Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nemam se komu svěřit spíš asi nechcu aby to někdo známej věděl ale už dlouhou dobu přemíšlím o rozchodu přítel mě bije pořád se hádáme zakazuje mi chodit k rodině ziju snim u rodicu a ty o nicem neví mam snim 2letou holcicku a kdyz se hadame tak mi vyhrozuje ze mi ji veme a ze sni pujde k sobě domu ze jestli se snim rozejdu že mi ji nenechá atd ještě se mi diví že snim nechcu bydlet sama (omlouvam se za chyby jsem na tel)
Hodne casto maji tyhle zeny nizke IQ a sebevedomi. Chce to zapojit mozek. Pokud te bije, nechapu, proc tam jeste jsi ![]()
@Shanelka píše:
Nemam se komu svěřit spíš asi nechcu aby to někdo známej věděl ale už dlouhou dobu přemíšlím o rozchodu přítel mě bije pořád se hádáme zakazuje mi chodit k rodině ziju snim u rodicu a ty o nicem neví mam snim 2letou holcicku a kdyz se hadame tak mi vyhrozuje ze mi ji veme a ze sni pujde k sobě domu ze jestli se snim rozejdu že mi ji nenechá atd ještě se mi diví že snim nechcu bydlet sama (omlouvam se za chyby jsem na tel)
ámen s tebou…jen věřím, že najdeš odvahu všechno změnit
![]()
Musíte se rozhodnou sama, diskuze Vám fakt nepomůže. Obraťte se na odbornou pomoc.
http://rosa-os.cz/…te-kontakty/
http://www.bkb.cz/…cnem-obydli/
@Vaclavka38 píše:
Musíte se rozhodnou sama, diskuze Vám fakt nepomůže. Obraťte se na odbornou pomoc.
http://rosa-os.cz/…te-kontakty/
http://www.bkb.cz/…cnem-obydli/
jen by mě v tomhle případě zajímalo, jak odborně člověk dokáže poradit???na to snad nemusí být žádný knížky a odkazy…na týrání ženy je jen jeden lék…
![]()
@ontario7 jaký?
Myslím, že říct „odejděte od něj“ paní ví a poradí jí každý, ale vím, že tohle málokterá týraná žena zvládne sama… Ale třeba zde bude mít štěstí na odbornou psychologickou pomoc.
Příspěvek upraven 02.07.16 v 21:49
@ontario7 píše:
jen by mě v tomhle případě zajímalo, jak odborně člověk dokáže poradit???na to snad nemusí být žádný knížky a odkazy…na týrání ženy je jen jeden lék…![]()
Netřeba zlehčovat. Odborná pomoc je zapotřebí, aby věděla, co a jak má udělat - jednak po právní stránce, jednak psychologická pomoc.
@araw píše:
Hodne casto maji tyhle zeny nizke IQ a sebevedomi. Chce to zapojit mozek. Pokud te bije, nechapu, proc tam jeste jsi
Pokud jde o sebevědomí, to zpravidla despota postupně snižuje. O inteligenci to není.
@Vaclavka38 píše:
@ontario7 jaký?Myslím, že říct „odejděte od něj“ paní ví a poradí jí každý, ale vím, že tohle málokterá týraná žena zvládne sama… Ale třeba zde bude mít štěstí na odbornou psychologickou pomoc.Příspěvek upraven 02.07.16 v 21:49
v čem je rozdíl mezi psychologickou pomocí a okamžitým rozchodem? ![]()
@Pedro 00 píše:
Pokud jde o sebevědomí, to zpravidla despota postupně snižuje. O inteligenci to není.
tak paráda, pokud je tam fyzický násilý, tak paní bude chodit vesele k psychologovi a nechá se stále mlátit, že?
nebo vyfasuje něco na sebeobranu? ![]()
@Shanelka jen tak pro zacatek, pokud je to mozne, zkus si treba nenapadne nahrat na mobil kdyz ti bude vyhrozovat, pokud te zbije, mit papir od doktora apod. dukazy se v budoucnu muzou hodit…
nepochopila jsem sice s jakymi rodici zijete a kam „k sobe domu“ by on s dcerkou mel jit, je to nejake zmatene. kazdopadne nikdo ty vase sceny neslysi??
urcite sbirej sily a brzy odejdi, kvuli sobe i kvuli male. drzim palce!
@ontario7 ale to určitě víte
Zkuste kouknout do těch odkazů, určitě tam jsou i příběhy žen. Prostě se nedovedou sebrat s děckem, s příjmem z mateřské a jít… kam, z čeho to zaplatí,…?
@Vaclavka38 píše:
@ontario7 ale to určitě víteZkuste kouknout do těch odkazů, určitě tam jsou i příběhy žen. Prostě se nedovedou sebrat s děckem, s příjmem z mateřské a jít… kam, z čeho to zaplatí,…?
já bych šel, i kdybych měl být na ulici ![]()
@Shanelka píše:
Tak asi si nejdřív musíš ujasnit, jestli s tím chceš doopravdy něco dělat??To je podle mě základ. Nějaká poradna je fajn nápad, ale to by jsi musela asi hned s dítkem zmizet to by ti asi doporučili i tam
A máš s malou kam jít, rodina přátele???
@ontario7 to asi každy normální člověk v Normální situaci. Ale zakladatelka sice normální je, ale v normální situaci neni. A je to strašně lehké radit, jak bychom hned šli, ale je to hrozně těžké odejít od někoho se kterým to taky někdy bylo hezké a odhodlat se, zvlášť když v tom je dítě a peníze nula nula prd a hlavně strach o dceru. Řadila bych zakladatelce třeba zavolat i na linku bezpečí, tam určitě mají zkušenosti a poradí jak dál…