Velké auto

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
13.2.23 14:53

Velké auto

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat zdali nemáte některá zkušenost. Čekáme třetího prcka a tím pádem větší auto. Zalíbilo se mi Opel zafira( samozřejmě ta starší ne úplně nová) akorát nevím, zdali se dozadu připoutají tři autosedačky. Máme 2× britax Römer King II což je docela široké no a k tomu teda vajíčko a později, zase 2× Römer King II a pro starší už by byla britax Römer Kid II. Děkuji za zkušenosti :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32860
13.2.23 15:13

Máme tohle auto. Děti tři. Ale sedačku už jen jedno. Dala bych dvě do druhé řady a jednu do třetí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
13.2.23 15:37

@andelka83 a je to povolené dát do třetí řady i tohoto auta? Nemyslím to zle. Jen se ptám. A to z důvodu, že také koukám po autech kvůli isofixu. A právě u některých je zakázáno vezt takto dítě ve 3 řadě. :nevim:
Taky jsem o tom nevěděla, až pak z nějakých článku na netu jsem se to dočetla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
13.2.23 15:40

Citroën c4 grand picasso, tři sedačky vzadu plus 2 náhradní sedadla v kufru :). Jsem spokojená a nedám na něj dopustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
13.2.23 15:50

Nejlepší s-max nebo galaxy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
13.2.23 15:54

Máme Chevrolet Orlando, sedm míst. Děti tedy dvě, ale občas vozíme víc dětí a normálně i vzadu. Jen tedy pokud má dítě sklon k nevolnostem v autě, tak ať radši jezdí v prostřední řadě. Asi by se vešly tři sedačky, ale Isofix tam je jen 2× a vzadu ne. Ale sedačky jsou vzadu normální a pohodlné i pro vysokého chlapa (na normálně dlouhou jízdu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
13.2.23 16:00

Pokud budeš plánovat vozit kočár tak do 3 řady nikoho neposazuj.
Za a) je to děsně nepraktické k nastupu/výstupu
Za b ) pokud nepoužíváš klimu je tam v létě na chcípnutí.

S třetí řadou je tam na věci minimum místa na věci.

My tam jednu dobu měli 2× Cybex 15-36 kg a doprostřed by se ještě něco vešlo.
My s ní byli spokojeni, byl to držák.

Sharan byl taky ale dobrý :lol:

Příspěvek upraven 13.02.23 v 16:06

• Citovat
  • Upravit
2075
13.2.23 16:03

Zafiru jsme měli a dvě děti v těchto sedačkách si ani nedosáhli na ruce (takže třetí nebude problém). Třetí řadu jsme teda využili jen při taxikaření. Dávali jsme ji pryč jen kvůli palivu (tovární CNG).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16821
13.2.23 17:35

Citroen Xsara Picasso, to auto jsem měla moc ráda.3 sedačky vzadu nebyl problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
13.2.23 17:42

My jsme teď řešili a nakonec jsme se rozhodovali mezi VW Sharan a Seat Alhambra. Tři isofixy vzadu plus se nám na místní parkování dost líbily posuvné zadní dveře. S prostorem jsme spokojení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16821
13.2.23 18:31

Zafiru měli myslím známí a byli spokojený, my o něm chvíli taky uvažovali nebo hodně lidí si chválí 7mistné Volvo, nevím přesně označení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
13.2.23 18:33

Jestli chces cestovat na pohodu i do budoucna, tak nejakou dodavku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10130
13.2.23 20:01

My máme Touran. Teta má (teda už starou) zafiru a nepřišlo mi, že by se tam pohodlně vešli tři sedačky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2894
13.2.23 20:46

Vetsina v okoli kdo ma 3 deti ma Sharana/Alhambru, Galaxy, S-Maxe nebo pak auto typu Toyota Proace. Touran ma v porovnani s temahle maly kufr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3866
14.2.23 03:03

Na tři děti máme dacii lodgy, měli jsme tam dvakrát velký cybex (15 až 36) a uprostřed romer king a v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová