Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Blyo to tak ze on me uz do toho tahal drive jetsli si nas sex muze natacet a ja rekla ze ne.. ze nechci.. pak jse si nasla milence.. a maznel milence premluvil k tomu aby si to mohl natacet… proste to bylo vsehcno od manzela.. je to prase..
Takže bys byla raději, kdyby si našel milenku a natáčel se u toho s ní?
A nechápu, jak tvého milence do něčeho mohl donutit..když nedonutil tebe? Co na něj asi má? ![]()
Nevím co je na tom úchylného…
my třeba navštěvujeme swingers párty a úchylný to není… to byste koukaly kolik párů tak je a hlavně v jakých věkových kategoriích.. od 35-60 nejvíce.
kéž by na tohle měly žaludek ženy nevěrných mužů ![]()
každopádně pánům tleskám ![]()
zakladateko, znáš to o té potrefené huse? ![]()
musel to být každopádně šok! a děkuju, že ses tu o to podělila, protože tohle je historka hodná bakalářů ![]()
@Králičice píše:
Takže bys byla raději, kdyby si našel milenku a natáčel se u toho s ní?
A nechápu, jak tvého milence do něčeho mohl donutit..když nedonutil tebe? Co na něj asi má?
on ale na něj nic mít nemusel, protože zakaldatelka se s milencem meli rááádi ![]()
@Anonymní píše:
Ne oni se u toho nebavily.. manzelovy se to libilo.. milenec se na to nedival.. neresil to… manzel jen z toho mel radost.. ted mi priznal ze je to jeho uchylka.. a ze to byl jeho sen tohle delat… rekla jsem mu at se jde lecit..:( nedelejte ze me hlupaka… nikdo se nou nevyje*al.. manzel nutil milence do toho. a my s milencem jsme e mely radi bylo na dobre.. ale manzel se nam do toho prdelil… jen aby mel pozdvizeni… delalo mu to obre.. nebyla to pro ne sranda
Dobře ti tak, promiň. Místo aby jsi se s manželem férově rozvedla, tak jsi dělala to, co jsi dělala a teď vidíš, že se ti to vůbec nevyplatilo. Manželovi to nevadí, no to je gol! Ale tím taky nechci obhajovat chování tvého manžela.
Tak nechápu, měli jste se s milencem rádi nebo ho do toho manžel nutil? Trošku si protiřečíš…
Některé muže uspokojuje, když vidí svou ženu milovat se s jiným mužem, jeden známý to dělá také. Nechá přítelkyni, ať se miluje s jiným mužem a ona má přitom zaplý telefon a přítel to má z první ruky.
Myslím, že se tomu říká kandaulismus, ale ruku do ohně za to nedám. Prostě to buď dáš nebo nedáš. Neřeš, jestli a jak moc je úchylnej, řeš, jestli to skousneš nebo ne. Jestli ne, jděte od sebe. Jiná rada není.
Drž se, ![]()
@Anonymní píše:
Nevím co je na tom úchylného…my třeba navštěvujeme swingers párty a úchylný to není… to byste koukaly kolik párů tak je a hlavně v jakých věkových kategoriích.. od 35-60 nejvíce.
To je určitě pravda ale každý kdo tam je, tak ví kde je a proč tam je a asi to taky tak chce
Tady by mě vadilo, že někdo se ukájí nade mnou a já o tom nemám tušení. To je ta úchylka, která by se mě moc nelíbila. Kdyby se domluvili všichni a dali trojku, tak proč ne? ![]()
@Králičice jasný a v tom samém příspěvku píše autorka, že se ale měli rádi…třeba to mielnec dělal z lásky k autorce ne?
ukažte mi chlapa kterej se při sexu nechá dobrovolně z donucení filmovat…jedině že by to byla…celkem lukrativní brigádka?!
![]()
Já si myslím, že si z tebe udělal pěknej joke
Tys ho podváděla a on se na tvůj účet pěkně pobavil ![]()
Wow
…no holky i zakladatelko já nemám slov
…když pominu oboustranou sviňárnu tak mi to přijde vtipný
…kašlala bych na to, aspoň máš kvalitní péčko
…hele tobě manželství nevyhovuje, tvému muži taky tak o co jde? Se rozveď a občas muž koukne na to videjko-viděl tě nahou 10 let tak o co jde
…hlavně pokud to nevyvěsí na net
…
A řekni ať ti ho vypalí, že ho chceš taky ![]()
Teď bez smíchu na rtu-jen jestli toto celé nebyl záměr obou mužů a ty nejsi za blbce…pokud ne tak nechápu proč k tomu milenec svolil-to tě moc nemiluje když dobrovolně se tě ztrapnil. První bych se zlobila na milence pak na muže s uchylkou
To je sranda
Gratulace manželovi, nenechal si nasadit parohy, ale nasadil je tobě.
No jo karma je neuprosná ![]()
@Lastkecka píše:
To je sranda![]()
![]()
No jo karma je neuprosná
přesně ![]()
@Lastkecka píše:
To je sranda![]()
![]()
No jo karma je neuprosná