Přítel čuně - jak mu to říci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
parketka
29.10.13 14:25

@Tamtama no tak co já vim tak tohle dělá hrozně moc chlapů, že se nesprchujou denně. Jestli tě to uklidní tak spousta mých kamarádů to tak dělá a nikdy by mě to nenapadlo, kdyby mi to neřekli. A fakt nikdy nesmrdí :nevim:

• Citovat
  • Upravit
17472
29.10.13 14:28

@parketka tak můj chlap taky nesmrdí, ale přijde mi to nechutný.. aspoň ty trenky kdyby si měnil denně.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
29.10.13 14:42

A co teda zakladatelko chceš? Ty jsi s ním před tím nežila, než sis pořídila s ním dítě? Ty jsi nevěděla, že se ten chlap nemyl?

• Citovat
  • Upravit
151
29.10.13 17:59

Jedna z castych poznamek turistu v Praze / CR je, ze proste lide - cesi smrdi. Tepla obdobi roku v dopravnich prostredcich jsou utrpeni i pro mne. Fakt si to jinak nedovedu vysvetlit, nez snizena hygiena. Ziju v zahranici a tady stejny problem v mhd neni :nevim: holt jiny kraj jiny mrav.
A k zakladatelce, myslim ze je to vymysl tady ta diskuse. Za sebe muzu rict, ze denne se sprchovat a to hlavne rano je zaklad cistoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
30.10.13 12:55

@Jakusevova Spořivý typ.. :lol: No, nevím. Dělat tohle můj tak by se mi asi pěkně zhnusil a mýt se 2× týdně, to bych ho na sebe ani nenechala vlézt :| S těma rukama to ještě není zas až taková hrůza, ale nechat v míse bobek.. :lol: :D Svýho přítele zas naopak často peskuju, že se sprchuje i několikrát denně. Radši ale profrčet hodně za vodu než mít vedle sebe smraďocha 8o :P

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky