Přítel a kolegyně v práci

6
4.10.24 15:38

Přítel a kolegyně v práci

Nevím jak to začít, ale jak poznáte že se příteli líbí nějaká jiná žena?
Nějak veliké podezření nemám, spíš takový divný pocit. Všimla jste si někdy některá na tom svém že se mu začla líbit jiná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
4.10.24 15:40

Doporučuji mokrý hadr na hlavu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.10.24 15:52

A jaký typ práce je to s tou kolegyní? Já nevim jak to poznat ale spíš sleduju jestli se ke mně chová pořád stejně hezky.Ale kolegyně jsou taky moje noční můra a můj prácuje v obchodě, takže převážně mezi prodavačkama :?

• Citovat
  • Upravit
11559
4.10.24 15:52

Že se chlapovi líbí ženská a opačně je poměrně běžné. Nebo se počítá s tím, že přítel po ulovení oslepne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
4.10.24 15:55
@Anonymní píše: Více
Číšník ona číšnice, jako nikde se nesledujou, nikdy o ní nemluví jako jen když telefonuje skrz praci, tak prohodi at ji zavola. Chova se porad stejne ve vsem, takhle když to pisu tak si rikam že jsem vážně na hlavu, ale porad mam takovy ten divny pocit nevím proč. Dřív mě přítel podvedl, možná to je tím. Joo a ta holka tam jezdí jen o víkendu občas ne pořád.

Příspěvek upraven 04.10.24 v 15:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
4.10.24 15:56

@Ivan PPZ joo to ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tomino_fliger
4.10.24 16:13

Opravdu mohu doporučit, je to nejúčinnejší antikoncepce!

• Citovat
  • Upravit
21111
4.10.24 16:16

Každému příteli se líbí nějaká jiná žena a obvykle jich je značné množství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8487
4.10.24 16:25
@Sara428 píše: Více

Ono musí být celkově velmi těžké fungoval dal ve vztahu, když už tam byla nevěra….buď mu věříš, že už to neudělá nebo budeš porad ve stresu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
4.10.24 16:35

Libit se mu bude v prubehu dlouhodobeho vztahu spousta zen, s tim se musis smirit. Pokud toho nejsi schopna, nejsi pripravena na vazny vztah a mela bys nejprve zapracovat na sobe a svem sebevedomi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.24 16:46

Když se chová pořád stejně tak je to dobrý znamení. A že se na nějaký sociální síti nesledují tak to je v pořádku, protože sociální sítě jsou taky zlo pro vztahy. A to tě podvedl tenhle současný přítel nebo ex? Chápu že jak se člověk jednou spálí tak pak už se to veze a je člověk pořád ve střehu.

• Citovat
  • Upravit
5593
4.10.24 17:04
@Anonymní píše: Více

Tvoje noční můry bych chtěla mít stíhačko😃 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.24 17:11

@Sara428 nevymýšlej číčoviny, věnujte se sobě, co se má stát se stane, neovlivníš to

• Citovat
  • Upravit
4383
4.10.24 19:42

Tak to se Ti vůbec nedivím že mu nevěříš. Může tě taky podvést znova a dát si lepší pozor aby ses to nedozvěděla. A jinak, ne opravdu nevím jestli se mému manželovi líbí nějaká kolegyně nebo ne, protože je mi to vážně jedno. I kdyby tak co, nic s tím člověk neudělá. Víš kolik mě se líbí chlapů ale to neznamená že s nimi chci hned něco mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1777
5.10.24 16:05

Vždycky se mu budou líbit i jiné ženy. To nezmizí tím, že si muž jednu vybere. Ženám se zase budou vždycky líbit i jiní muži než jen ten jeden, kterého má doma. Znamená to, že bude nevěrný nebo že se zamiluje do jiné? Někdy ano, někdy ne. Automatické to opravdu není. Zbytečně se užíráte tím, že si s tím v hlavě hrajete. Na tohle nemáte vliv, tak nemá cenu se tím zabývat. Buď se to stane, nebo ne. Tady je jakákoliv snaha o kontrolu zbytečná. Akorát vám z toho bude mizerně a nezměníte stejně nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí