Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@magicalee píše:
@Jakusevova a proč neodepisuješ?
Bude nějaká provokačka beztak
![]()
Tak tohle bych teda fakt nezkousla!!! Ne jen, že je to nechutné prase, ale ještě svýma mastnýma vlasama dělá ostudu kudy chodí. A že zřejmě zrovna krásně nevoní, o tom už snad radši ani nemluvím… ![]()
Normálně mu řekni, jak moc ti to vadí a že v dnešní době to rozhodně není normální! Ať radši šetří na něčem jiném, než na nesplachování WC. ![]()
@Seizdra píše:
Bude nějaká provokačka beztak![]()
taky mě to napadlo.. právě
ale aspoň sme se pobavily a zase si víc můžeme vážit našich miláčků ![]()
@magicalee píše:
taky mě to napadlo.. právě![]()
![]()
![]()
ale aspoň sme se pobavily a zase si víc můžeme vážit našich miláčků
YES ![]()
@magicalee tak vzhledem k tomu, že založila asi 6 diskuzí a nikdy do nich pak už nenapsala tak se asi odpovědi už nedočkáme.
Zajímavá je otázk
a co si o tom myslíte? No hadej?:)…že je to prase a Ty bys tu neměla o tom diskutovat s nami, ale hlavně s ním…to si asi myslíme
@JayLee píše:
tak pokud jsi mu nekdy neco naznacila, ze Ti to vadi a nezmenilo se to, tak bych mozna zacala delat to samy jako on![]()
holt bude mit vyhodu v tom, ze asi nebude tak casto marodit mozna i pač nez se k nemu pres tu spinu, tak ten bacil prokouše, tak to radsi bacil vzdá
tak jestli bys začala dělat to co on tak by to pak mělo i jednu velkou výhodu a to, že by k vám už nikdy nikdo nepřišel dvakrát na návštěvu bo sedět s váma v jedný místnosti a pak si odskočit na plnej hajzlík by byl asi nezapomenutelnej zážitek ![]()
@JayLee
![]()
Jasně, a pak ještě soutěž, kolik se toho vejde do záchodu, než se teda opravdu bude muset spláchnout. ![]()
Fekal lady je zpět
nevěřím, že někdo po sobě nesplachuje h.vna.
Však jsou prázdniny
Puberťák nemá doma rodiče a trosku se asi nudi.
Vy se smějete, ale mně to vtipný nepřijde.. mám doma něco podobnýho.. teda po velký splachuje a po malý už jsem ho to naučila, ruce si myje, ale trenky zásadně na dva dny (neobrací), sprcha tak obden, někdy po třech dnech..
a i když mu natvrdo řeknu, že je prase a ať se táhne umýt, tak si z toho dělá srandu.. ![]()
@parketka píše:
@Seizdra no a teď si k tomu ještě přidej hnědej flek na prostěradle s iluzí plavajícího hovna a budeš hotová
@Tamtama píše:
Vy se smějete, ale mně to vtipný nepřijde.. mám doma něco podobnýho.. teda po velký splachuje a po malý už jsem ho to naučila, ruce si myje, ale trenky zásadně na dva dny (neobrací), sprcha tak obden, někdy po třech dnech..a i když mu natvrdo řeknu, že je prase a ať se táhne umýt, tak si z toho dělá srandu..
Tvl ![]()
@Jakusevova a proč neodepisuješ?