Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Udělej mu radost a užij si s kamarádem před ním. Ovšem nevím jestli bych to dala.Se slečnou to by byla jiná.
Když už nic, můžete zkusit trojku .DD co na to říct. Každý jsme (většinou) svéprávný a za své činy a štěstí zodpovědný. Záleží na tobě, jak si ten svůj další život představuješ a jaké cesty k těm představám vedou.
Zakladatelko, je to hnus co udělal?
Nééé, dokonale s tebou vyběhnul. To ty jsi udělala hnus…milence
a jeho reakce a celý to počínání mě pobavila. jsi čekala, že bude zhrzenej a ono ne, co? Háhá.
![]()
tohle by snad nevymyslel ani sebelepší režisér.
![]()
@Anonymní píše:
E to vubec nebavi nejsem spokojena.. je to hnus co udelal..ano rozvedu se…
Jo, je to hnus, co udělal. A je to hnus, co jsi udělala ty. ![]()
Jako chápu, že by bylo v pořádku, kdyby jsi se ty pelešila a on o tom nic nevěděl. Ale pokud udělat podraz na tebe jako ty na něj, tak je to špatně ![]()
Hlavně bych manželovi dopřála dočasně pocit smíru, smazala to z PC a pak teprve požádala o rozvod. ![]()
No, myslim, že manžel není teda normální, když dělá takovýhle prasárny. Každopádně, když se nechce rozejít on, udělala bych to sama, s takovým prasetem bych teda nebyla. ![]()
@L-enny píše:
Zakladatelko, je to hnus co udělal?![]()
Nééé, dokonale s tebou vyběhnul. To ty jsi udělala hnus…milence
a jeho reakce a celý to počínání mě pobavila. jsi čekala, že bude zhrzenej a ono ne, co? Háhá.
![]()
![]()
![]()
tohle by snad nevymyslel ani sebelepší režisér.
![]()
![]()
![]()
Přesně ![]()
@jessikka píše:
Přesně
Jojo a vlastne jeste podpasovka od milence, ktery celou dobu s manzou spolupracoval ![]()
@Makinaa007 píše:
Neuvěřitelné. Přemýšlím, jestli to není vtípek.
Taky mě to napadlo. ![]()
@Makinaa007 píše:
Neuvěřitelné. Přemýšlím, jestli to není vtípek.
Jo pravděpodobně je
Vtipný vtípek ![]()
@Eemii píše:
Jojo a vlastne jeste podpasovka od milence, ktery celou dobu s manzou spolupracoval
a paní si myslela, jak krásně zvládá dva „vztahy“ a přitom oni si chlapi vzájemně vše říkali a u videí bavili. No prostě dokonalý, co život umí vymyslet.
![]()
S milencem jsi to ukončila, s manželem být nechceš… to je fajn, že to máš srovnané. Teď stačí podat žádost o rozvod a trvat u soudu na svém, i když manžel bude třeba stále proti.
Ostatně, svět je plný úžasných nezadaných mužů čekajících na veselou pětačtyřicátnici, která roupama neví coby
. Až se rozvedeš, budeš mít prostoru na zahnání nudy nezměrně. Držím palce.
@Theo-dora a co by mi mel clovek zavidet?