Jak na zadanyho?

Anonymní
25.1.23 01:46

Jak na zadanyho?

Ahoj, jsem na pul roku v Anglii a ve skole se mi hned od prvniho pohledu zalibil klučina z Francie. Poprvé jsme se videli na párty kam mě vytáhla moje roommate která se s nim baví protože je taky z francie, prohodila jsem s ním fakt jen pár slov a od té párty jsme se na chodbě zdravili do doby, než sem se svěrila té spolubydlící že je to fešák a ona mi dala jeho instagram a řekla, ze ma pritelkyni uz patym rokem. Zacla sem ho sledovat, po par minutach me take zacal sledovat ale asi po pul hoďce me odsledoval( nevim proc asi kvuli jeho holce aby si toho nevsimla, nebo byl jen zvedavej) no po tehle udalosti s instagramem se ani uz nezdravime, kdyz se potkame, prijde mi nervozni a me je tez tak trochu na útek. Opet jsem se sverila spolubydlici a ta mi rekla, ze mu rekne ze se mi libi a ze mi dala jeho instagram, oznamila mu to hned jak se potkali a prý se při tom usmíval, né smál ale usmíval a s tim instagramem rikal že ví jakej mam(proste si to pamatuje) Vim ze to neni uplne spravny kdyz ma holku ale me se fakt libi a myslela sem si ze po tom oznameni budu moudrejsi ale kdyz se jen usmival tak co z toho vyplyva, nic a nevim jestli mam teda nejak dal postupovat nebo na nej zapomenou(to bude tezky kdyz ho vidim kazdej den ve skole)

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
3777
25.1.23 02:07

Z toho vyplývá, že jsi úplně blbá.

• načítám...
Anonymní
25.1.23 02:10
@Sadman píše:
Z toho vyplývá, že jsi úplně blbá.

Ty asi nebudes uplne nejostrejsi tuzka v penale

• Upravit
3777
25.1.23 02:29
@Deniskadeniska píše:
Ty asi nebudes uplne nejostrejsi tuzka v penale

No, hlavně že to tvý balení zadanýho přes instagram je vrcholem lidského vědění.

• načítám...
Anonymní
25.1.23 02:33
@Sadman píše:
No, hlavně že to tvý balení zadanýho přes instagram je vrcholem lidského vědění.

A co je na tom ze nekomu dam follower? Tobe bude uz tak 30+

• Upravit
969
25.1.23 02:40
@Deniskadeniska píše:
A co je na tom ze nekomu dam follower? Tobe bude uz tak 30+

Někomu das follow, ty Erasme v Anglii.
A Francouze nech byt.

• načítám...
42427
25.1.23 02:57

Nevrtej do zadanýho, najdi si volnýho kluka. Ale radši nejdřív dospěj a posbirej nějaký zkušenosti a nejlépe i rozum, kluci moc nemusí úplný nanynky. On totiž Sadman má pravdu.

• načítám...
72725
25.1.23 04:05

@Deniskadeniska kolik ti je? 15? Začni se chovat jako dospělá a přestaň uhánět chlapa, co a někým chodí :think:

• načítám...
3327
25.1.23 05:18
@martina.se píše:
@Deniskadeniska kolik ti je? 15? Začni se chovat jako dospělá a přestaň uhánět chlapa, co a někým chodí :think:

Ten věk bude odpovídat, ty trapná, úzkoprsá a nudná 30+. :lol: :mrgreen:

• načítám...
2389
25.1.23 05:41

Francouzům obvykle neva chodit s více holkama, tím spíš, pokud je jedna v čudu, tam pak platí, že košile bližší než kabát, takže žádnej problém, sbalíš lehce, oni neodmítají nikoho. :nevim: Jen teda počítat s tím, že při odjezdu upřednostní zase holku, co bude blíž. :)

• načítám...
13970
25.1.23 06:03
@Tomie píše:
Francouzům obvykle neva chodit s více holkama, tím spíš, pokud je jedna v čudu, tam pak platí, že košile bližší než kabát, takže žádnej problém, sbalíš lehce, oni neodmítají nikoho. :nevim: Jen teda počítat s tím, že při odjezdu upřednostní zase holku, co bude blíž. :)

To by platit mohlo, jenže to by ho musela balit ona a ne její spolubydlící :lol:

• načítám...
2637
25.1.23 06:13

:mrgreen: Tak já se hlásím k 30+, takže tu asi nemám co dělat, ale troufla bych si říct, Zakladatelko, že názor, že jsi úplně blbá, viz. výše, bude rezonovat napříč generacemi.
Může za to forma i obsah tvého dotazu. :kytka:

• načítám...
40412
25.1.23 06:15
@Deniskadeniska píše:
Ahoj, jsem na pul roku v Anglii a ve skole se mi hned od prvniho pohledu zalibil klučina z Francie. Poprvé jsme se videli na párty kam mě vytáhla moje roommate která se s nim baví protože je taky z francie, prohodila jsem s ním fakt jen pár slov a od té párty jsme se na chodbě zdravili do doby, než sem se svěrila té spolubydlící že je to fešák a ona mi dala jeho instagram a řekla, ze ma pritelkyni uz patym rokem. Zacla sem ho sledovat, po par minutach me take zacal sledovat ale asi po pul hoďce me odsledoval( nevim proc asi kvuli jeho holce aby si toho nevsimla, nebo byl jen zvedavej) no po tehle udalosti s instagramem se ani uz nezdravime, kdyz se potkame, prijde mi nervozni a me je tez tak trochu na útek. Opet jsem se sverila spolubydlici a ta mi rekla, ze mu rekne ze se mi libi a ze mi dala jeho instagram, oznamila mu to hned jak se potkali a prý se při tom usmíval, né smál ale usmíval a s tim instagramem rikal že ví jakej mam(proste si to pamatuje) Vim ze to neni uplne spravny kdyz ma holku ale me se fakt libi a myslela sem si ze po tom oznameni budu moudrejsi ale kdyz se jen usmival tak co z toho vyplyva, nic a nevim jestli mam teda nejak dal postupovat nebo na nej zapomenou(to bude tezky kdyz ho vidim kazdej den ve skole)

Myslím si, že se mu nelíbíš.

Nijak Tě nekontaktoval po té párty, z IG Tě „odsledoval“, ted Tě ani nezdraví, nech ho být a najdi si jiný objekt zájmu.

• načítám...
40412
25.1.23 06:17
@Tomie píše:
Francouzům obvykle neva chodit s více holkama, tím spíš, pokud je jedna v čudu, tam pak platí, že košile bližší než kabát, takže žádnej problém, sbalíš lehce, oni neodmítají nikoho. :nevim: Jen teda počítat s tím, že při odjezdu upřednostní zase holku, co bude blíž. :)

Ty bereš úplně všechno, co má o Tebe zájem?

Já teda ne, vybírám si a to bude platit i o Francouzech, obzvlášt jestli to je mladý fešák… :)

• načítám...
1292
25.1.23 06:22

Pokud má přítelkyni, nechala bych ho být a zaměřila se na někoho jiného…to se zkrátka nedělá. Ostatně kdyby měl zájem, už dávno by ti to nejak dal na jeho, pokud už se ani nezdravite…tak to na velký zájem opravdu nevypadá…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová