Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Normálně se ho na to zeptej, v tomto věku už bych nechodila kolem horké kaše. Chceš, nechceš, nazdar ![]()
Moc tomu popisu nerozumim…ale za me…co chtel, dostal, vic bych v tom nehledala.
Pokud dava na internet zamilovane fotky s jinou slecnou a styka se i s tebou, tak proc se proboha nezeptas? Takhle to vypada, ze je ti jedno, ze randi i s jinymi… ![]()
Já to nechápu - pokud se s někým vídá, tak proč se ho normálně nezeptáš? Žádné okolky, prostě přímá otázka. Protože pro chlapa fakt neni problém mít doma partnerku a odskočit si za milenkou
A chceš teda s nim vztah nebo jen spolu spíte?
Popis je asi chaoticky. Za 6 let jsme se viděli 3×. 1× pracovně, kdy jsme se poznali, pak me pozval na oběd asi po půl roce nebo déle, ja byla v 7.mesici ale on stejne chtěl jít, byl moc fajn a chtěl me znovu vidět, ja to uz zazdila pak. No a potom az ted, po 5 letech tedy od první schůzky. Ja ho nijak neřešila, řešila jsem své dítě a chlapi šli mimo mě. Ted poprvé jsem mu kývla a fakt jsne se viděli a bylo to skvělý.
No a ja si jen premyslim co teda chce. Nejak nemam chut se vyptávat po jednom rande jeho. Zda chtěl jen sex, ok, muze byt. Zda ho bude chtít opakovaně, s tim nepochodí, neboť bych se zamilovala, neumim to moc oddělovat. A pokud mě bude chtít zas vidět a budeme se bliž poznávat, tak asi jsem pro v tuto chvíli. Ale zeltala bych se na tu zenu co byla několikrát na jeho ig, protoze to působilo jako vztah, ačkoliv ne dlouhý a nebydli spolu, kdyz me zval k sobě.
Ja proste nerandím a přijdu si úplně mimo. Vubec nevim co je adekvátní a co by působilo ze nepřiměřeně brzy resim co jak mezi námi bude. Protoze to neresim, jedine co chci je jasne vytyčit hranice ze milenka nebudu, partnerka teoreticky pokud nam spolu bude fajn a jestli to mel jen jako svou letitou touhu me dostat do postele tak se povedlo, myslim sk svy a nashle. Ale to by me mrzelo. Nechci si myslet ze je takovej, realne chtěl randit s těhotnou a nevadilo mu to a naopak mi dával najevo ze to pro něj neni problém.
Pardon zda píšu paty přes devátý, nemam to komu říct ![]()
@navy blue ja s nim znovu spat nebudu, vždyť píšu ze pokud by dalsi schůzku inicioval jinak nez tu prvni, tedy ze to bude směrovat jen k sexu, tak mu napíšu ze tohle nehledám.
Tak viděla jsi ho třikrát a hned jsi s ním vlezla do postele. Tam šlo jen o sex. Příště se chlapům nedávej tak levně. Klidně se ho zeptej, jestli někoho má. Pro mě je nepochopitelné to zjišťovat až po sexu, ale ok. ![]()
Ono by asi bylo nejrozumnější nedávat chlapům na prvním rande, když nechcete, aby to bylo jen o sexu. Je trochu zvláštní někomu dát a pak se tvářit jakože nebudete spát s někým, kdo s vámi nechce mít vztah. Nechováte se podle svého přesvědčení, což povede k tomu, že on si bude vaše chování špatně interpretovat. A nebude to jeho chyba… Myslím si, že nikdy nic víc než sex ani nechtěl. Prostě to vždycky jednou za čas zkusí a když to nevyjde, tak nic. Bude se zabývat jinými a třeba za rok, až se bude nudit, to zkusí znovu. Někomu, u koho zvažujete lásku a vztah, se přece nebudete ozývat jednou za rok… A řekla bych, že slečna z fotky je buď přítelkyně, nebo brzy-přítelkyně… Upřímně bych se nedivila, kdyby se ten chlap už neozval a zase to na rok nebo dva vyšumělo…
@Lil Kitkatt a kolikrát se v našem věku máme vidět než bude sex? Urcite s tim slo počkat, ale tak se svym ex jsem se vyspala snad hned prvni večer a byli jsme spolu roky, nemyslim si ze je někde úměra kolikrát se maji dva vidět než dojde k sexu aby z toto byl vztah. Oba jsme to chtěli. Jaky by byl rozdíl se mezitim ještě jednou sejít než sexu?
@andiedvorakova no tak on se snažil dost me dostat na další rande ale ja mu to sabotovala cele ty roky. Kdyz někomu napíšete kdy vas muze zase videt a druha strana nereaguje tak logicky uz moc nepíšete. A asi by mi bylo nepříjemné kdyby psal vic.
Tak uvidim, ja mam za to, ze projevil dost snahy se potkat s nedostal nikdy moc šance, az ted. Zda mu jde jen o sex z toho nepoznám ale je to klidně možné. A pokud paní na fotce je partnerka tak je to morálně úplně mimo a mam to vyřešené hned. Tohle bych opravdu nechtěla, důvěra nula.
@Anonymní píše: Více
A proč by mu mělo vadit, že by randil s těhotnou?
Asi spíš mezi vámi byla nějaká touha, kterou jste si odbyli sexem. Zase pokud by stál o něco víc než jen o sex, taky by se podle toho choval.
@izabe no tak mne nepřijde běžný randit s těhotnou
ale třeba je. A jak se měl chovat? Zval me ven, vyjadřoval mi ze me cjce zase videt, zajímal se jak se mi daří a nabízel dalsi schůzku….
Ahoj,
Před 6 lety jsem pracovně potkala jednoho muže. Pak mi nepracovně napsal, zda bych nešla na oběd (po cca půl roce až roce). Tehdy jsem byla před porodem a napsala mu, že jsem single. Byl moc milý a chtěl jít i tak. Sám byl single táta. Chtěl se vidět zas ale ja to zazdila, byla jsem úplně někde jinde s mými starostmi a ex vztahem. Behem tech let jsme se ozývali tak sporadicky a 2× me zval ven a ja 2× zazdila. Až letos nam to klaplo a ja sla, rande bylo parádní. Moc dobre jsme si povídali, smáli se, nakonec jsme neplánovaně jeli ke mne a málem se spolu vyspali. Rikal ze je uz dost unaveny a ze by přijel druhy den ldyz budu chtit a dokončíme to, coz se take stalo. Pak se rozloučil se slovy ze si napíšeme. Jinak během večera měl řadu narážek na budoucnost, třeba ze si zapíše co mam rada za drink aby to věděl atd.
Asi ok si říkáte:)
A ted to B. Celý poslední rok sdílí sem tam fotky s nějakou ženou. Působilo to vztahove. Kdyz jsem se mu ozvala a on mi odepsal zda se uvidime, tká jsem si rikala ze s ni asi neni. Jeste ten den dal presdilene jeji stories kde jsou vedle sebe a srdíčko k tomu. Rikam si ok, nebudu to ted resit a počkám osobne. Samozrejme nerekl ani slovo, choval se absolutně nezadaně atd. A vztahy jsme probírali.
Nejsem zamilovaná takže mě to nijak extra netrápí, ale i ve svých letech tomu nerozumím. Určitě to tedy není partnerka ze by spolu bydleli, zval me k němu domu. Ale asi pokud se ozve bych to mela resit nebo ne? Případně nastavit hranice ze sex fakt nehledám, pokud by to k tomu mělo spět.
Kdyz jsem se ptala proč se ozval kdyz jsem ho vyignorglaa v minulosti, tak rikal ze to mezi námi dlouho visí ve vzduchu a ze mu ani tehdy nevadilo, ze čekám dite ale ze chápal ze mam myšlenky jinde. Celkove mi vzdy prisel ke mne velmi mily.
No a ted zkušené ženy i muže poprosím o verdikt, zda je to obyčejný záletník, nebo se s někým vídá ale ja ho vždycky lákala a konečně nám to vyšlo, jestli se mu mam vymezit ihned a napsat ze chci jasno a zda s někým je anebo co plánuje s námi, ze sex nehledám a nechci investovat cas ani city nekde kde neni potenciál.
Děkuji za rozluštění
A btw mne je 41 a jemu 50, oba mame deti, on je rozvedeny asi 8 let.