Ztráta libida a orgasmu

11.7.26 09:24

Ztráta libida a orgasmu

Ahoj, již více než rok mě trápí nízké libido a nízká intenzita orgasmu. Je mi 36 a dřív jsem neměla s orgasmem nejmenší problém. Zlepšila jsem stravu, pohyb, spanek, neprožívám žádné větší stresy a přesto se to nezlepšuje. Máte to nekdo stejně, řešili jste to u dr? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36362
11.7.26 09:27

Nebereš nějaké léky? Řešila bych to už dávno, minimálně hormonální profil apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.26 10:00

Neberu nic, ani antikoncepci. Podle dr je hormonální profil tak proměnlivý že nemá smysl ho delat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
11.7.26 10:18

Může to souviset třeba se sníženou funkcí štítné žlázy, nádorem hypofýzy, začínající cukrovkou, může jít o nástup perimenopauzy, může jít o důsledek problémů ve vztahu. Každopádně je dobré zapátrat po příčinách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.26 10:52

Přikláním se právě k možnému počátku perimenopauzy. Běžné krevní testy od obvodaka mám v pořádku. Každopádně se mi nechce smiřovat s tím, že mi tak brzo končí normální sexuální život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.26 11:47

Z mojí zkušenosti má negativní vliv deprese, ani nemusíš vědět, že jsi do ní spadla. Ale jestli správně chápu, orgasmu dosáhneš, jen klesla intenzita?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38160
11.7.26 15:42
@JsemMužNelekniSe píše: Více
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.26 17:45
@JsemMužNelekniSe píše: Více

To věřím, že určitě má vliv, ale já žiju celkem pohodový, aktivní život a deprese naštěstí nemivam. Orgasmu sice dosáhnu, ale nestojí za nic a je to nakonec spíš frustrující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.26 19:54

@Andrea37215 bude mi 39 a skoro rok jsem
V perimenopauze. A jo, mám slabší navaly ikdyz na to neni počasí. Libido prakticky na nule, vzrušení děla taky problem.

• Citovat
  • Upravit
11.7.26 21:17
@Andrea37215 píše: Více

Tak to chválím, že žiješ aktivní život. A jsi před tím orgasmem dostatečně vzrušená? Jakým zpusobem ho dosáhneš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.26 21:21
@Anonymní píše: Více

Už jsem si říkala, že jsem asi jediná 😁 Zkoušela jsi to řešit s dr nebo to bereš jako fakt a nevadí ti to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.26 21:55

@Andrea37215 beru to jako fakt. Řešením jsou hormony, ale to nechci. Sportuju, snažím se odpočívat kdyz na mě padne ta velká unava. Beru i s ohledem na sport kreatin, vitamin D a magnézium. Beru to jako součást života. Snažíme se s manželem mít čas jen pro sebe, abychom nenechají sexuální život úplně usnout. Verim, ze se to zas vrátí až tohle období pomine. Treba za pul roku nebo rok.

• Citovat
  • Upravit
39
11.7.26 21:59

Když mi orgasmus je schopen navodit jen Charles de Ketelaere nebo Emiliano Rajzner.
Mám to blbý, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová