Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Biologickymu za nic, tak maximálně za to, že mě splodil.. ale tomu nevlastnímu jsem vděčná za to, že mě v tom telecim věku (12+, měla jsem pubertu brzo) kdy k nám přišel, nenechal v žádným průšvihu, nic nebonzl mámě a byl mi kamarádem. Taky sem mu vděčná za to, že mě naučil užitečné věci do života a nejvíc jsem mu vděčná za to, jakej je skvělej děda ![]()
Tatínkovi jsem vděčná za všechno…naučil mě k lásku ke knihám, krizovkam, pracovitosti, zabejcenosti a k tomu, že za si mám zit svůj život a necumet na nikoho ačkoliv mi do něj hodně lidí bude chtít kecat. Tatinka ani maminku už nemám, ale miluji je a budu je milovat navždy. I když v pubertě sem to s nima měla fakt t
tezky, teď už vím proc ![]()
@Barušminki píše:
Ahojky, zajímalo by mě za co jste vděční svému tatínkovi?
Pouze z mojí čisté zvědavosti mě to zajímá😊
No, asi že opustil mou maminku, když mi byly 3 roky. Protože by asi jejich soužití bylo dost divoké. Asi bych uměla lyžovat a byla celkově víc sportovně založená. Teď jsem vděčná, že syn má dědu. Minulost je uzavřena.
@Barušminki píše:
A mě by zajímalo, proč se na to vůbec ptáš ![]()
Bohuzel za nic.
Prvni opravdovy muz v mem zivote je muj manzel.
@Barušminki Ze jsem díky němu přesně věděla jakého povahové vlastnosti bych u svého partnera nechtela ![]()
@Alušáček a to se prej říká, že holky si vybírají povahově stejné partnery, jako byl jejich tatínek ![]()
Jsem mu vdecna za tu nekonečnou lasku kterou me a mym sourozencum tata s mamkou dali❤️ 🥹za to, ze i kdyz uz vedel jak spatny to je, porad nas chtel pred tim chranit aby nas neranil…porad usmev na rtech…za lasku k filmum z Burianem. Muj tata byl skvelej, pro me nejlepsi na svete!❤️