Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
To je holt udel milenek. Jak sama pises, nejsi na prvnim ani druhem miste a musis cekat co na tebe zbyde ![]()
Nelez do postele zadaným/ženatým chlapům, najdi si chlapa na normální vztah a máš vyřešeno. ![]()
Tak určitě ti bude psát a volat, takže to rychle uteče. A pokud má dcera 21, možná na příští už ani nepojede.
Být milenkou není pro každou ženu, ne každá na to má povahu a zvládne to. Jedná věc je, že víš, že nejsi ani na 1.ani na 2. místě, ale vnitřně tě to štve… Proto bych spíš přemýšlela nad tím, jestli je to dobrá volba i do budoucna. Teď řešíš prazdniny, ale ani se nenaděješ a budou tady Vánoce. To bych já osobně řešila víc, ale nejsem ničí milenka, takže to řešit nemusím ![]()
A věk dítěte je polehčující okolnost mileny? Přeživáme to tak, že nejsme milenky a vážíme si samy sebe. A co teprve Vánoce, pokud si nenajde zase nějakou jinou…
Na tu rodinnou dovolenou jeli s tím 21letým dítětem?
Chuderko… chlap jel na dovolenou s manželkou a ditetem. Normální vec. Bud se smiris s tim, ze nebudeš nikdy mit normální vztah se vším všudy anebo si najdeš někoho svobodného, rozvedeneho.
@Lucis187 píše: Více
Tak Vánoce mě nijak netrápí. Ale třeba za pár měsíců budu mluvit jinak. Kdo ví.
Netrápí Tě možná proto, že nejsou na pořadu dne, v listopadu to může být jinak…
Věk dítěte, není důležitý. Lezeš do manželství dvou lidem, kteří jsou spolu roky. Mít jedno přání, které se vyplní, přála bych si, aby všem, jako seš ty, zarostla díra, nebo raději obě. ![]()
Příspěvek upraven 08.07.26 v 21:56
@Pitřice píše: Více
Proc tak hnusne. Chlap je jorsi, on podvadi manzelku.
Zdravím všechny.
Letní dovolené už začínají a já bych ráda věděla, jak ostatní milenky snáší letní rodinné dovolené ženatých chlapů. Jsem milenkou poprvé a jsme ve “vztahu” devět měsíců. Vídáme se 3-4× týdně, píšeme si od rána do večera a voláme si denně několikrát denně. A ačkoliv vím, že milenky nejsou nikdy na prvním ani druhém místě, prostě mě ubijí to, že nemá tolik času a tráví - logicky, čas s rodinou. A abych nebyla za úplnou hyenu, dítě má jedno a a dceři je 21 let.
Takže milenky, jak přežíváte rodinné dovolené?