Přítel čuně - jak mu to říci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Medžika
29.10.13 13:27

@Jakusevova a proč neodepisuješ? :roll:

• Citovat
  • Upravit
21848
29.10.13 13:29
@magicalee píše:
@Jakusevova a proč neodepisuješ? :roll:

Bude nějaká provokačka beztak ;) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
29.10.13 13:30

Tak tohle bych teda fakt nezkousla!!! Ne jen, že je to nechutné prase, ale ještě svýma mastnýma vlasama dělá ostudu kudy chodí. A že zřejmě zrovna krásně nevoní, o tom už snad radši ani nemluvím… :poblion:
Normálně mu řekni, jak moc ti to vadí a že v dnešní době to rozhodně není normální! Ať radši šetří na něčem jiném, než na nesplachování WC. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
29.10.13 13:31
@Seizdra píše:
Bude nějaká provokačka beztak ;) :pankac:

taky mě to napadlo.. právě :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale aspoň sme se pobavily a zase si víc můžeme vážit našich miláčků :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21848
29.10.13 13:31
@magicalee píše:
taky mě to napadlo.. právě :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale aspoň sme se pobavily a zase si víc můžeme vážit našich miláčků :mrgreen:

YES :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
parketka
29.10.13 13:32

@magicalee tak vzhledem k tomu, že založila asi 6 diskuzí a nikdy do nich pak už nenapsala tak se asi odpovědi už nedočkáme.

• Citovat
  • Upravit
1788
29.10.13 13:34

Zajímavá je otázk :potlesk: a co si o tom myslíte? No hadej?:)…že je to prase a Ty bys tu neměla o tom diskutovat s nami, ale hlavně s ním…to si asi myslíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
parketka
29.10.13 13:35
@JayLee píše:
tak pokud jsi mu nekdy neco naznacila, ze Ti to vadi a nezmenilo se to, tak bych mozna zacala delat to samy jako on :poblion: :D holt bude mit vyhodu v tom, ze asi nebude tak casto marodit mozna i pač nez se k nemu pres tu spinu, tak ten bacil prokouše, tak to radsi bacil vzdá :lol:

tak jestli bys začala dělat to co on tak by to pak mělo i jednu velkou výhodu a to, že by k vám už nikdy nikdo nepřišel dvakrát na návštěvu bo sedět s váma v jedný místnosti a pak si odskočit na plnej hajzlík by byl asi nezapomenutelnej zážitek :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6578
29.10.13 13:40

@JayLee :lol: :lol: :lol:
Jasně, a pak ještě soutěž, kolik se toho vejde do záchodu, než se teda opravdu bude muset spláchnout. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
29.10.13 13:43

Fekal lady je zpět :lol: nevěřím, že někdo po sobě nesplachuje h.vna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
29.10.13 13:54

Však jsou prázdniny :D Puberťák nemá doma rodiče a trosku se asi nudi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
29.10.13 13:56

Vy se smějete, ale mně to vtipný nepřijde.. mám doma něco podobnýho.. teda po velký splachuje a po malý už jsem ho to naučila, ruce si myje, ale trenky zásadně na dva dny (neobrací), sprcha tak obden, někdy po třech dnech.. :poblion: a i když mu natvrdo řeknu, že je prase a ať se táhne umýt, tak si z toho dělá srandu.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
29.10.13 13:58

To je zas nějaká sranda ne?! :mrgreen: Jsem se pobavila tedy. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
29.10.13 14:05
@parketka píše:
@Seizdra no a teď si k tomu ještě přidej hnědej flek na prostěradle s iluzí plavajícího hovna a budeš hotová ;)
:poblion: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
29.10.13 14:10
@Tamtama píše:
Vy se smějete, ale mně to vtipný nepřijde.. mám doma něco podobnýho.. teda po velký splachuje a po malý už jsem ho to naučila, ruce si myje, ale trenky zásadně na dva dny (neobrací), sprcha tak obden, někdy po třech dnech.. :poblion: a i když mu natvrdo řeknu, že je prase a ať se táhne umýt, tak si z toho dělá srandu.. :nevim:

Tvl :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria