Přítel se do mě nechce udělat

12.8.23 10:55

Přítel se do mě nechce udělat

Zdravím všechny,

vím, alespoň doufám, že najdu zde pochopení. Jsme s přítelem skoro rok a ze začátku vše klapalo jak má, bylo to super. Ale poslední 2-3 měsíce prostě semnou z nějakého důvodu nechce spát. Protože je unavený z nové práce a vždycky to nějak zakecá. Taky mezi námi byl menší spor v tom, že asi půl roku zpět se z ničeho nic přestal do mě dělat a ja si to brala hrozně osobně neboť byl první v mém životě komu jsem to dovolila, protože jsem cítila, že je pro mě ten pravý. Proto jsem di přišla nechtěná a řekla mu, že to dělat nechci pokud se do mě udělat nechce. A pak chvíli dobrý a pak z ničeho nic totální blok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1519
12.8.23 10:58

Treba se boji, abys neotehotnela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.23 11:00

@Dendiss no o to jde, že s tím začal on vlastně omylem první sex a od té doby se mi to s ním hodně zalíbilo. Proto to necháou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
12.8.23 11:07
@Barborka27372 píše:
@Dendiss no o to jde, že s tím začal on vlastně omylem první sex a od té doby se mi to s ním hodně zalíbilo. Proto to necháou.

Jak omylem? 8o Antikoncepci mate jakou?

• Citovat
  • Upravit
15184
12.8.23 11:08

Chytrej kluk. Asi nechce abys ‚omylem‘ otěhotněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.23 11:10
@Silverine247 píše:
Jak omylem? 8o Antikoncepci mate jakou?

No, kvůli zdravotním problémům v pubertě tak mám dost nízkou pravděpodobnost otěhotnět, takže v tomhle konkrétním vztahu žádnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.23 11:11
@karkarka píše:
Chytrej kluk. Asi nechce abys ‚omylem‘ otěhotněla.

No proto se do mě dělal skoro rok :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
12.8.23 11:11
@Barborka27372 píše: … řekla jsem mu, že to dělat nechci pokud se do mě udělat nechce.

Ok, ty sis dala podminku, uz to by me odradílo. Jak se chranite pred otehotnenim, je mozne, ze si uvedomil, ze ochrana neni uplne spolehliva a dite s tebou (jeste) nechce anebo ty (uz) pro nej ta prava nejsi.

• Citovat
  • Upravit
12.8.23 11:13
@Stará známá píše:
Ok, ty sis dala podminku, uz to by me odradílo. Jak se chranite pred otehotnenim, je mozne, ze si uvedomil, ze ochrana neni uplne spolehliva a dite s tebou (jeste) nechce anebo ty (uz) pro nej ta prava nejsi.

No, ale v rámci konfrontace mě vždycky utěšuje, že to je jen kvůli tomu, že je unavený z práce a že se mu prostě nechce vůbec semnou spát, že na to nemá náladu. Tak nevím jestli ho podezírát, že leze za jinou. Nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
12.8.23 11:13
@Barborka27372 píše:
No, kvůli zdravotním problémům v pubertě tak mám dost nízkou pravděpodobnost otěhotnět, takže v tomhle konkrétním vztahu žádnou.

Dost nizka pravdepodobnost neznamena, ze byste se nemeli chranit, pokud dite nechcete. Mozna je v tomhle smeru pritel chytrejsi nez ty.

• Citovat
  • Upravit
Stará známá
12.8.23 11:14
@Barborka27372 píše:

Dost nizka pravdepodobnost otehotneni je fakt velmi nespolehliva metoda antikoncepce.

• Citovat
  • Upravit
12.8.23 11:14
@Silverine247 píše:
Dost nizka pravdepodobnost neznamena, ze byste se nemeli chranit, pokud dite nechcete. Mozna je v tomhle smeru pritel chytrejsi nez ty.

No doktor mi řekl, že je pravděpodobnější vyhrát loterii…, ale i v takovém případě by mně ani jemu to nevadilo, je rodinný typ. Děti má rád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10899
12.8.23 11:15
@Barborka27372 píše:

Doslo mu, ze se doktori mohou mylit a dite nechce.
Nehledej za tim zadnou vedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33844
12.8.23 11:15
@Barborka27372 píše:
No, ale v rámci konfrontace mě vždycky utěšuje, že to je jen kvůli tomu, že je unavený z práce a že se mu prostě nechce vůbec semnou spát, že na to nemá náladu.Tak nevím jestli ho podezírát, že leze za jinou.Nevím

Vypadá to, že jo. Jste spolu necelý rok, a už se mu nechce, svádí to na únavu? Tak to určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.23 11:16
@Stará známá píše:
Dost nizka pravdepodobnost otehotneni je fakt velmi nespolehliva metoda antikoncepce.

To ano, ale já jsem v etapě života, kde práci mám, bydlení též a děti mám ráda. A na tomhle se shodneme, že jsme spolu oukey, kdyby náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí