Je manžel normální? O nevěře věděl, nechce se rozejít

Napsat příspěvek
Velikost písma:
L-enny
23.9.12 17:35

Ale možná to někdo napsal jen jako vtípek, ale i tak, pobavilo mě to a moc. :lol: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Theo-dora
23.9.12 17:36
@Anonymní píše:
@Theo-dora a co by mi mel clovek zavidet?

tak tlerantního manžela přece

• Citovat
  • Upravit
7680
23.9.12 17:38
@Aluse píše:
hele a co od nas teda chces? kdyz ti napise ze mas odejit ty tak sehned oboris…rovnou rekni ze chces slyset odpovedi typu ano je normalni nebo ne neni normalni …no kazdopadne ja manzelovi tleskam vyjebal s tebou lip nez milenec… :lol:
:potlesk: Dokonalej závěr příspěvku, teď tleskám já tobě :potlesk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
23.9.12 17:39

No, všichni 3 jste udělali podraz, ty asi ten nejběžnější. :mrgreen: To je jedinej rozdíl. Ten milenec a manžel jsou úchyláci oba. Spát s manželkou svýho kámoše, to by ještě nebyl takovej trhák, ale s jeho vědomím, vlastně na jeho popud a v jeho „přítomnosti“ a nechat se u toho natáčet, to je úchylný dost. A celý to zosnovat a ani si nevrznout, to je to nejúchylnější :lol: :lol: 8o

S takovým úchylem bych fakt nebyla. :lol: Ale co já vím, kdyby to nějak vysvětlil, že to tak chce a vzrušuje ho to a tobě to nevadilo, tak nakonec byste třeba mohli žít jako pěknej trojlístek ku spokojenosti všech. :palec: ;) Když to bude s tvým vědomím, je to jen trošku úchylný a v toleranci :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.9.12 17:39

Ne oni se u toho nebavily.. manzelovy se to libilo.. milenec se na to nedival.. neresil to… manzel jen z toho mel radost.. ted mi priznal ze je to jeho uchylka.. a ze to byl jeho sen tohle delat… rekla jsem mu at se jde lecit..:( nedelejte ze me hlupaka… nikdo se nou nevyje*al.. manzel nutil milence do toho. a my s milencem jsme e mely radi bylo na dobre.. ale manzel se nam do toho prdelil… jen aby mel pozdvizeni… delalo mu to obre.. nebyla to pro ne sranda

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.9.12 17:41

Blyo to tak ze on me uz do toho tahal drive jetsli si nas sex muze natacet a ja rekla ze ne.. ze nechci.. pak jse si nasla milence.. a maznel milence premluvil k tomu aby si to mohl natacet… proste to bylo vsehcno od manzela.. je to prase..

• Citovat
  • Upravit
MartickaNela
23.9.12 17:42

Ï kdyby toto někdo napsal jen pro pobavení, tak to účel splnilo :potlesk: Jelikož si nedovedu představit, že se někdo cítí být dotčený za to, že podvádí manžela, který na to dojde a pro pobavení si to nahraje :mrgreen: :dance:

• Citovat
  • Upravit
Theo-dora
23.9.12 17:42
@Anonymní píše:
Ne oni se u toho nebavily.. manzelovy se to libilo.. milenec se na to nedival.. neresil to… manzel jen z toho mel radost.. ted mi priznal ze je to jeho uchylka.. a ze to byl jeho sen tohle delat… rekla jsem mu at se jde lecit..:( nedelejte ze me hlupaka… nikdo se nou nevyje*al.. manzel nutil milence do toho. a my s milencem jsme e mely radi bylo na dobre.. ale manzel se nam do toho prdelil… jen aby mel pozdvizeni… delalo mu to obre.. nebyla to pro ne sranda

Ale tebe manžel nenutil, aby sis našla milence, ne? :lol: Takže co se rozčiluješ? Mít milence je v pořádku a to co dělal manžel není v pořádku? Já myslím, že jste jeden za 18 a druhý bez 2 za 20 :mavam:

• Citovat
  • Upravit
MartickaNela
23.9.12 17:43

@Theo-dora
Přesně :potlesk: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
L-enny
23.9.12 17:45

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: manžel se nám do toho prdelil :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: mám dost, fakt smíchy nemůžu.

zakladatelko, chápu, že tobě do smíchu není, ale bohužel to je celý tak neuvěřitelně dokonalý od tvých chlapů, že se směju, ač bych jinak asi taky zuřila. :lol: :lol: :lol: :lol:

Promiň.

A že je to manželovo úchylka, no co, každej máme tajný sny…on si ten svůj splnil. je blbý, že bez tvýho vědomí, ale kdyby jsi nezahýbala, nemusela jsi tohle řešit… ;)

• Citovat
  • Upravit
7680
23.9.12 17:48

Zda je manžel normální? Z mého pohledu i jo, pokud i on měl pocit, že žijete stereotypně a tímto si svazek zpestřil, tak je fajn, že si uměl poradit :mrgreen:. Ty sis taky uměla poradit a našla sis milence…že se vám to nakonec takhle pěkně zkloubilo je masakr :mrgreen:. No a tobě šlo zpočátko o rozvod nebo jen o vytržení ze stereotipu?? To druhé sepovedlo na celé čáře bych řekla a pokud jse o to první - tedy rozvod, tak když ho chceš, tak o něj zažádej! Proč by o něj měl za každou cenu žádat manžel, když ten je vlastně spokojenej?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
23.9.12 17:55

Tak můj muž říká, že větší úchylák je ten milenec. :D Že manžel má jen úchylku, že se mu líbí koukat se na to, jak mu někdo klátí ženu, tak si to splnil. Ale nechat se manželem milenky vědomě natáčet a poslouchat přímo při akci, to mu přijde úchylný už moc. 8o :lol:

No, zkus zvážit, jestli na takový soužití přistoupíš.. :nevim: Chápu počáteční šok, ale třeba si zvykneš a zalíbí se ti to. :mrgreen: Pokud jinak myje nádobí, nechlastá a nechrápe, tak si starouše nech :palec: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1207
23.9.12 17:59

Jen by mne zajímalo, jak to začalo. Jestli byl nejdřív milenecký vztah a pak se to manžel dozvěděl a nebo jestli manžel řekl kamarádovi, jestli by si nechtěl začít s jeho manželkou, že by se rád koukal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34541
23.9.12 18:04

Zakladatelko, promin ale me ta situace fakt prijde smesna a napsala sem to ja ze s tebou vyjebal a fakt si to myslim…hele ty sis nasla milence jelikoz ti vas sexualni zivot nevyhovoval, manzelovi asi taky ne, kdyz za tebou prisel a zeptal se ohledne toho nataceni vas dvou a ty NE…takze si situaci vyresila po svym a on taky…jen sis desne myslela, jak si tajna a ejhle ono ne on to vedel a jeste z toho mel poteseni, kteryho se od tebe nedockal, takze s tebou co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Knobloch
23.9.12 18:11

Chceme ta videa.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat