Přítel je nevrlý

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
24.3.23 09:43

Přítel je nevrlý

Ahoj holky,, mám takový problém, jsme teď s přítelem pohádání.
Pozvala jsem ho do kina, na docela fajn film, myslela jsem si, že by ho mohl bavit, protože horory máme oba rádi. Jenomže problém byl ten, že večer pije pivo, takže byl už trochu napitý… No celý film byl nervózní, pořád vzdychal a rušil. Bylo mi jasné že ho to nebaví od samého začátku.. No bylo mi to hodně líto a pořád na to musím myslet. Potom mi vyčetl že vůbec se nenudil že ho to bavilo. Jasně. Pohádali jsme se a každý jsme šli domů sám. Řekl že sem trapná a ubohá a že to bylo jen v mojí hlavě že byl nevrlý.. :(

Co teď?? Mám dělat jakože nic??, už nemám ani chuť vymýšlet nějaký plán, jsem zhnusená

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32032
24.3.23 09:47
@Anonymní píše:
Pozvala jsem ho do kina, na docela fajn film, myslela jsem si, že by ho mohl bavit, protože horory máme oba rádi. Jenomže problém byl ten, že večer pije pivo, takže byl už trochu napitý… No celý film byl nervózní, pořád vzdychal a rušil. Bylo mi jasné že ho to nebaví od samého začátku.. No bylo mi to hodně líto a pořád na to musím myslet. Potom mi vyčetl že vůbec se nenudil že ho to bavilo. Jasně. Pohádali jsme se a každý jsme šli domů sám. Řekl že sem trapná a ubohá a že to bylo jen v mojí hlavě že byl nevrlý.. :(Co teď?? Mám dělat jakože nic??, už nemám ani chuť vymýšlet nějaký plán, jsem zhnusená

Jo přesně, nedělej nic…říct mi, že jsem trapná a ubohá, tak je po lásce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neilika
24.3.23 09:48

Nevim, kolik vam je a jak jste spolu dlouho, ale kdyby mi chlap rekl, ze jsem trapna a uboha, tak bych ho okamzite poslala do obehu, protoze by mi bylo jasny, ze mnou pohrda a nemiluje me. Nechapu, jak muzou zensky nazyvat „pritelem“ nekoho, kdo se chova jako nepritel. :?

• Citovat
  • Upravit
Neilika
24.3.23 09:54

A nehlede na to, ze ma chlapec zjevne nabeh na alkoholismus a neumi se chovat. Bud rada, ze to takhle dopadlo.

• Citovat
  • Upravit
33136
24.3.23 10:12
@Anonymní píše:
Pozvala jsem ho do kina, na docela fajn film, myslela jsem si, že by ho mohl bavit, protože horory máme oba rádi. Jenomže problém byl ten, že večer pije pivo, takže byl už trochu napitý… No celý film byl nervózní, pořád vzdychal a rušil. Bylo mi jasné že ho to nebaví od samého začátku.. No bylo mi to hodně líto a pořád na to musím myslet. Potom mi vyčetl že vůbec se nenudil že ho to bavilo. Jasně. Pohádali jsme se a každý jsme šli domů sám. Řekl že sem trapná a uboháa že to bylo jen v mojí hlavě že byl nevrlý.. :(Co teď?? Mám dělat jakože nic??, už nemám ani chuť vymýšlet nějaký plán, jsem zhnusená

Vůbec bych neměla chutˇs takovým člověkem zůstávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24741
24.3.23 10:14

Neumí se chovat, urazil tě poměrně hodně a ještě má problém s alkoholem..
už by to nebyl můj přítel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
24.3.23 10:15

No kdyby tě miloval, tak by ti tohle nikdy neřekl. Takže na něj zapomeň a najdi si někoho normálního.
Mimochodem má podle mě solidní náběh na narcismus. Tohle významné pasivně agresivní vzdychani znám od kolegyně až moc dobře. A to, že něco bylo jen v tvé hlavě, je typický gaslighting.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
24.3.23 10:25

Ožralu kulturou nenasytiš. Tak mladý ještě nemá alkoholem poškozený mozek, ale to přijde. Pusť ho z hlavy burana. :cert:

• Citovat
  • Upravit
Janli
24.3.23 10:42

Nějak mi tam něco chybí. Copak bylo mezi koncem filmu a hádkou? Proč ti vyčelt, hˇe se bavil, to hen tak z ničeho nic? Asi těžko… Že ty si se do něj po tom filmu pustila a vyčetla mu, jak se choval, že se nebavil a že už s ním příště nepůjdeš?

• Citovat
  • Upravit
3956
24.3.23 10:42

A není náhodou teď řada na něm, aby se minimálně za ten výblitek omluvil??? Ale nejlépe i za to v jakém stavu do toho kina šel??

Nicméně já osobně bych nechtěla nic podnikat s věčně podnapilým chlapem a už vůbec ne s ním být ve vztahu :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5205
24.3.23 12:39

Uz u „vecer pije pivo“ bych se s nim rozesla. A rict mi, ze jsem trapna a uboha, tak to by si to jenom posichroval.

Příspěvek upraven 24.03.23 v 12:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
24.3.23 12:41
@Janli píše:
Nějak mi tam něco chybí. Copak bylo mezi koncem filmu a hádkou? Proč ti vyčelt, hˇe se bavil, to hen tak z ničeho nic? Asi těžko… Že ty si se do něj po tom filmu pustila a vyčetla mu, jak se choval, že se nebavil a že už s ním příště nepůjdeš?

Joooo. Vona za to může. :lol: :lol: :lol: :D :zed:

• Citovat
  • Upravit
Janli
24.3.23 13:09
@Uslava píše:
Joooo. Vona za to může. :lol: :lol: :lol: :D :zed:

Já neříkám, že jen ona. Ale pokud sis všimla, tak je tam dějová mezera a jaksi tam chybí důvod, proč jí něco začal vyčítat on.? Já mám pocit, že tam byla zbytečně vyvolaná hádka a jaksi akce vzbudila reakci. Proto se ptám na další souvislosti.

• Citovat
  • Upravit
Uslava
24.3.23 13:18
@Janli píše:
Já neříkám, že jen ona. Ale pokud sis všimla, tak je tam dějová mezera a jaksi tam chybí důvod, proč jí něco začal vyčítat on.? Já mám pocit, že tam byla zbytečně vyvolaná hádka a jaksi akce vzbudila reakci. Proto se ptám na další souvislosti.

Co myslíš? Jak se asi bude chovat priozraly chlap v kině? Jako inteligentní a vnímavý chlapec, co zmloula ruku své zbožnovane a nebo jako pripitomelé hovado? Hádej. Někde souvislosti netřeba.

• Citovat
  • Upravit
8558
26.3.23 01:50
@Uslava píše:
Ožralu kulturou nenasytiš. Tak mladý ještě nemá alkoholem poškozený mozek, ale to přijde. Pusť ho z hlavy burana. :cert:
:D :D :D
Ta první věta je dokonalá. A víš, že máš pravdu? Byla jsem jednou na koncertě s tehdejším „přítelem“, kterého chlast dost zajímal, a po jednom odchodu na WC se vypařil. Já nervni, kde je, ze zbytku koncertu jsem neměla nic, a po skončení akce mi napsal SMS, že čeká v nedaleké hospodě. :D :D :zed:
Konec, s těmito lidmi je další kontakt jen ztráta životního času.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová