Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Tak pokud má někdo v pronájmu tělocvičnu, tak může. Proč by nemohl?
@Anonymní píše:
Hledala jsem na netu, ale nedokážu najít odpověď přesně pro tuto situaci.Mohou nyní vstoupit do budovy školy cizí osoby?
Našla jsem jen, že rodiče nesmí doprovázet děti do budovy školy (ale to se týká dětí 1. stupně).
Např. pronájem tělocvičny nebo podobné aktivity.
ano, pokud existuje nějaká smlouva nebo dohoda, tak může. Otázkou je, zda už škola povolila užívání vnitřních prostor pro cizí subjekty.
@Anonymní píše:
Hledala jsem na netu, ale nedokážu najít odpověď přesně pro tuto situaci.Mohou nyní vstoupit do budovy školy cizí osoby?
Našla jsem jen, že rodiče nesmí doprovázet děti do budovy školy (ale to se týká dětí 1. stupně).
To je na konkrétní škole. U nás nesmí dovnitř nikdo, ani rodiče..
@Anonymní píše:
Anonym proč? Protože neumíš zatelefonovat do té školy?
@neumisa píše:
ano, pokud existuje nějaká smlouva nebo dohoda, tak může. Otázkou je, zda už škola povolila užívání vnitřních prostor pro cizí subjekty.
To je přesně to na co se ptám. Zda to je povolené nebo ne.
@Anonymní píše:
Proc to resis zde a nezavolas primo do skoly? Nejspis si to budou reditele a zrizovatele resit individualne.
U nas letos v budove skoly uz zadne krouzky nebudou. Obnovuji se pouze krouzky v jinych obecnich budovach.
@Anonymní píše:
To bude rozhodnutí na řediteli, takže jedině zjistit na dané škole.
Manžel chodí večer hrát florbal do jedné školní tělocvičny a normálně zase po ukončení nouzového stavu hrají. Nevím ale, jestli tam je třeba nějaký samostatný vchod atd. Prostě si do tvé konkrétní školy zavolej a zeptej se, jak to mají vyřešeno. A nebo zde sbíráš informace, aby ses mohla hádat s ředitelem, že vás tam má pustit? Jiný účel této diskuse a ještě anonymně mě fakt nenapadá n
Hledala jsem na netu, ale nedokážu najít odpověď přesně pro tuto situaci.
Mohou nyní vstoupit do budovy školy cizí osoby?