Za jak dlouho se opálím v solariu

1
20.1.23 18:42

Za jak dlouho se opálím v solariu

Ahoj holky,
jsem spíše tmavší typ, dost rychle se opálím a všichni se mě v létě ptají jestli jsem byla u moře, a já byla jen doma :D a občas vylezla na procházku. Každopádně chci začít chodit do solárka ale nevím v jaké frekvenci aby mi opálení vyniklo a pak ho udržovat zároveň nechci dávat zápřah kůži a nepotřebují být opálená do měsíce proste zlatou střední cestou. Ale chtěla bych slyšet Vaše zkušenosti, jak to máte vy? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21714
20.1.23 19:02

Mám tu zkušenost, že mi vyskákala znaménka a pihy a kůže byla extrémně přesušená, i když jsem o ní pečovala. Na solárko bych se vykašlala a počkala si na přírodní sluníčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
20.1.23 19:04

Zeptej se přímo v soláriu, poradí ti. Já jsem světlá, dřív jsem chodila třikrát týdně a za dva týdny jsem byla viditelně opálená. Pak jednou dvakrát týdně na udržovačku. Teď už se bojím, když chci trochu barvy, používám samoopalovák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NicolaR7
20.1.23 19:06

Bejt tebou na solarko se vykaslu a koupim kvalitni opalovaci penu nebo krem…ty solarka jsou svinstva.

• Citovat
  • Upravit
39
23.1.23 14:51

Chce to vyzkoušet, každýmu solárium určitě nesedne. Ale takových 5 návštěv v kratší době to chce, aby to mělo efekt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eustress
23.1.23 14:53

Do půl hoďky, když Ti ho pustí

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat