Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslím si, že bys hlavně měla jít od toho. Vždyť to vůbec nedává logiku, zůstávat ve tvém věku a bez dětí v takovém vztahu a hledat si milence.
Nefunkčního přítele bych nejdriv kopla někam a milence řešila až záhy. K čemu ti je takový vztah? Spokojené nepůsobíš, vize budoucnosti žádná.
Milence bych neřešila. Řešila bych to, proč zůstáváte ve vztahu, který vám dává nejspíš jen to, že nejste sama. Nezní to jako záživný vztah, který by někam vedl. Bezdětní lidé v tomhle věku snad nemusí přežívat v něčem takovém, ne? To se dalo pochopit u starších generací, které obvykle měly v tom věku několik dětí a ekonomická situace jim taky moc neumožňovala odejít si jen tak, navíc tam byl společenský tlak na to, aby zůstali spolu… Ale proč takhle mrháte časem vy dva?
Ne, nešla. Rozejdi se s přítelem a pak si najdi novyho nezadanyho chlapa.
A ty nechceš děti? Jestli ano, máš nejvyšší čas to řešit. Už to tu zaznělo, vykopni toho neperspektivního partnera a pak si kukej, koho chceš.
Spíš bys měla jít do toho abys utonula ten nefunkční vztah. Jako k čemu ti je? A až budeš mít hotovo a prázdný byt, tak si užij! Jen si najdi někoho kdo bude svobodný a fajn. Protože jestli to mají ve vztahu divné tak to může být jen zdání.
@Anonymní píše: Více
Jakože ten zadaný napsal, že se klidně zastaví? ![]()
A kam odklidíte přítele, nebo se bude koukat?
Přijde mi to zbytečně komplikovaný život… ![]()
Bydlet s „přítelem“, který se mnou dva roky nespí, vypisovat zadanému, který se chce stavit na sex a mít 29 let a nemít děti, jestli by nebyl lepší kompletní restart a pokusit se najít někoho, kdo bude stát o sex a děti, čas utíká… ![]()
Me prijde, ze ten “pritel” je s tebou, aby mel kde bydlet. To neni ani pritel, ale spolubydlici. Nic spolu nedelate, vubec nic, tak bych se s nim rozesla a pak teprve resila to ostatni.
@Anonymní píše: Více
Spali jste dřív spolu, vždy když jsi nebyla zadaná. Tedˇjsi ale jak ty, tak on. Vykašli se na kukání jinde, a vyřeš si vtah s tím co máš doma. Víš sama, že z toho nic nekouká, tak to ukonči.
Ahoj, se svým přítelem jsme spolu 5 let, s tím, že skoro dva roky jsme bez sexu. Od začátku spolu bydlíme, známe se totiž déle ale vždy jsme byli jen kamarádi. Intimita se vytratila, už jsme spíš jen spolubydlící. Netrávime spolu volný čas, žádný výlet, dovolená, nic… Už vím dlouho že pokud něco nezměním já, tak se nezmění nic.. je mi 29 let, děti spolu nemáme. Vím a jsem si na stoprocent jistá že mě nikde nepodvadi. Bydlíme u mě doma, a vím že pokud chci děti a normálně žít tak musím vystoupit z tohoto stereotypu. Jemu je 33 a je mimo, pořád má moc práce, o rodině se s ním bavit nedá. To bylo nějak tak stručně ale teď k věci… Mě ten sex už opravdu chybí a s ním už o něj ani nestojím. Ale byl by tu někdo s kým bych se mohla vidět,…on je sice taky zadaný ale nebydlí spolu, a vždy to měli nějaké divné.. zkusila jsem mu napsat, jelikož se mi o něm zdá (spali jsme spolu dřív, vždy když jsem nebyla zadaná) s nikým to nikdy nebylo tak super…no a on odepsal.. že se klidně zastaví…co myslíte mám do toho jít?