Příspěvek VZP kojení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
309
14.1.18 11:23

příspěvek vzp kojení

Pokud bude čerpat příspěvek u vzp pro maminky, pomůcky na kojení a budu objednávat přes eshop, nevíte, zda faktura musí obsahovat jen položky pomůcek jako např. vložky, sáčky na mateřské mléko, nebo i jiné věci objednané z eshopu - oblečení atd. (které samozřejmě neproplatí)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1222
14.1.18 11:37

Napsala bych na VZP, to je nejjednodušší cesta. A budeš to mít oficiálně černé na bílém, kdyby něco ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
14.1.18 11:50

To jsem taky udělala, zatím neodepsali a tel. mi nikdo nebral.. tak počkam, no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2495
14.1.18 12:47

@sydney11 u nas si to zvyraznila fixem a vypsala vedle co proplati, taky jsem mela vic veci na dokladu. Jen aby na dokladu bylo jasne, zeje to opravdu odsavacka ci zenske vlozky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
14.1.18 13:02

@sydney11 Ahoj, nemusí, může obsahovat i jiné položky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
14.1.18 13:46

A stačila vám jen faktura z eshopu a na ní napsáno placeno dobírkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
14.1.18 18:42

@sydney11 Myslím, že to bude dostačující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16931
15.1.18 19:38

@sydney11
Ahoj, na lístku muže být i něco jiného, ale u položek na kojení musí být přesně rozepsáno (radeji bych to rozhodila na dvě objednávky a do poznámky napsala, že to chceš spojit do jednoho balíku, jen faktury potřebuješ 2 kvůli pojištovně). Ted to trošku zpřísnili a vím, že třeba bezlepkové věci nestačilo že se jedná o bezlepkový obchod a položky byly psané jako třeba „těstoviny, mouka, chleba, aj“ ale muselo tam být „bezlepkové těstoviny, bezlepková mouka…“ tak aby i tady nechtěli vyloženě vypsané položky. Ale tam je zase „kojící vložka“ jasná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová