Bouchnutí do hlavy a bolest

Anonymní
25.2.23 22:51

Bouchnuti do hlavy a bolest

Dobrý večer pre asi 15 minutami jsem se bouchla do hlavy. Začala me bolet hlava v oblasti čela. A je mi tak trochu špatně. Nic hrozného na zvracení to asi nebude. Problém je, že se mi chce strašně spát a bojím se usnout a nebo že usnu a bude velký špatný.
Nevíte co má dělat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
403
25.2.23 22:54

Jestli se ti nechce zvracet a není ti na omdlení, tak je to v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.23 22:57

@lklk no je mi trochu špatně od žaludku. Na oddělení mi není zatím

• Citovat
  • Upravit
58
25.2.23 23:02

Jak přesně ses bouchla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.23 23:09

@Ami8 byla jsem pod umyvadlem brala jsem ručníky a když jsem se zvedla tak jsem se bouchla o to umyvadlo.

• Citovat
  • Upravit
58
25.2.23 23:15

Aby se ti stalo něco vážného, jako například krvácení do mozku, musela by to být opravdu velká rána- dopravní nehoda, pád z výšky, kopnutí do hlavy.. myslím, že když se bouchneš o něco při zvedání hlavy nebo někde narazíš, tak by to nemělo nic takového způsobit. Možná lehký otřes mozku by připadal v úvahu. S úrazy hlavy mám poslední dobou veliké zkušenosti a tvou obavu naprosto chápu, nejsem jiná. Každopádně pokud bych se po takovém nárazu necítila dobře, asi bych jela na kontrolu, bolet to samozřejmě bude, ale to, že je ti divně atd. už bych raději prověřila. Pokud ale jet nikam nechceš, minimálně si zkontroluj reakci zorniček a pokud nebydlíš sama, ať tě v noci někdo zkontroluje. Bude to dobrý neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.23 23:19

@Ami8 děkuji moc :srdce: když ne bolí ta hlava tak já nevím jetslije mi blbě. Mám to vždycky tak propojeny když mě bolí hlava tak si myslím, že mi je špatné

• Citovat
  • Upravit
58
25.2.23 23:24
@Anonymní píše:
@Ami8 děkuji moc :srdce: když ne bolí ta hlava tak já nevím jetslije mi blbě. Mám to vždycky tak propojeny když mě bolí hlava tak si myslím, že mi je špatné

Dívej, ono i jak na to myslíš, tak ti může být hůř ze stresu, pokud by to bylo vážně, určitě by si to poznala. Horší je, že se to stalo teď v noci, proto radím nechat se kontrolovat alespoň od někoho doma. Kdyby se něco zhoršilo nebo se ti jakkoliv přitížilo, okamžitě bych jela, ale věřím, že po takovém nárazu to bude jen bolet tím naražením. Přece jen, to bychom byli za chvíli všichni mrtví :D držím palce, ať to dobře dopadne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24716
26.2.23 19:42

Nejste ta z autobusu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.23 20:28

@lucad77 autobusu? :think: 100% nejsem

• Citovat
  • Upravit
58
28.2.23 22:53

Jak si dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.23 00:11

@Ami8 jsem na živu :D
Omlouvám se za pozdní reakci nebyla jsem online :mavam:

• Citovat
  • Upravit
4100
21.6.23 11:36

Já jsem se dnes taky pěkně švihla do hlavy, pracuji ve školce a venku jsem chtěla v takovém dřevěném domečku nalít dětem pití a zapomněla, že střechu toho domku lemuje dřevěný trám a jak jsem se shýbla pro pití a pak rychle narovnala tak jsem si dala takovou, že mě kolegyně musela sbírat ze země. Děti se smály, já už tolik ne. :think: asi za 2 hodiny se mi začala trochu motat hlava, ale oči mám dobrý. Pro jistotu jsem to vzala kolem dr, říkala, že to mám v hlavě trochu červené, jinak ok, změřila tep a že dobrý. Že jsem si nic s hlavou udělat nemohla při takovém nárazu. Na zvracení mi není, je mi trochu blbě, ale to může být i tím, že mám odpoledne zkoušku ve škole.
Tak budu doufat, že takový náraz fakt nic nezpůsobí, aspoň, že jsem pobavila děti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová