Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Tak proč s ním vůbec chceš být? Krade, nebere tě na nákupy, nebydlíte ani spolu.
Utéct? Kam bys utíkala..vzhledem k tomu že spolu nežijete, jen se navštěvujete tak se s ním prostě rozejdi…rekjinze už se s jim nechceš vídat, vem si věci kterému něj máš a hotovo ne? ![]()
Může být kleptoman - děs, tohle bych nesnesla a byla by to pro mne Konečná.
Kam bys utíkala? Tak se ho zeptej proč to dělá. Mně by to vadilo hodně teda.
Normálně se s ním rozejdi, nikam utíkat nepotřebuješ ne? Já bych tedy někoho takového jako budoucí vzor pro své dítě rozhodně nechtěla a po tomto zjištění bych ho prostě bez jakékoli konfrontace opustila.
Když jsem na něj uhodila, vše popřel a já byla za tu hloupou. Ještě se mi vysmál ![]()
No jistě, když uhodíš na alkoholika, taky ti neřekne „máš pravdu, promiň, moc piju, skončím s tím“
Prostě buď má nějaké dluhy a hluboko do kapsy, pak to není vhodný partner, nebo je kleptoman a pak to není vhodný partner. Vyber si.
To je fuk, že to popřel. Prostě s ním nechceš být, tak se s ním rozejdi. V čem je problém, když spolu nebydlíte?
Chlapů je na světě dost, a většina z nich nekrade. Takže asi tak.
Tohle cílené je určitě špatně a ještě alkohol a co holky děláte, když Vám někde zapomenou něco namarkovat a zjistíte to náhodou později…
Zjistila jsem, že partner se kterým jsem 6 měsíců krade. Teď jsem se dozvěděla od vícero lidí, že měl problémy s tímhle i v práci mezi kolegy. Dělá to nenápadně. Jde např. do jednoho krámu, nakoupí za 100Kč, ale v podpaždí má maso, které,,zapomene" zaplatit.

Teď jsem si všimla, že chodí nejraději nakupovat beze mě. Včera jsem viděla výpis z účtu, byl ve 4 obchodech, všude nechal cca 70-100Kč, ale v nakoupených věcech bylo maso, alkohol atd. Nebydlíme spolu. Mám strach, protože mám doma dítě školou povinné, aby se to ještě nedostalo mezi kamarády, že máma žije s někým takovým.
Zatím nevím, jak je na tom s financemi, ale na oko to vypadá, že peníze má. Drahé auto, drahý mobil, kolo za několik desítek tisíc.
Máte někdo nejakou zkušenost?