Je manžel normální? O nevěře věděl, nechce se rozejít

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16993
23.9.12 18:12
@Anonymní píše:
Blyo to tak ze on me uz do toho tahal drive jetsli si nas sex muze natacet a ja rekla ze ne.. ze nechci.. pak jse si nasla milence.. a maznel milence premluvil k tomu aby si to mohl natacet… proste to bylo vsehcno od manzela.. je to prase..

Takže bys byla raději, kdyby si našel milenku a natáčel se u toho s ní?
A nechápu, jak tvého milence do něčeho mohl donutit..když nedonutil tebe? Co na něj asi má? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.12 18:12

Nevím co je na tom úchylného…

my třeba navštěvujeme swingers párty a úchylný to není… to byste koukaly kolik párů tak je a hlavně v jakých věkových kategoriích.. od 35-60 nejvíce.

• Citovat
  • Upravit
6726
23.9.12 18:14

:lol: :lol: :lol: kéž by na tohle měly žaludek ženy nevěrných mužů :lol:
každopádně pánům tleskám :potlesk:

zakladateko, znáš to o té potrefené huse? :lol:
musel to být každopádně šok! a děkuju, že ses tu o to podělila, protože tohle je historka hodná bakalářů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
23.9.12 18:16
@Králičice
@Králičice píše:
Takže bys byla raději, kdyby si našel milenku a natáčel se u toho s ní?
A nechápu, jak tvého milence do něčeho mohl donutit..když nedonutil tebe? Co na něj asi má? :think:

on ale na něj nic mít nemusel, protože zakaldatelka se s milencem meli rááádi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16993
23.9.12 18:20
@zolycka -
@Anonymní píše:
Ne oni se u toho nebavily.. manzelovy se to libilo.. milenec se na to nedival.. neresil to… manzel jen z toho mel radost.. ted mi priznal ze je to jeho uchylka.. a ze to byl jeho sen tohle delat… rekla jsem mu at se jde lecit..:( nedelejte ze me hlupaka… nikdo se nou nevyje*al.. manzel nutil milence do toho. a my s milencem jsme e mely radi bylo na dobre.. ale manzel se nam do toho prdelil… jen aby mel pozdvizeni… delalo mu to obre.. nebyla to pro ne sranda
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
23.9.12 18:30

Dobře ti tak, promiň. Místo aby jsi se s manželem férově rozvedla, tak jsi dělala to, co jsi dělala a teď vidíš, že se ti to vůbec nevyplatilo. Manželovi to nevadí, no to je gol! Ale tím taky nechci obhajovat chování tvého manžela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
23.9.12 18:31

Tak nechápu, měli jste se s milencem rádi nebo ho do toho manžel nutil? Trošku si protiřečíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.12 18:33

Některé muže uspokojuje, když vidí svou ženu milovat se s jiným mužem, jeden známý to dělá také. Nechá přítelkyni, ať se miluje s jiným mužem a ona má přitom zaplý telefon a přítel to má z první ruky.
Myslím, že se tomu říká kandaulismus, ale ruku do ohně za to nedám. Prostě to buď dáš nebo nedáš. Neřeš, jestli a jak moc je úchylnej, řeš, jestli to skousneš nebo ne. Jestli ne, jděte od sebe. Jiná rada není.
Drž se, :mavam:

• Citovat
  • Upravit
13770
23.9.12 18:33
@Anonymní píše:
Nevím co je na tom úchylného…my třeba navštěvujeme swingers párty a úchylný to není… to byste koukaly kolik párů tak je a hlavně v jakých věkových kategoriích.. od 35-60 nejvíce.

To je určitě pravda ale každý kdo tam je, tak ví kde je a proč tam je a asi to taky tak chce :mrgreen: Tady by mě vadilo, že někdo se ukájí nade mnou a já o tom nemám tušení. To je ta úchylka, která by se mě moc nelíbila. Kdyby se domluvili všichni a dali trojku, tak proč ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
23.9.12 18:37

@Králičice jasný a v tom samém příspěvku píše autorka, že se ale měli rádi…třeba to mielnec dělal z lásky k autorce ne? :mrgreen: ukažte mi chlapa kterej se při sexu nechá dobrovolně z donucení filmovat…jedině že by to byla…celkem lukrativní brigádka?! :think: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
23.9.12 19:02

Já si myslím, že si z tebe udělal pěknej joke :-) Tys ho podváděla a on se na tvůj účet pěkně pobavil :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
23.9.12 19:03

Wow :mrgreen: …no holky i zakladatelko já nemám slov :lol:…když pominu oboustranou sviňárnu tak mi to přijde vtipný :oops: :mrgreen:…kašlala bych na to, aspoň máš kvalitní péčko :mrgreen: …hele tobě manželství nevyhovuje, tvému muži taky tak o co jde? Se rozveď a občas muž koukne na to videjko-viděl tě nahou 10 let tak o co jde :nevim:…hlavně pokud to nevyvěsí na net 8o :lol:

A řekni ať ti ho vypalí, že ho chceš taky :mrgreen:

Teď bez smíchu na rtu-jen jestli toto celé nebyl záměr obou mužů a ty nejsi za blbce…pokud ne tak nechápu proč k tomu milenec svolil-to tě moc nemiluje když dobrovolně se tě ztrapnil. První bych se zlobila na milence pak na muže s uchylkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
23.9.12 19:05

To je sranda :lol: :lol: Gratulace manželovi, nenechal si nasadit parohy, ale nasadil je tobě. :lol: :lol: No jo karma je neuprosná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
23.9.12 19:08
@Lastkecka píše:
To je sranda :lol: :lol: Gratulace manželovi, nenechal si nasadit parohy, ale nasadil je tobě. :lol: :lol: No jo karma je neuprosná :)

přesně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
23.9.12 19:11
@Lastkecka píše:
To je sranda :lol: :lol: Gratulace manželovi, nenechal si nasadit parohy, ale nasadil je tobě. :lol: :lol: No jo karma je neuprosná :)
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria