Zralé ženy 50+ a mladší muž

132
1.7.26 12:08

Zralé ženy 50+ a mladší muž

Chci sem hodit jedno téma k diskuzi, které v sobě nosím už dlouho, a zajímal by mě názor ostatních – hlavně žen.

Mám to v životě nastavené tak, že mě sexuálně, intimně i lidsky přitahují výhradně ženy ve věku 50+. A když říkám výhradně, myslím tím opravdu stoprocentně. Nikdy v životě jsem neměl zkušenost s mladou ženou. Ne proto, že by nebyla příležitost, ale proto, že mě to k nim prostě vůbec netáhne. Mladší holky mě vizuálně ani energeticky neberou, neprobouzí to ve mně ten správný chlapský náboj.

Vím, že společnost je často nastavená opačně a od chlapů se automaticky čeká, že budou koukat po mládí. Pro mě je ale opravdová ženská přitažlivost spojená s něčím úplně jiným. Na zralých ženách mě fascinuje ta kombinace životní moudrosti, klidu a toho, že už přesně vědí, kým jsou. Žena po padesátce už nemá zapotřebí si na nic hrát, neshání nikoho na zakládání rodiny, má srovnané priority a v posteli i v životě z ní vyzařuje úplně jiná, mnohem hlubší energie a sebevědomí. Prostě k nim cítím nějaké mateřské teplo, nějakou něhu a klid, které u mladších žen nikdy nenajdu. Přijdou mi mnohem víc otevřené a celkově mě rajcují nejvíce. Sex se starší ženou pro mě není o nějakém povrchním „výkonu“, ale o neuvěřitelné chemii, uvolněnosti a otevřenosti, kterou jsem u mladších ročníků prostě nikdy necitil.

Zajímá mě, jestli ženy v tomto věku mají rády muže kolem 30–35 let, nebo spíše preferují starší muže či své vrstevníky? Jak to vnímáte vy a jaké máte zkušenosti s mladšími partnery?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25116
1.7.26 12:21

:zed: si nedáš pokoj? tak prva tě rajcují smradlavé a chlupaté, pak chceš někoho za peníze zbavovat svobody, a teď zas hledáš milfku?? si to trollení pořádně rozmysli, než s tím začneš… jedině že bys hledal chlupatou rozcuchanou starou paní se špinavými chodidly, kterou budeš moct za peníze ovládat a oblbovat statěmi od AI,
tak to good luck..
začly ti prázdniny? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
1.7.26 12:32
@Lucy75 píše: Více

V čem přesně si to protiřečí? Já mám rád přirozenou, živelnou až „pravěkou“ krásu – to je můj dlouhodobý ideál. A k tomu navíc potřebuji věk. Věkově mi nejvíce sedí právě ženy 50+, což už spadá spíše pod označení GILF než MILF, ale ty termíny se často překrývají a škatulky nejsou podstatné. Ani ta finanční podpora nijak neodporuje mým slovům. Netuším, kde bereš názor, že se jedná o trolování. Je to prostě ucelený vkus se vším všudy. Trolování by to bylo v případě, kdybych si protiřečil a vymýšlel věci, které jsou v rozporu s tím, co jsem psal dříve. V mém psaní žádné znaky trolování nenajdeš, protože vše, co píšu, myslím upřímně. To, že mám specifické preference a fetiše, ze mě ještě nedělá trolla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4864
1.7.26 12:33

Ty musis byt uplny luzr, o ktereho si zadna holka ani neopre kolo. Tak tady basnis, jak te berou 50+ :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
1.7.26 12:41

Je mi tedy teprve 49.. Jsem skoro 30 let šťastně vdaná. Chlapi mě přitahují takoví, kteří mají charisma. Mame s mužem teď posledních cca 10 letníma otevřenější vztah (nedokážu byt stopro věrna, obcas pro relaxaci potrebuju nejaky sex mimo). Ted si cas od casu uziju s mladým chlapem (myslim ze mu je 33) a s ním dobry. Přitahuje me, ale intelektuálně a emocionálně mě nezajímá. Je vzdělaný, dobře vypadá. Ale doma bych ho nechtěla. Zkoušela jsem i s mladším (ve veku mého syna) a to uz bylo úplně divný; i on byl divný.
S manželem mame hluboký vztah, prošli jsme si velmi těžkými životními situacemi, důvěřujeme si. Bohužel jsme každý něčím divný, ale naučili jsme se to respektovat.
Pro život bych si nevybrala nikoho jiného než mého manžela. Náš životní příběh je proste silný. Žádný mladý hošan tomu nemůže konkurovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25116
1.7.26 12:43

@TaLucie takže manžela miluješ? a nevadí mu to/neubližuje mu tvá nevěra? on je taky nevěrný? to teda smekám, že vám to funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.26 12:45
@VLAD-PRAHA píše: Více

Nejsi jediny, taky znam 30l kteteho dostavaji starsi 40 az 50..pry jsou casto vystajlovanejsi nez ty mlade. No takhle nejradeji bych vrstevnika, ale kdybych musela vybrat o x starsim nebo mladsim tak mladsim.

• Citovat
  • Upravit
1342
1.7.26 12:49

Nevadi mu to. Zařazujeme to i do našich sexuálních scénářů (někdy). On ujíždí zase na určitém fetiši- taky me nevadí, ale mnohé z vás by to nedaly. My to nepřeháníme - 99% sexu máme doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
1.7.26 12:51

Já u těch starších žen prostě cítím silnou touhu po klidu a stabilitě. Celkově jsou díky svým životním zkušenostem hodně otevřené a přesně vědí, jak udělat muže spokojeným – na rozdíl od mladší ženy, která se všechno teprve učí. Nejvíce na té psychologické úrovni miluji právě jejich stabilitu a klid, což jsou hodnoty, které mám ve svém věku už také srovnané. U svých vrstevnic nebo mladších žen tohle zkrátka nenajdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25116
1.7.26 12:55

@VLAD-PRAHA no jasně, a takováhle stabilní žena, která už dávno ví, co chce, si pak za peníze od tebe dá s radostí diktovat, kdy jí dovolíš se umýt, jo?? :mrgreen: :lol: :mrgreen:
ještě tu o Karkulce :mrgreen: :mrgreen:
místo těch stovek vět keců na netu by sis měl radši reálně zapíchat, ale exot jako ty nemá holt s kým, chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
1.7.26 13:06

Pleteš si nucení s oboustranným fetišem. Já nikoho do ničeho nutit nebudu. Svět je dost velkej na to, aby v něm lidi se stejnýma preferencema žili po svém. Moje standardy jsou přirozené, takže skupina žen, které k tomu samy tíhnou, reálně existuje. Nemusím do toho vůbec tahat peníze, i když celkově jsou peníze důležité pro dělání radosti ženě. Forma, kde je žena submisivní a já jí říkám, co má dělat, existuje v jakémkoliv věku. Já to ale teď reálně nehledám, byla to jen diskuze o hranicích submisivity. Celkově mě navíc baví spíše tyto hry než takový život 24/7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9412
1.7.26 13:07

Á, jedem druhý kolo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36307
1.7.26 13:44
@Takyjedna píše: Více

Už třetí. A opět jen jeho vlhké sny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
1.7.26 14:07
@VLAD-PRAHA píše: Více

Na mladší muže se zájmem nehledím. Kdybych měla hledat nového partnera, volila bych raději vrstevníka nebo o něco staršího. S mladším partnerem bych si přišla jak starší sestra nebo matka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
1.7.26 15:25
@Klávesa289 píše: Více

Vidim to uplne stejne 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...