Přítel má kapavku

2
2.12.17 23:17

Přítel má kapavku

Nevím jak dál, přítel mi z ničeho nic oznámil, že má kapavku, jeden večer když se vracel z práce si zašel na pivo do baru, nezůstal ale u jednoho, popíjel, popíjel a pak si prý už na nic nepamatuje… až ráno, že se probudil na lavičce, odkud došel do práce. Po 14 dnech mu došla sms z neznámého čísla, že s někým něco „měl“ a že se má jít vyšetřit, kde mu dr. zjistila, že má opravdu kapavku. Už je to týden, na další pohlavní nemoci si prý testy už taky udělal, ale zatím nezná výsledky. Naštěstí jsme spolu během 14 dnů nic neměli, ale i tak mne taky nahlásil a teď mi došel dopis z hygieny, že se mám dostavit na kožní - nejspíše asi taky k testům na pohl. nemoci. Absolvoval jste někdo tyto testy? Jak probíhají? Nejhorší je ale nevědět, co se tu noc stalo, s kým byl atd. Vůbec nevím jak to dál řešit. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
671
2.12.17 23:22

@bera81 Tak to je jednoduche, ne? Rozchod, a testy na pohlavní nemoci, to je zaklad, drzim palce, at jsi zdrava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
2.12.17 23:23

Co bys chtela resit? Zajdi na vsechna vysetreni a modli se.
Pritele posli do obehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
2.12.17 23:25
@bera81 píše:
Nevím jak dál, přítel mi z ničeho nic oznámil, že má kapavku, jeden večer když se vracel z práce si zašel na pivo do baru, nezůstal ale u jednoho, popíjel, popíjel a pak si prý už na nic nepamatuje… až ráno, že se probudil na lavičce, odkud došel do práce. Po 14 dnech mu došla sms z neznámého čísla, že s někým něco „měl“ a že se má jít vyšetřit, kde mu dr. zjistila, že má opravdu kapavku. Už je to týden, na další pohlavní nemoci si prý testy už taky udělal, ale zatím nezná výsledky. Naštěstí jsme spolu během 14 dnů nic neměli, ale i tak mne taky nahlásil a teď mi došel dopis z hygieny, že se mám dostavit na kožní - nejspíše asi taky k testům na pohl. nemoci. Absolvoval jste někdo tyto testy? Jak probíhají? Nejhorší je ale nevědět, co se tu noc stalo, s kým byl atd. Vůbec nevím jak to dál řešit. :(
řešit? co chceš řešit? on tě ohrozil na zdraví..kapavka je vážná nemoc žádná banalita může končit i neplodností.. a jestli mu věříš že se opil a nic neví, tak podle mě lže… pokud byl do němoty tak by nebyl schopen mít sex…

Příspěvek upraven 02.12.17 v 23:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
671
2.12.17 23:26

@bera81 Jinak nechci strašit, ale třeba HIV se pozná až po půl roce… A to je teprve průser

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
2.12.17 23:28
@sucuba píše:
@bera81 Jinak nechci strašit, ale třeba HIV se pozná až po půl roce… A to je teprve průser

Já si myslela, že po třech měsících :think:

@bera81 Kdyby se zlil do němoty, nebyl by schopný sexu, lže ti a ty mu to žereš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
2.12.17 23:28
@bera81 píše:
Nevím jak dál, přítel mi z ničeho nic oznámil, že má kapavku, jeden večer když se vracel z práce si zašel na pivo do baru, nezůstal ale u jednoho, popíjel, popíjel a pak si prý už na nic nepamatuje… až ráno, že se probudil na lavičce, odkud došel do práce. Po 14 dnech mu došla sms z neznámého čísla, že s někým něco „měl“ a že se má jít vyšetřit, kde mu dr. zjistila, že má opravdu kapavku. Už je to týden, na další pohlavní nemoci si prý testy už taky udělal, ale zatím nezná výsledky. Naštěstí jsme spolu během 14 dnů nic neměli, ale i tak mne taky nahlásil a teď mi došel dopis z hygieny, že se mám dostavit na kožní - nejspíše asi taky k testům na pohl. nemoci. Absolvoval jste někdo tyto testy? Jak probíhají? Nejhorší je ale nevědět, co se tu noc stalo, s kým byl atd. Vůbec nevím jak to dál řešit. :(
:mrgreen: :mrgreen: chudáček, no co Tě asi tak měl říct. Jo užil jsem si, byla to paráda. Polituj ho jaký je chudák že ještě něco chytil :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
671
2.12.17 23:34

@radkka to minimálně, oni testujou krev na pritomnost 2 antigenu, ale po tom pul roce je to spolehlivější a přesnější,…No ale i tak, tech pul roku paniky, co maji treba Policie cr, kdyz seneco stane (potycka s fetakem treba) a oni musi cekat na vysledky.. Pul roky modleni a paniky 8o To musi byt hrozne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
2.12.17 23:37
@sucuba píše:
@radkka to minimálně, oni testujou krev na pritomnost 2 antigenu, ale po tom pul roce je to spolehlivější a přesnější,…No ale i tak, tech pul roku paniky, co maji treba Policie cr, kdyz seneco stane (potycka s fetakem treba) a oni musi cekat na vysledky.. Pul roky modleni a paniky 8o To musi byt hrozne

To je strašný :? :? Dík za vysvětlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
2.12.17 23:38

Nevěrnej a ještě pitomej :zed:,že donese domů nemoc, noční můra všech žen :zed:
přítel jo? takovej magor je nepřítel. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
2.12.17 23:40

Jdi na vyšetření a jeho se zbav :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
2.12.17 23:43

Asi ho nějaká znásilnila chudáčka, nemůže za to, tak to určitě bylo. :jazyk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
3.12.17 05:00

Tak ještě že si stačila vzít tel. číslo, aby ho mohla informovat…
to je zase pohádka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
3.12.17 05:36

Presne, ojel nejakiu barovou rajdu a jeste ji dal cislo na pozdejsi radovanky a ty se ptas, co mas delat?? :roll: boze zenska…

• Citovat
  • Upravit
2474
3.12.17 07:09
@jdukolem píše:
pokud byl do němoty tak by nebyl schopen mít sex…

S tím nesouhlasím.
Ale jinak, pokud jsi si to nevymyslela ty, tak on určitě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí