Přítel má na vše výmluvy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
10.2.22 10:26

Přítel má na vše výmluvy

Dobrý den, už nevím co mám dělat.
Přítel se na vše pouze vymlouvá a už toho mám dost, našel si novou práci, která mu vydělává tak možná na nájem a jídlo, když mu říkám ať si najde lepší možnosti jak vydělat peníze tak mi řekne, že se mu v práci líbí a že mu ten plat stačí k tomu aby vyžil. (ještě spolu nebydlíme). Což já nechápu jsem studentem a na brigádách si vydělávám skoro stejnou část jako on za měsíc a to podotýkám, že na brigádu jdu třeba 8 krát v měsíci.
Před 15 lety asi se mu stal úraz, kdy se mu zlomil přední zub a měl tam čep pak několikrát korunku, která mu vypadla a do teď tam měl ten čep, který mu před nedávnem vypadl. On to ovšem neřeší další výmluva proč nejde k zubaři je - zubaři nejsou, na zubaře nemám, zubaře se bojím raději investuju peníze jinam než abych si opravil chrup. A další výmluva je sex - nespí semnou, protože údajně chodím dřív spát což je blbost usínáme spolu stejně… Pak mi řekne, že má nízkou hladinu testosteronu a nemá absolutně chuť na sex
Místo toho aby šetřil tak jde raději s rodiči na pivko - s rodiči tráví veškerý svůj čas po práci nebo o víkendech. No a nejhorší na tom je to, že se stýká pouze s rodiči nebo s kamarádama od rodičů a začíná žít životem místo 28 letého 50 letého chlapa, který už má dospělé děti. Přemýšlí na co se bude dívat v televizi večer nebo přemýšlí nad tím co bude vařit na oběd další den a já už nevím co dělat cokoliv mu vyčtu tak je hádka promluvit si normálně nemůžeme protože ve všem vidí jen to, že mi vše vadí ale bohužel je to tak a on s tím nehodlá nic dělat :nevim: :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65297
10.2.22 10:32

A ty s ním musíš být nebo co? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
10.2.22 10:34

Tak to ukonči.

• Citovat
  • Upravit
7673
10.2.22 10:36

Co tě na něm imponuje, proč s ním jsi??? Jeden důvod hoď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
10.2.22 10:36

Proc s ním jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76203
10.2.22 10:37
@Anonymní píše:
Dobrý den, už nevím co mám dělat.
Přítel se na vše pouze vymlouvá a už toho mám dost, našel si novou práci, která mu vydělává tak možná na nájem a jídlo, když mu říkám ať si najde lepší možnosti jak vydělat peníze tak mi řekne, že se mu v práci líbí a že mu ten plat stačí k tomu aby vyžil. (ještě spolu nebydlíme). Což já nechápu jsem studentem a na brigádách si vydělávám skoro stejnou část jako on za měsíc a to podotýkám, že na brigádu jdu třeba 8 krát v měsíci.
Před 15 lety asi se mu stal úraz, kdy se mu zlomil přední zub a měl tam čep pak několikrát korunku, která mu vypadla a do teď tam měl ten čep, který mu před nedávnem vypadl. On to ovšem neřeší další výmluva proč nejde k zubaři je - zubaři nejsou, na zubaře nemám, zubaře se bojím raději investuju peníze jinam než abych si opravil chrup. A další výmluva je sex - nespí semnou, protože údajně chodím dřív spát což je blbost usínáme spolu stejně… Pak mi řekne, že má nízkou hladinu testosteronu a nemá absolutně chuť na sex
Místo toho aby šetřil tak jde raději s rodiči na pivko - s rodiči tráví veškerý svůj čas po práci nebo o víkendech. No a nejhorší na tom je to, že se stýká pouze s rodiči nebo s kamarádama od rodičů a začíná žít životem místo 28 letého 50 letého chlapa, který už má dospělé děti. Přemýšlí na co se bude dívat v televizi večer nebo přemýšlí nad tím co bude vařit na oběd další den a já už nevím co dělat cokoliv mu vyčtu tak je hádka promluvit si normálně nemůžeme protože ve všem vidí jen to, že mi vše vadí ale bohužel je to tak a on s tím nehodlá nic dělat :nevim: :nevim: :nevim:

on ti ho někdo přidělil povinně? proč s touto atrapou chlapa jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
10.2.22 10:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Excessif1212
10.2.22 10:43

Manželé nejste, děti spolu nemáte nebo to aspoň neuvádíš, hypotéku spolu nemáte. Nikde žádný zákon o tom, že máme zůstat na celý život s tím, koho považujeme za partnera na VŠ, napsaný a schválený nebyl - takže rozejít se a najít si jiného partnera budeš muset zvládnout sama. Rozhodně bez významné pomoci eMimina.

• Citovat
  • Upravit
35593
10.2.22 10:44

A proč s ním teda jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24759
10.2.22 10:44

Já se asi ztratila v době - partnery teď povinně přiděluje národní výbor?? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4121
10.2.22 10:46

Nejste manželé, nemáte děti, hypotéku, psa a ani spolu nebydlite. Prostě se a ním rozejdi. Bude to jen horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
10.2.22 10:49

Prostě mu takový život vyhovuje. Šla bych o dům dál, nemá cenu se s ním dohadovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
10.2.22 10:54

Hlavně nečekej a neočekávej, že se změní. Třeba se změní, ale ne kvůli tobě, to tak bohužel bývá. Kdyby potřeboval zapůsobit na novou holubičku, tak k zubaři letí, až se mu bude prášit za patama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
10.2.22 10:55

Tohle je ten typ chlapa, který prožije dokonalý život, v klidu a podle vlastních představ. Teda pokud si ho nenechá zničit nějakou ženskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
10.2.22 11:20

Musíš si najít chlapa, kterého nebudeš chtít měnit. Ty máš motor, který tě žene dopředu, jemu už stačí, že nějakou práci má a těší ho pohodlný život s rodiči za zadkem.
To si myslíš, že kdyby ti dal za pravdu a snažil se změnit, že byste byli šťastnější? Možná na chvíli a jenom ty.
Nemáte stejný životní náboj, najdi si někoho, koho baví se posouvat dál a je samostatný.
A s chlapem s pahýlem místo zubu bych teda nechodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí