineeccka píše:
Kvůli přídavku jednou do roka, vždycky chtějí příjmy za předešlý rok. My o něj zase přišli, protože chlap má úlevu na daních a tudíž se mu zvýšil průměr, to je jako v Kocourkově :zed: :mrgreen: Určo chodí jak žádost o doložení příjmů, tak následně rozhodnutí. Mě chodil s rodičákem :wink:

Aha,takže tam musím.Nebyla jsem tam scca rok.Tak proto mi to nepřišlp. :-? No, že by se mi tam nějak extra chtělo to se opravdu říct nedá. :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat