Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Řeknu jediné, nejste kompatibilní, nepatříte k sobě. On te podvedl a teď to podstrkuje tobě. Co chceš teda poradit jiného?
Ano, má někoho a chce svést vinu na Tebe
Nemá koule ti asi říct že potkal někoho nového.
Podle sebe soudím tebe. On by zahnul pokud by měl příležitost, tak si to myslí i o tobě. A ta nevěra nemusela být u něj jen ta jedna co se provalila.
Buď ráda, že se ho zbavíš. Po roce už řešit nevěru ve vztahu je varující.
Neřeš a rozejdi se, váš vztah stejně nemá cenu.
Podle mě to je jen záminka, aby se s tebou mohl rozejít.
Takže na takovýho kikota se klidně vykašli.
Já vim, říká se mi to lehce, ale od takovýho fakt radši dál.
Zkušenost s tím bohužel mám a doporučím jediné - nemilosrdně se ho zbavit.
Buď je sám nevěrný a háže to na tebe (to je ještě ta lepší varianta) nebo je to magor a to fakt nechceš.
To nepotřebuješ. Opusť ho a nebo ho vykopni. Není zralý na vztah.
Může to od něj být záminka rozchodu s tebou. On tě podvedl, záměrně po tobě háže falešným obviněním nebo je to magor, který věří kdejaké šeptandě nebo drbům… Není to jedno? Buď ráda, že ses ho zbavila, tohle nevypadá na partnera snů.
Podle sebe soudím tebe … Zas si někde prc.nul a teď dělá vlny. Buď ráda, že ho máš z krku. ![]()
Napsala bych mu, že je pitomec a ať už mi nechodí na oči. Že s takovuhle hysterickou žárlivkou co si vymýšlí kraviny, a přitom má sám máslo na hlavě bych být stejně nechtěla a ať si trhne ![]()
Promluvil bych si s nim, muze to byt nejake nestastne nedorozumeni, nebo sprosty umysl od nekoho tretiho - mozna vam nekdo ten vztah nepreje atd.
No a pokud by trval na svem pres vsechny tve logicke argumenty, i kdyz jso byla s rodici, tak ho uplne s klidem posli tam kam Slunce nesviti. Narcise co ti sam. zahnul a neveri ti je docela hovadstvi, pravdepodobne ma jinou a chce to hodit na tebe. Takoveho fakt nemas zapotrebi.
Podvedl on a je mu divné, že ty to neděláš. Takto obviňoval bývalý kamarádku, pak se zjistilo, že když nejvíc obviňovat, tak byl zrovna s milenkou.
Trapák, chce se rozejít, ale nemá koule to říct na férovku. Napsala bych mu jen ok, asponˇsi můžu začít konečně užívat. pa
Ahoj, potřebuji poradit či názor od někoho jiného než kamarádek… s přítele jsme spolu 2 roky, i přes jeho nevěru před rokem, jsem se rozhodla ve vztahu dál zůstat, od té doby se změnil. Ale ted jsem jela na 2 denni vylet s rodici a pritel mi znicehonic napsal ze vi, ze jsem mu tam zahnula, a ze se se mnou rozchazi… hacek je vsak v tom, ze jsem mu nezahnula nikdy a nerek mi ani duvod, proc si to mysli. ale no si to jen nemysli, on je o tom bezdovdne presvedceny.. a ano, orpavdu bezduvodne. nemate nekdo s timhle zkusenosti? cizim se bezmocne uplne nevim co delat a nejde mu to nijak vyvratit. jako kdyby se zblaznil. ani jsem ho od te doby nevidela, naposledy nez jsem s rodinou odjela. ted odmita jakykoliv kontakt. nechapu…