Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Kolik přibral? Řešit to musí on, pokud nepřibral ze zdravotních důvodu a nic by s tím nechtěl dělat, tak bych se rozešla.
@Hanča1234 píše: Více
A to já bych mu možná dala ještě šanci…
Pokud by mi jako chlap vyhovoval, tak bych mu nasadila takovou redukční dietu, plus pravidelný plnohodnotný sex, že by se v cukuletu dostal na původní váhu. ![]()
Zakladatelko, to se nediv, když ho tak vykrmuješ. ![]()
Neboj, však on ti neuteče za jinou. To se jen tak říká, že chlap slyší jen na kus toho žvance. Jenomže všemu nemůžeš zase až tak věřit… ![]()
Kolik přibral? Tak ať s tím něco dělá, upravit stravu - to můžeš zkorigovat ty a víc pohybu.
Říkáš mu, že se ti líbí i když přibral? A že když chce zhubnout tak sex je na to dobrý taky? A vi proč přibral? Není v tom nějaký zdravotný problém? Pribrať za 3 měsíce do obezity je hodně rychle.
Já to mám podobně, dost jsem přibrala (řeším to s lékařem) a určitě v tomto stavu nechci mít s nikým sex. Hnusím se sama sobě.
Vzhledem k tomu, že jsem bez partnera, to ale není problém.
Ahoj, může to být pravda. Hodně mužů, kteří výrazně přiberou, opravdu ztratí sebevědomí, necítí se přitažliví a sexu se začnou spíš vyhýbat. Není to vždy o tom, že by je partnerka nepřitahovala.
Na druhou stranu, pokud je to už delší dobu jen jednou za měsíc, určitě bych to nenechávala jen u jedné věty typu „je to kvůli tomu, jak vypadám“. Zkusila bych si s ním v klidu promluvit, jestli za tím není i únava, stres, zdravotní problém nebo třeba něco jiného. Důležité je, aby ses nebála říct i to, jak se v tom cítíš ty. Vztah je o dvou lidech a intimita je jeho přirozenou součástí.
Držím palce, aby to byla opravdu jen přechodná fáze a povedlo se vám o tom otevřeně mluvit. ❤️
A chce přítel vůbec hubnout? Clovek nepřibere ze dne na den.
Tak za tři měsíce přece nemohl přibrat tolik, aby to během pár měsíců nemohl zase shodit, ne? Místo stranění se sexu už měl s tím shazováním začít… Nadváha a obezita je rovnou dvojitý zabiják sexu, protože jednak se hodně lidí vůbec v tlustém těle necítí na to, aby se ukazovali nazí a pak je tu taky ten fakt, že tuková tkáň ovlivňuje hormony. Takže když člověk výrazněji přibere, tak to často ovlivní jeho libido, které může úplně zmizet… Řešením je ale každopádně zhubnout…
Zdravím, mám takový problém.
S přítelem budeme spolu teď v srpnu rok.
První 2 měsíce jsme byli dost aktivní co se sexu týče, bylo to i 3× denně, po dvou měsících to jaksi ochladlo a teď je to 1 za měsíc.. přítel přibral za tu dobu co byl se mnou a tvrdí, že semnou nechce mít sex kvůli tomu jak vypadá, necítí se prý dobře ve svém těle. Jenže mě to celkem trápí, setkala jste se s tím už některá? děkuji za odpovědi