Přítel a erotická hračka

25
24.9.12 11:51

Pritel a eroticka hracka

Zdravím všechny, nechci delat z komara velblouda a tak jdu nejdřív pro radu a vaše názory sem. Včera jsem omylem ( pritel myslel že spím ) zahlédla jak si přes internet objednává umělou vaginu k uspokojení. A teď nevim jak mám reagovat, delat že o tom nevim, nechat ho ať si užívá :-D nebo mu to říct a zjišťovat proč mu nestačím ja? Proč má potřebu si něco takového objednávat?

Ps: píšu z mobilu, proto ty chybějící čárky a háčky u některých slov :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4112
24.9.12 11:55

@vejdunka třeba to objednával jako dárek někomu jinému :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34541
24.9.12 11:58

Hele treba je to fakt nejakej darek pro kolegu…a i kdyby ne furt lepsi aby si objednaval umelou nez zjistit ze ma nekde zivou :D netrap se tim :mrgreen:

edit a nerikej si ze mu nestacis, to je blbost, kazdej chlap ti rekne ze sisem tam potrebuje ulevit sam, ze jde jen o pretlak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
24.9.12 12:02

@Aluse asi tak

řekla bych že zrovna tahle pomucka bývá nejčastěji kupována jako dárek z recese

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
24.9.12 12:02

To mě taky napadlo ale s větší pravděpodobností to má spíš pro sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4112
24.9.12 12:05

@vejdunka Tak sama musíš vědět jaký je váš milostný život…nevím..spíš bych to brala jako dárek..zkus třeba nahodit téma na tohle..že by jste to nějakýmu kamarádovi objednali a uvidíš co ti poví :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
24.9.12 12:08
@vejdunka píše:
Zdravím všechny, nechci delat z komara velblouda a tak jdu nejdřív pro radu a vaše názory sem. Včera jsem omylem ( pritel myslel že spím ) zahlédla jak si přes internet objednává umělou vaginu k uspokojení. A teď nevim jak mám reagovat, delat že o tom nevim, nechat ho ať si užívá :-D nebo mu to říct a zjišťovat proč mu nestačím ja? Proč má potřebu si něco takového objednávat?Ps: píšu z mobilu, proto ty chybějící čárky a háčky u některých slov :-)

Já bych ho asi nechala a neptala se. Je to pořád mnohem lepší, než kdyby měl milenku, no ni? :lol:

• Citovat
  • Upravit
25
24.9.12 12:11
@ArankaC. píše:
Já bych ho asi nechala a neptala se. Je to pořád mnohem lepší, než kdyby měl milenku, no ni? :lol:

to je určitě lepší to máš pravdu :-) v zásadě mi to ani nevadí spíš mě překvapilo že má potřebu něco takového objednávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
24.9.12 12:12

@vejdunka Třeba potřebuje zpestření vašeho sexuálního života :jazyk: Nechala bych to být, lepší umělá než živá, no ne? ;) Btw, já mám doma taky vibrátor a manželovi to nevadí… :oops: :jazyk: :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34541
24.9.12 12:15

@vejdunka no me by spis teda zajimalo jakej je to pro ne pocit, jestli je to jako podobny jak na realny a nebo ne…no a normalne byl dokument ze delaj takhle cely panny ale fakt jsou z materialu jako zivy ai tak vypadali, jsou teda drahy jak prase a tam kde je vyrabeli tak meli vsude kamery, aby nekoho nenapadla naka nekalost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
24.9.12 12:18

@Aluse :lol: :lol: :lol: :lol: Jojo taky by mě to zajímalo, jaký to je pro ně… Na ty panny jsem onehdá taky koukala, když jsem tak brousila po sexshopu, je to drahý jako kráva, ale zase je pravda, že některý fakt vypadaly dobře :twisted: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
24.9.12 12:18

@Aluse :lol: Já myslím, že nad real není. :lol:
@vejdunka Někteří se stydí rozebírat svoje tajné touhy s partnerkou a v tomto případě se ani moc nedivím. ;)

• Citovat
  • Upravit
22614
24.9.12 12:19

@Aluse OT co to máš za metřík - spíš teda ten nápis??? 8o to je dobrý :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
@atominnka píše:
@vejdunka Třeba potřebuje zpestření vašeho sexuálního života :jazyk: Nechala bych to být, lepší umělá než živá, no ne? ;) Btw, já mám doma taky vibrátor a manželovi to nevadí… :oops: :jazyk: :jazyk: :jazyk:

když jsem před přítelem jen navrhla pořízení vibrátoru tak moc nadšený nebyl :-D neví proč když mám prý jeho :-D asi si ho taky konečně koupím a nemůže říct ani popel :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34541

@atominnka to jo takova panna v satniku by me mohla i stvat kdyz by vypadala lip nez ja :D @ArankaC. no to urcite ale predstavuju si ze je to jak sex s petlahvi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí