Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Přítel furt hraje a to jsem mu zakázala hrát protože si me nevšímá co mám dělat?
Kdyz jsou pro nej hry dulezitejsi nez vy, tak se s nim rozejit.
@Zumpa píše:
Začni hrát proti němu.
By se pak rozesel on s ni, jelikoz by porad dostaval nakladačky.
@lenickahu1 píše:
Přítel furt hraje a to jsem mu zakázala hrát protože si me nevšímá co mám dělat?
Nebýt s ním?
Dopřát mu, aby si našel někoho s kým je řeč jako s dospělým člověkem.
@lenickahu1 píše:
Proste jsi nudna, tak radsi hraje. Bud hrej s nim, anebo bud zabavnejsi, jestli to dokazes ![]()
@Chytrak píše:
Proste jsi nudna, tak radsi hraje. Bud hrej s nim, anebo bud zabavnejsi, jestli to dokazes
Zábava mezi partnery je tvořená oběma. Jinak je to jen divák a šašek.
@nakreslenypanacek píše:
Zábava mezi partnery je tvořená oběma. Jinak je to jen divák a šašek.
Takze on ji ma delat saska, kdyz se nedokaze zabavit nebo jak? ![]()
Jako muj přítel také hraje často hry. Ale zároveň kdyz chci tak se mně normálně věnuje. Mám toho dost do školy, takže jsem spíš rada, že se zabaví sam. Ono jestli spolu třeba bydlíte tak nevím, co by jste spolu nonstop pořád dělali.
Takže zkrátka záleží v jaké míře dává přednost hrám před tebou.
Zlepšilo se to u někoho nebo vaší partneři stále dávají přednost hrám?
Bydlíme s přítelem spolu chvíli, všechno v pořádku až na hraní her na pc. Nevadí mi když hraje když jsem v práci nebo třeba žehlim, vařím atd. to ať si klidně zahraje. Ale když máme oba volno a čas věnovat se sobě tak si zaleze na pc. Jediný důvod k hádkam.
Hele, asi nezlepšilo. Přestala jsem hrát až po narození dětí, ale pomalu už na to zase mám čas. ![]()