Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Měla bych děti o 5 let driv, ale to bych zas nezazila to, co v těch 5 letech bylo. Takže nic.
Studovat od začátku mateřské a ne po dětech. Až jsem nastoupila do práce. Jinak nic. Vše je, jak má být a má své správné načasování.
Kdyby to bývalo šlo, přemluvit mého tatínka aby přestal zavčasu kouřit. Už 2 roky nám moc chybí, zemřel na rakovinu plic.
A co se týká mého života, tak nic. Řekla bych, že i to negativní mě posunuje dopředu.
Ja bych si prala, aby porad nekdo nehodnotil, co a jal delam, kdyz se jedna o me veci, druheho se netykaji, nic po nem nechci. To se mi porad deje a otravuje mi to zivot. Ja si chci svoje veci delat dle sveho
@Cucajz píše:
Chtěla bych světový mír
A trojky silikony
promiň to nešlo jinak
![]()
@Anonymní píše: Úplně jsem nevěděla do jaké kategorie tohle téma zadat… nicméně otázka zní jakou jednu věc byste změnili, kdyby to šlo?
Nicméně a co ty? Pokud nepises nic o sobě, tak je to zneužití anonymu @admin
Dobrý den,
anonymitu jsem Vám odebrala - v tomto případě případě je zbytečná ![]()
S pozdravem,
Viki
@admin 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡
@Barušminki píše: Úplně jsem nevěděla do jaké kategorie tohle téma zadat… nicméně otázka zní jakou jednu věc byste změnili, kdyby to šlo?
Nevzala bych si exec a nezkazila si zivot
Možná bych posunula věk narození syna na mých 30 let. Jinak nic.
Úplně jsem nevěděla do jaké kategorie tohle téma zadat… nicméně otázka zní jakou jednu věc byste změnili, kdyby to šlo?