Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj chtěla bych poprosit o radu. Je mi 22 a přítelovi 48 dali jsme se dohromady přes sociální síť. Šíleně jsem se do něj zamilovala pořád jsme se scházeli kupoval mi dárečky byl pozorný ale po čase když jsme se měli zase sejít byl problém to bylo furt že mu to nevyšlo skrz práci a bylo to dokola
už mi přišlo jakoby už neměl zájem vždycky když jsme se trošku pohádali nikdy mi jako první nenapsal nikdy se mi neomluvil za nic vždycky sem to byla já která vše dala zase dohromady. Teď už se mnou ani nemluví dokonce napsal že mi nevěří má to smysl?
@Nhmk píše:
Ahoj chtěla bych poprosit o radu. Je mi 22 a přítelovi 48 dali jsme se dohromady přes sociální síť. Šíleně jsem se do něj zamilovala pořád jsme se scházeli kupoval mi dárečky byl pozorný ale po čase když jsme se měli zase sejít byl problém to bylo furt že mu to nevyšlo skrz práci a bylo to dokolauž mi přišlo jakoby už neměl zájem vždycky když jsme se trošku pohádali nikdy mi jako první nenapsal nikdy se mi neomluvil za nic vždycky sem to byla já která vše dala zase dohromady. Teď už se mnou ani nemluví dokonce napsal že mi nevěří má to smysl?
Můj názor. Bohužel si myslím, že už opravdu zájem nemá, ale bojí se ti to říct narovinu, protože tě nechce zranit, a je to srab. Možná to ještě umocňuje fakt, že vidí, že ses do něj šíleně zamilovala. Ne každý muž se cítí na trvalý vztah, ale měl to jako chlap unést a říct ti to narovinu, posypat si popel na hlavu a jít do…
Neúspěšné vztahy/odmítnutí do života patří, ale jsi mladá, máš celý život před sebou, a věř, že jednou potkáš takového, který tě bude milovat a respektovat, přesně pro to, jaká jsi ![]()
Držím palce, ať je brzy líp!
@Nhmk píše:
Ahoj chtěla bych poprosit o radu. Je mi 22 a přítelovi 48 dali jsme se dohromady přes sociální síť. Šíleně jsem se do něj zamilovala pořád jsme se scházeli kupoval mi dárečky byl pozorný ale po čase když jsme se měli zase sejít byl problém to bylo furt že mu to nevyšlo skrz práci a bylo to dokolauž mi přišlo jakoby už neměl zájem vždycky když jsme se trošku pohádali nikdy mi jako první nenapsal nikdy se mi neomluvil za nic vždycky sem to byla já která vše dala zase dohromady. Teď už se mnou ani nemluví dokonce napsal že mi nevěří má to smysl?
Nemá. Nechce tě. Smiř se s tím a nevnucuj se mu.
Jak mám zapomenout? Nechápu že je tak chladný
@Nhmk píše:
Jak mám zapomenout? Nechápu že je tak chladný
Základ je to přijmout jako fakt a už nad tím víc nešpekulovat. A pak už to má každý jinak: někdo chce být sám, někdo naopak s kamarádkami, někdo se potřebuje zaměstnat…
Všechny jsme zažily zlomená srdce, a jak vidíš, přežily jsme, a dokonce tu většina máme i rodiny.
Utkvělo mi v hlavě, co na toto téma řekl jeden psycholog:
@Nhmk tak mladý tělo je fajn…na chvílí…asi mu nestačíš mentálně nebo on nestačí tvému tempu… možná je starší než tvůj táta…on už je nejspíš za půlkou života, ty sotva ve čtvrtině…
@Nhmk píše:
@jamik1416 je rozvedený…
Upřímně, myslíš, že si 48 letý chlap po rozvodu našel 22 letou holku proto, aby s ní založil rodinu?
@Nhmk píše:
Ahoj chtěla bych poprosit o radu. Je mi 22 a přítelovi 48 dali jsme se dohromady přes sociální síť. Šíleně jsem se do něj zamilovala pořád jsme se scházeli kupoval mi dárečky byl pozorný ale po čase když jsme se měli zase sejít byl problém to bylo furt že mu to nevyšlo skrz práci a bylo to dokolauž mi přišlo jakoby už neměl zájem vždycky když jsme se trošku pohádali nikdy mi jako první nenapsal nikdy se mi neomluvil za nicvždycky sem to byla já která vše dala zase dohromady. Teď už se mnou ani nemluví dokonce napsal že mi nevěří má to smysl?
Nemá, a teda nechápu, proč bys v tom měla pokračovat? Kdybys nedávala vše dohromady ty, tak už spolu dávno nejste. Bohužel jsi pro něj byla jen povyražení ![]()
@Nhmk píše:
@Sofia_Sofia nemyslím jsem hloupá
Buď k sobě trochu laskavější, myslela jsi to dobře a je ti 22.
Víš, co jsem prováděla já, když jsem byla zamilovaná? Radši nechtěj vědět
![]()
Ale teď, v 28, můžu říct, že jsem relativně vyrovnaná, a naučilo mě to si sebe vážit. Možná něco takového čeká i tebe ![]()
@Sofia_Sofia co napsat na rozloučenou?