Je manžel normální? O nevěře věděl, nechce se rozejít

Anonymní
23.9.12 17:13

Je manzel normalni?

Dobry podvecer preji. chci vedet vas nazor na to.. mam manzu uz 10 rok.. uz je to pro me stereotypni manzesltvi takze docela nuda.. nasla jsem si milence hlavne tedy na sex.. a muj manzel to zjistil cekala jsem ze konecne bude nasledovat konec a ja budu moc byt s milencem…ale co se nestalo.. manzel je meho milence kamarad…bavi se spolu.. a ja to celou dobu nevedela.. manzel dokonce neveru moji celub dobu vedel.. a uz od zacatku sveho kamarada kopal k tomu aby jsme spolu mely sex..to uz na me bylo moc.. ale jeste horsi bylo ze jsem zjistila ze manzel po celou dobu co jsem chodila k milenci je ve vedlejsim pokoji.. a nechal udelat kaeru u milence v loznici kde jsme my sexovaly..jsem uplne v soku m co delat… pro ne to vlastne byla jen zabava.. a manzel se nechce rozejit.. buh vi co ma za uchylku.. :( poradte mi damy co mam delat.. dekuju.. Lenka XXX (radeji anonym)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Misuldy
23.9.12 17:16

Tak v tom případě tvůj manžel není normální! a ty asi taky moc ne… Proboha to zase bude diskuze :-D

• Citovat
  • Upravit
7376
23.9.12 17:18

Tak proč neodejdeš sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.12 17:18

@Misuldy proc ja ne? Ja nechapu jak toto manzel mohl delat… je mi 45 let. a milence jsem vyzadovala pro upokojeni sve potreby. nevim co si myslet.. Jeste podotknu ze videa natocena (sex s ilencem) ma manzel v pocitaci ulozene. Silene, kdyz jsem nabidla ze se rozvedee. Na to se rozcilil ze to v zadnem pripade ze me miluje..a ze to nemyslel zle, pouze pro oziveni a pobaveni. Lenka

• Citovat
  • Upravit
7631
23.9.12 17:19

Ty Gogo, to je situace :mrgreen: Ale teď vážně: „Ano, jedná se ze strany Tvého manžela o úchylku“. Ale je docela neškodná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Misuldy
23.9.12 17:20

Nechápu na co si ztěžuješ a co bys jako měla dělat? všichni jste vlastně spokojení :-D

• Citovat
  • Upravit
1112
23.9.12 17:20

A tak záleží na tom, jak moc si ceníš sama sebe, ne?
Pokud chceš rozvod, prostě podej žádost, bude to řešit soud, ať manžel chce nebo nechce. A nebo rozvod nechceš, stejně jako manžel, a potom je na vás obou, abyste se svým partnerstvím něco udělali. Ideální by pro vás byla nějaká párová psychoterapie.

S milencem to máš teď jak? Ukončila jsi to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1112
23.9.12 17:21
@Anonymní píše:
Na to se rozcilil ze to v zadnem pripade ze me miluje..a ze to nemyslel zle, pouze pro oziveni a pobaveni. Lenka

Tak vidíš, vlastně vám jde oboum o to stejné, oživení a pobavení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34541
@Anonymní píše:
@Misuldy proc ja ne? Ja nechapu jak toto manzel mohl delat… je mi 45 let. a milence jsem vyzadovala pro upokojeni sve potreby. nevim co si myslet.. Jeste podotknu ze videa natocena (sex s ilencem) ma manzel v pocitaci ulozene. Silene, kdyz jsem nabidla ze se rozvedee. Na to se rozcilil ze to v zadnem pripade ze me miluje..a ze to nemyslel zle, pouze pro oziveni a pobaveni. Lenka

hele a co od nas teda chces? kdyz ti napise ze mas odejit ty tak sehned oboris…rovnou rekni ze chces slyset odpovedi typu ano je normalni nebo ne neni normalni …no kazdopadne ja manzelovi tleskam vyjebal s tebou lip nez milenec… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Aghata ano ukoncila..

• Citovat
  • Upravit
Misuldy
@Aghata píše:
Tak vidíš, vlastně vám jde oboum o to stejné, oživení a pobavení ;)
:palec: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
6281
23.9.12 17:22

Prekérní situace, no, nechala ses napálit. A proč tedy od manžela neodejdeš? Říkáš, že se nechce rozejít, ale když mu podáš papíry k rozvodu, co s tím nadělá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.12 17:22

E to vubec nebavi nejsem spokojena.. je to hnus co udelal..ano rozvedu se…

• Citovat
  • Upravit
Theo-dora
23.9.12 17:23

To aby ti člověk pomalu záviděl :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.9.12 17:24

@Adon nic..jenoze on rika ze to nebylo nic zleho.. anzelstvi je jinak spokojene… jen kvuli tomuto se s ni prece nerozejdu mi rekne.. :( asi ano.. podam zadost o rozvod..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky