Přítel se mi vzdaluje

Anonymní
5.6.12 14:10

Pritel se mi vzdaluje

Holky potrebovala bych nejakou radu uz nevim co dal.S pritelem jsme 2 roky a mame spolu 2 mesicni miminko.Ja jsem s nim ted doma a pritel chodi od rana do vecera do prace.Kdyz prijde z prace,tak se naji,vysprchuje a jde na pocitac..Nekdy je tam treba do deseti,ale nekdy i do 1 do rana.Vim,ze si obcas pise s jeho kamaradkou a zacala jsem strasne zarlit.Delat mu sceny atd..2 x mi rekl,ze se odstehuje,ale ja jsem to premluvila.On by stejne doopravdy neodesel,ale to je jedno.Ted jsme se dohodli,ze ja nebudu tak zarliva a ze to bude zase v pohode,ale pritel je takovy otazity,vypada smutne..mluvi se mnou normalne,ale asi jen proto,ze musi…Mam pocit,ze chce opravdu jit.Je z toho taky zoufaly a ja take,protoze se ze me opravdu stava hysterie stara..
Ach jo..Jak ho mam znova zaujmout aby se na nas domu tesil a byl v pohode.
Poradte mi nekdo prosim..... :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27263
5.6.12 14:17

Našla bych tu sto diskuzí na tohle téma.
Sedne si k počítači? No asi mu nejsi schopná nabídnout jinou alternativu. Jdi si sednout k němu, koukněte se spolu na nějaký film. Dělejte něco spolu. Že si píše s kamarádkou? No mám doma to samý, ale ráda si s ním o kamarádce popovídám, několikrát jsem navrhla ať kamarádka přijede, že jí ráda poznám. Občas s ní jde ven na procházku, tak mu ještě nacpu malýho. Jednak si odpočinu a jednak je to jakási pojistka z mojí strany :D Žárlivý scény nejsou zrovna vhodný druh konverzace, akorát ho otrávíš a jednou opravdu odejde.
V kolik chodí z práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
radushak11
5.6.12 14:18

ahoj, mám pocit, že většina z nás si něčím podobným prošla..ten začátek je tak strašně náročný..být mámou i milující partnerkou je strašně těžký a být tátou a zvykat si na tu novou roli taky..málokomu bylo zhůry dáno tuhle roli přijmou hned a žít, tak jako dřív..já probrečela tolik nocí, tolik hysterických scén co jsme doma protrpěli..dneska je našemu malýmu 17 měsíců a žijeme spolu všichni tři, je nám dobře..ale musím říct, že to bylo o vzájemný toleranci o ústupcích..spousta holek před problémem uteče, rozejdou se ale já myslím, že bojovat za rodinu je strašně důležitý..možná složitější cesta.. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.6.12 14:21

No prave ja ho naprosto chapu to je na tom to nejhorsi..Kdyby se on ke me choval jako ja ted k nemu,tak uz jsem davno pryc :oops: .Nemuzu si pomoct,Asi jak jsem ted doma,tak jsem ztratila veskery sebevedomi a zarlim snad na vsechny.On kdyz se s nim nehadam a jsme v pohode,tak na tom pocitaci neni,ale kdyz jsem na nej nastvana a chci neco resit,tak jde k pocitaci a obsolutne me prestane vnimat..Kdyz mu neco rikam v klidu,rvu,brecim nic nepomaha…
Fakt si nevim rady co se mnou..Tak :oops: h :oops: le to je asi 14 dni..Kazdy den se hadame,ale je to jen z me strany.Vzdycky hadku zacnu ja…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.6.12 14:25

Taky mi prijde,ze je to vsechno slozity a vsechno je ted na me.Uklid baraku,dite,pes..Nemam skoro na nic cas.Pritel chodi z prace kolem 8 vecer..Mozna je to i proto,ze pred porodem jsem s nim byla casteji,ale ted zmenil praci a chodi pozdeji domu.My ten vztah nechceme ukoncit.On taky ne chce s nama byt,ale jsem proste ted absolutne neschopna a myslim si ze vsechno delam spatne..jsem tady i sama bez kamaradek a rodicu,tak ze jsem na vsechno ABSOLUTNE sama…

• Citovat
  • Upravit
radushak11
5.6.12 14:34

já byla taky sama..do práce mi odcházel, když jsme ještě spali a vracel se v osm večer, to jsem uspávala..celý den jsem byla sama jen s uknouraným uzlíčkem, který nedokázal komunikovat, jen potřeboval moji pozornost, doma bylo spoustu práce, chtěla jsem mít naklizeno a navařeno..kamarádky 100km daleko, to strašně ubíjí..a chlapovi to můžeš vysvětlovat horem dolem a nikdy se do tý situace nedokáže vžít..jediná rada, kterou mám je: Vytrvej..až bude miminko větší všechno se zajede do svých kolejí a bude ti líp a nebudeš podrážděná..já teda zavelela a odstěhovali jsme se zpět do mého rodného města, začala jsem pracovat na sobě-protože jsem byla fakt unavená cuchta a už jen tím, že jsem byla zpět mezi svýma a měla jsem se s kým podělit o svý pocity, tak se nám ten vztah urovnal..

• Citovat
  • Upravit
2238
5.6.12 14:38

myslím že to bude ještě těma poporodníma hormonama. Zkus si najít něco co tě bude bavit a přestat se tak vázat na mužskýho. Zkus si jít někam zacvičit, třeba i s prckem na nějaký plavání. Budeš mít nové zážitky a třeba tam poznáš i spoustu holek co prožívají to samé a navíc si pak s partnerem budete mít o čem povídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.12 14:39

Radushak11 dekuju..Vim,ze v tom nejsem sama,ze nekdo to ma i mnohem horsi..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.6.12 14:41

Taky si myslim,ze jsem na nem ted hodne zavisla..Musim s tim neco udelat nebo opravdu utece :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.6.12 14:57

Hlavně mu přestaň dělat scény, věř že je to pro něj stejně těžký jako pro tebe. Taky jsem měla po porodu pocit že se s mužem trochu odcizujeme, pořád jsem běhala kolem mimča a na něj neměla čas ani náladu. A hodně mi pomohl a pomáhá sex. Když mimčo spí, tak si uděláme kafčo, pustíme nějaký film a užíváme si jeden druhýho. Našemu vztahu to fakt prospívá :palec:

• Citovat
  • Upravit
68
5.6.12 15:01

Vim,jak je to tezke, prosla jsem si tim. Ted cekam druhe a snad to bude lepsi. Snaz se mu vecer jestli to pujde nejak venovat,at se neciti odstrceny, pak totiz pujde jinam:-( samozrejme nic nelamat pres koleno hlavne byt pozitivni. Preji at jste v pohode !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
5.6.12 15:08

Tak ho zkus od počítače přetáhnout jinam. Zkuste si večer třeba místo toho pustit spolu nějaký dobrý film a hned bude líp. O víkendech nebo když bude mít volno, buďte hodně spolu jako rodina. Zajděte si někam nebo zajeďte. Jistě se to časem zlepší, držím pěsti.

• Citovat
  • Upravit
2390
10.7.12 22:20

Mám trošku obavy o čm je vztah mezi mnou a přítelem. Chodí do práce, vydělává peníze, ale to je vše. Vyrůstal v rodině, kde se předpokládalo, že žena zvládne vše. Takže mi z ničím nepomůže, když chci aby pochoval dceru má plno keců co těd chtěl zrovna udělat, ven s dětmi když má volno taky nejde.Po příchodu z práce se nají, sedne k televizi a od té taky jde do postele. Nepovídáme si spolu víc než on potřebuje. Ve skutečnosti jsem pochopila, že jen on má právo na to být ospalý a utahaný, já uspávám děti, přebaluju, krmim.. Ani ohřát večeři si neumí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí