Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@parketka píše:
Naznačit??! Žádný naznačit bez milosti bych mu to vpálila do obličeje - jako nesplachovat bobky je už vrchol. Jak má pak ženskou nějak sexuálně přitahovat nemytej chlap s mastnýma vlasama a ještě, když navíc vim jak vypadá jeho ranní stolice. Jsi svatá žena.
Vrrr, probouzíš ve mně vášně
Úplně vidím, jak mastnota nechává voňavý fleky na polštáři a…jsem vzrušena. Totálně ![]()
Nahnala bych ho do té koupelny a pokud by se nějak vymlouval, postříkala bych ho kečupem aby se umýt musel, i za cenu toho ze budu drhnout koberec, stačí, že se staráš o jedno dítě.. takhle máš doma dvě
@Jakusevova píše:
Ahoj. Pritel me posledni dobou stve.Mame 11 mesicni ditko. Miluje ho, to ano, ke me se chova super, je hodny, spolehlivy atd. Jenze! Ty jeho hygienicke navyky.Myje se jen 2krat tydne.Proc?pry denni myti neni zdrave. Jenze ja vim ze spis chce usetrit na vode. Vecne chodi s mastnymi vlasy. Trenky meni tez 2krat tydne.Po pouziti toalety si nemyje ruce. A ted dokonce po sobe ani nesplachne. A kdyby jen po curani, ale on opusti wc a necha tam po sobe bobek. Jediny na cem lpi je cisteni zubu.To dela. Jak mu mam rict nebo naznacit ze to tak dal nejde. A co si o tom co dela, myslite?
Tak jsem se hystericky rozesmála…jako přijít na záchod a najít tam po chlapovi eňo tak mě odvezou. Tohle a nemytí rukou po záchodě bych fakt nepřekousla. Nic bych nenaznačovala a normálně bych mu to řekla, že tohle je první liga v prasečinách a že to musí přestat.
@Seizdra no a teď si k tomu ještě přidej hnědej flek na prostěradle s iluzí plavajícího hovna a budeš hotová ![]()
@parketka píše:
@Seizdra no a teď si k tomu ještě přidej hnědej flek na prostěradle s iluzí plavajícího hovna a budeš hotová
Hm, takovej ranní plaváček… Už… Totálně
![]()
@parketka píše:
@Seizdra no a teď si k tomu ještě přidej hnědej flek na prostěradle s iluzí plavajícího hovna a budeš hotová
@Jakusevova no,denní sprchování opravdu není zdravé, ale to spíš pro lidi, co mají nějaký kožní problémy (tak mi to řekla loni dr na kožním). tvůj přítel je prostě prase a normálně bych mu to řekla
žádný naznačování
as to dělá až teď nebo to už bylo předtím?
Ty vole to mě fakt dostalo, můj chlap když jde na záchod zavře dvoje dveře, použije osvěžovač a stejně…kdyby to tam nechal, tak můžou hlásit chemickej poplach v celým městě.
Leda, že ten tvůj voní po fialkách. ![]()
@magicalee píše:
@Jakusevova a proč neodepisuješ?
Bude nějaká provokačka beztak
![]()
Tak tohle bych teda fakt nezkousla!!! Ne jen, že je to nechutné prase, ale ještě svýma mastnýma vlasama dělá ostudu kudy chodí. A že zřejmě zrovna krásně nevoní, o tom už snad radši ani nemluvím… ![]()
Normálně mu řekni, jak moc ti to vadí a že v dnešní době to rozhodně není normální! Ať radši šetří na něčem jiném, než na nesplachování WC. ![]()
@Seizdra píše:
Bude nějaká provokačka beztak![]()
taky mě to napadlo.. právě
ale aspoň sme se pobavily a zase si víc můžeme vážit našich miláčků ![]()
@magicalee píše:
taky mě to napadlo.. právě![]()
![]()
![]()
ale aspoň sme se pobavily a zase si víc můžeme vážit našich miláčků
YES ![]()
Naznačit??! Žádný naznačit bez milosti bych mu to vpálila do obličeje - jako nesplachovat bobky je už vrchol. Jak má pak ženskou nějak sexuálně přitahovat nemytej chlap s mastnýma vlasama a ještě, když navíc vim jak vypadá jeho ranní stolice. Jsi svatá žena.