DPD dopravci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23
14.2.23 11:42

DPD dopravci

Ahojky mam menší problém. kupovali jsem si věc z jednoho e-shopu a zjistila ze ten e-shop je podvodny. A přišlo mi úplně něco jiného. Podala sem na policii oznámení ale DPD mi nechce vrátit peníze které ještě neodeslala tomu prodávajícímu. Nemáte s tím někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
64846
14.2.23 11:54
@Loxinka píše:
Ahojky mam menší problém. kupovali jsem si věc z jednoho e-shopu a zjistila ze ten e-shop je podvodny. A přišlo mi úplně něco jiného. Podala sem na policii oznámení ale DPD mi nechce vrátit peníze které ještě neodeslala tomu prodávajícímu. Nemáte s tím někdo zkušenost?

Ty jsi nekoupila od DPD. Co ti k tomu rekla policie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7847
14.2.23 11:57

To je pořád dokola. Někde se probírá nějaké téma, které vypadá, že by mohlo rozproudit diskusi a hned se objeví nový nick/anonym, který na podobné téma založí nové vlákno :roll: Už je to trapné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
14.2.23 12:22

@rmot zrovna na tvůj komentář sem byla teda zvědavá. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
14.2.23 12:23

@vokishka no ze to nejspíš bude doloženy protože to je malá částka a ze prý můžou dat příkaz k zastavení věci jen když to bude trestný čin. Prej už záleží na dopravci než odešle platbu prodavajicimu. Prej kdyby to byla česká pošta tak je to jiné prý tam se dá vymoci ta platba ale u Dpd stim nemaj zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7847
14.2.23 12:39
@Loxinka píše:
@rmot zrovna na tvůj komentář sem byla teda zvědavá. :roll:

Já to tušil, proto jsem ho napsal, abych tě nezklamal :) U dalších nově založených nicků a anonymů napiš, že jsi to zase ty, abych věděl, že ti mám zase udělat radost ;)

K tomu dotazu - je to samozřejmě kravina. DPD není žádný rozhodce a nemůže si přisvojovat pravomoci, které mu nepřísluší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
14.2.23 12:41

@rmot nechápu co tím myslíš já sem tu delší dobu už od doby kdy sem byla těhotná a je to teprve druhy příspěvek co sem vložila na tuto stránku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová