Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kaczenka dej pokoj, já už jsem taky „zrálá“ ( po dnešním burčáku teda akorát do postele), takový číčoviny mně přepadaly někdy ve třiatřiceti, to si doufám napsat, že na to byl ten pravý čas, ne v pětačtyřiceti
![]()
No konečně nějaký vzrůšo, trochu bylo potřeba to tady oživit.
![]()
@jonatanka píše:škoda že nějaký vzrůšo není i doma
No konečně nějaký vzrůšo, trochu bylo potřeba to tady oživit.![]()
@jonatanka píše:
@Theo-dora Taky tak, kameru bych asi nedala…
možná bych za kameru postavila toho milence
a příště bych zapojila i manželovu milenku ![]()
Zakladatelka nerada čte, že s ní vy**bali. Ale bohužel, jsi prostě sáhla po prvním chlapovy co po tobě snad jel. Je úplně jedno co ten milenec a že jste se milovali, to jsou kecy, kdyby to bylo jinak nenechá se naverbovat a uloví si tě sám. Manžel je fakt dobrej exot, to se musí nechat, podle mě to není chlap (tímto navrhuji jeho vyloučení), rád kouká jak mu někdo píchá manželku. Ehm.
Zabav videa, dej to k soudu
.
To musel být pořádný šok. Si myslí, jak s manželem vyběhla (parohy) a ono toto.
Každopádně s tebou chlapci vyběhli, oni. Ale, tak trochu tě předběhli, prostě
.
@emocuc.polymorf píše:
Tak můj muž říká, že větší úchylák je ten milenec.Že manžel má jen úchylku, že se mu líbí koukat se na to, jak mu někdo klátí ženu, tak si to splnil. Ale nechat se manželem milenky vědomě natáčet a poslouchat přímo při akci, to mu přijde úchylný už moc.
![]()
No, zkus zvážit, jestli na takový soužití přistoupíš..
Chápu počáteční šok, ale třeba si zvykneš a zalíbí se ti to.
Pokud jinak myje nádobí, nechlastá a nechrápe, tak si starouše nech
![]()
![]()
Holky, jak se jmenoval ten film, jak tam zabili manželku někoho vysoce postavenýho v USA (viceprezidenta?) přímo při sexu s milencem v jejich domě? Z takový podobný šmírovací kukaně, jako měl nejspíš zakladatelky muž, to tam pozoroval zloděj (známý herec s drsnými rysy). Ten zloděj to ale nechtěl říct, protože vrahem byla ochranka americkýho prezidenta..?
A prezident USA byl ten milenec
Oni se začali u toho sexu prát a ochranka tam vlítla a ženskou zastřelila. Právě ta sexuální šmírovací kabinka, co si nechal na žádost svý manželky udělat ten manžel, mi to připomněla. Ale tady to bylo zas opačně, o tom pozorování nevěděl ten milenec.
A bylo to z důvodu, aby to nebyla taková nevěra, když manžel, co už sexuálně nestačí, o tom bude vědět a koukat na to. Konec byl, že dobro zvítězilo nad zlem. Víte někdo, jak se ten film jmenuje?.. nemůžu si vzpomenout… ![]()
Manžel tě pěkně vypekl. Dobře ti tak. ![]()
@Anonymní píše:
Dobry podvecer preji. chci vedet vas nazor na to.. mam manzu uz 10 rok.. uz je to pro me stereotypni manzesltvi takze docela nuda.. nasla jsem si milence hlavne tedy na sex.. a muj manzel to zjistil cekala jsem ze konecne bude nasledovat konec a ja budu moc byt s milencem…ale co se nestalo.. manzel je meho milence kamarad…bavi se spolu.. a ja to celou dobu nevedela.. manzel dokonce neveru moji celub dobu vedel.. a uz od zacatku sveho kamarada kopal k tomu aby jsme spolu mely sex..to uz na me bylo moc.. ale jeste horsi bylo ze jsem zjistila ze manzel po celou dobu co jsem chodila k milenci je ve vedlejsim pokoji.. a nechal udelat kaeru u milence v loznici kde jsme my sexovaly..jsem uplne v soku m co delat… pro ne to vlastne byla jen zabava.. a manzel se nechce rozejit.. buh vi co ma za uchylku..poradte mi damy co mam delat.. dekuju.. Lenka XXX (radeji anonym)