Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
rád bych se svěřil a požádal o radu…
Nejspíš jsem se zamiloval do své, o pár let mladší, sestřenice.
Moc často se nevídáme, ale teď jsme se viděli 2 víkendy po sobě a mně došlo, že už to není moje malá sestřenice, nýbrž krásná slečna. Hodně se mi líbí a dost často na ni myslím. Teď o víkendu jsem měl dokonce nutkání ji políbit, ale ovládl jsem se a k ničemu nedošlo.
Co mám prosím dělat? Tato situace se mi moc nelíbí, ale srdci neporučíš.
Děkuju za pomoc.
Příspěvek upraven 30.09.23 v 09:56
Svěř se jejímu tátovi nebo bráchovi, určitě se za tebe přimluví.
@Lu66 píše:
Jestli chceš mít postižené děti, jen do toho…
Proč by měli být postižení? Vždyť nejsou bacha a ségra, už tam je mix dalších genů. Navíc v ČR je vztah sestřenice a bratranec zcela legální.
@JancaS84 píše:
Proč by měli být postižení? Vždyť nejsou bacha a ségra, už tam je mix dalších genů. Navíc v ČR je vztah sestřenice a bratranec zcela legální.
I tak bych se bála, a je to prostě divné. ![]()
V rodině by to udělalo strašné peklo. Moje prababička si vzala pradědečka a byli bratranec a sestřenice. Museli žádat o povolení církevního sňatku. Rodiče to prababičce nikdy neodpustili a přerušili s ní kontakt. Byla to zřejmě ostuda a trapas je to podle mě i v této době. Nechej si radši zajít chuť.
@Lu66 píše:
I tak bych se bála, a je to prostě divné.
Je no. Taky si to nedokážu představit protože je beru skoro jako bráchy.
Někde jsem četla že takovém případě se chodí na genetické testy… Ale nevím to jistě..
Mě by zajímalo jak je to když se zamiluje starý do sestřenice? Můj strejda se do mě zamiloval a samozřejmě nějaká chemie je i z mé strany ale samozřejmě loajálita vůči rodině a společnosti je zřejmá a tak nemůže být tak jak bychom asi chtěli