Přítel mě neprávem obvinil z nevěry

Anonymní
4.8.25 13:14

Přítel mě obvinil

Ahoj, potřebuji poradit či názor od někoho jiného než kamarádek… s přítele jsme spolu 2 roky, i přes jeho nevěru před rokem, jsem se rozhodla ve vztahu dál zůstat, od té doby se změnil. Ale ted jsem jela na 2 denni vylet s rodici a pritel mi znicehonic napsal ze vi, ze jsem mu tam zahnula, a ze se se mnou rozchazi… hacek je vsak v tom, ze jsem mu nezahnula nikdy a nerek mi ani duvod, proc si to mysli. ale no si to jen nemysli, on je o tom bezdovdne presvedceny.. a ano, orpavdu bezduvodne. nemate nekdo s timhle zkusenosti? cizim se bezmocne uplne nevim co delat a nejde mu to nijak vyvratit. jako kdyby se zblaznil. ani jsem ho od te doby nevidela, naposledy nez jsem s rodinou odjela. ted odmita jakykoliv kontakt. nechapu…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16305
4.8.25 13:16
@Anonymní píše: Více

Řeknu jediné, nejste kompatibilní, nepatříte k sobě. On te podvedl a teď to podstrkuje tobě. Co chceš teda poradit jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
4.8.25 13:16

Ano, má někoho a chce svést vinu na Tebe ;) Nemá koule ti asi říct že potkal někoho nového.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35864
4.8.25 13:18

Buď ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
4.8.25 13:19

Podle sebe soudím tebe. On by zahnul pokud by měl příležitost, tak si to myslí i o tobě. A ta nevěra nemusela být u něj jen ta jedna co se provalila.
Buď ráda, že se ho zbavíš. Po roce už řešit nevěru ve vztahu je varující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
4.8.25 13:31

Neřeš a rozejdi se, váš vztah stejně nemá cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3094
4.8.25 14:08

Podle mě to je jen záminka, aby se s tebou mohl rozejít.
Takže na takovýho kikota se klidně vykašli.

Já vim, říká se mi to lehce, ale od takovýho fakt radši dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
4.8.25 14:15

Zkušenost s tím bohužel mám a doporučím jediné - nemilosrdně se ho zbavit.
Buď je sám nevěrný a háže to na tebe (to je ještě ta lepší varianta) nebo je to magor a to fakt nechceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2497
4.8.25 14:38

To nepotřebuješ. Opusť ho a nebo ho vykopni. Není zralý na vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2136
4.8.25 14:51

Může to od něj být záminka rozchodu s tebou. On tě podvedl, záměrně po tobě háže falešným obviněním nebo je to magor, který věří kdejaké šeptandě nebo drbům… Není to jedno? Buď ráda, že ses ho zbavila, tohle nevypadá na partnera snů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15511
4.8.25 15:12

Podle sebe soudím tebe … Zas si někde prc.nul a teď dělá vlny. Buď ráda, že ho máš z krku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
4.8.25 16:01

Napsala bych mu, že je pitomec a ať už mi nechodí na oči. Že s takovuhle hysterickou žárlivkou co si vymýšlí kraviny, a přitom má sám máslo na hlavě bych být stejně nechtěla a ať si trhne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6394
4.8.25 16:14

Promluvil bych si s nim, muze to byt nejake nestastne nedorozumeni, nebo sprosty umysl od nekoho tretiho - mozna vam nekdo ten vztah nepreje atd.

No a pokud by trval na svem pres vsechny tve logicke argumenty, i kdyz jso byla s rodici, tak ho uplne s klidem posli tam kam Slunce nesviti. Narcise co ti sam. zahnul a neveri ti je docela hovadstvi, pravdepodobne ma jinou a chce to hodit na tebe. Takoveho fakt nemas zapotrebi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30315
4.8.25 16:21

Podvedl on a je mu divné, že ty to neděláš. Takto obviňoval bývalý kamarádku, pak se zjistilo, že když nejvíc obviňovat, tak byl zrovna s milenkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33682
4.8.25 16:31

Trapák, chce se rozejít, ale nemá koule to říct na férovku. Napsala bych mu jen ok, asponˇsi můžu začít konečně užívat. pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí