Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Keyllah píše: Více
Samozřejmě ze ano, proč by nemel, zrovna tohle jsou činnosti, kde ocekavam plus minus stejné zapojeni u obou, neni to nic kde by jednoho ci druhého neco limitovalo. Tim samozřejmě netvrdim, ze si jednotlive cinnosti nemohou rozvrhnout podle sebe, ale globale by vsechno tohle meli resit oba.
@Hera01 píše: Více
My radši pojedeme tři hodiny domů v noci, kdy není provoz. Než přespat za další peníze v hotelu a pak jet domů ve špičce
.
@Bytsamsebou píše: Více
Tak za peníze si necháš auto zaparkované na parkovišti
a proč jet domů ve špičce a ne třeba v poledne? ![]()
@j.a.n.i1 píše: Více
tedy i to řízení by si měli rozvrhnout plus mínus stejně? nebo jak jim to vyhovuje?
zajímavé ![]()
@Bytsamsebou píše: Více
No, ja třeba taky, ale na druhou stranu, proc by ta druhá varianta, ac ji nepreferuji, mela byt horší či méněcenná oproti moji. Pokud nekdo neukoluke cele okoli, tak je prece ciste jeho vec, zda preferuje variantu s autem nebo bez nej.
Však ano, tak proč dávat prachy ještě za hotel?
proč nejet domů a mít celý den volný?!
Tak ne každý bydlí v Praze někde na metru nebo dobrém spoji.
My teď jezdíme trasu x - y. Spojem dle Idosu 34 -54 minut (1-2 přestupy), záleží v který čas jedeš.
Autem za 20 minut a to často se to dá sjet rychleji. Stále se bavíme o okraji Prahy.
Z ČM na Anděl asi autem samozřejmě nepojedu, když mám metro u nosu.
Příspěvek upraven 23.09.26 v 11:35
@Keyllah píše: Více
Meli by si rozvrhnout to, aby byli schopni objezdit jejich potřebné cesty, takze ne, ze jeden bude rikat, ne, ja nemuzu protoze neridim. Ale pokud to nema problem zvladnout hromadnou dopravou, tak není důvod, aby musel ridit, podstatný je vysledek.
@Snopy123 píše: Více
No a treba někdo bydlí, tak proc by toho nemohl a nemel vyuzivat?
@j.a.n.i1 píše: Více
Jo jasně, když bydlí a vyhovuje mu to tak ať to využívá. ![]()
Jen že kdo co nebydlí nemusí nutně žít v Asii pomalu, ale i tak mohou žít v civilizaci ![]()
A i spoj může mít zpoždění, atd… S tím musí člověk počítat.
@Snopy123 píše: Více
I v době dopravní špičky projedeš Prahu rychleji než MHD?
@Yasmen píše: Více
Neboj, nejsem blbá. Beru jen hotely, kde parking je. Sice si pár stovek připlatíš, ale to mi celkem nevadí. ![]()
Jezdíme třeba do Prahy, nebo Vídně dost často autem. ![]()
@hani28 píše: Více
protože to tak ve většině případů není? myslím tím 50:50?
nicméně nechápu, proč do tohoto tématu tahat rovnoprávnost, když u zakladatelky to přece není o 50:50, naopak, očekává se, že ona odřídí 100% ![]()
My tedy nelítáme na dovolené kvůli psům, ale pracovně ano a vždy je pro nás jednodušší se dostat nějak domů. Situace kdy budu ještě někde přespávat mi přijde zbytečně složitá.
Ale nemáme problém se otočit pro někoho, nechat u někoho auto, atd… Vždy jsme nějaké řešení našli. Ale tak to máme my.
V práci jsem přespávala naposledy, kdy jsem jela ze školení posledním autobusem, který nabral 2.5 hodiny zpoždění (super na tom autobusáku zhasli, seděli jsme tam po tmě) do Prahy to přijelo ve 2.20 h ráno. Všude zavřeno.
Naštěstí jsem měla klíče od práce. Domů mi nic nejelo, platit Bolta se mi až domů nechtělo, platit hotel taky ne.
Autem bych byla doma x krát rychleji.
Příspěvek upraven 23.09.26 v 12:50