Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem,
vím, že to možná bude znít zvláštně, ale mám z toho opravdu strach, tak prosím o slušné odpovědi.
Spal jsem s přítelkyní na jedné matraci. Neměli jsme sex ani jsem do ní nijak nepronikl. Oba jsme byli v pyžamu. Já jsem měl přiléhavé trenky a přes ně tenké pyžamové kraťasy, přítelkyně měla jen tenké pyžamové kraťasy.
V noci jsem měl mokrý sen a ejakuloval jsem do trenek. Ráno byly moje trenky úplně promočené a na pyžamových kraťasech byly také menší mokré skvrny. Nepamatuji si, jak jsme během noci leželi, jestli jsme byli přitisknutí nebo ne.
Může z takové situace reálně vzniknout těhotenství? Má někdo znalosti nebo zkušenosti s něčím podobným?
Děkuji předem za odpovědi
@lucynka25 píše: Více
třeba to budou dvojčátka, co ty víš. Tak rezolutně mu bereš naději.
Zavedla bych pravidlo, že přítelkyni/přítele může mít jen ten, kdo projde vstupním testem na znalosti ohledně pohlavních orgánů, sexu, těhotenství atd. A poté budou páry průběžně navštěvovat kurz ohledně vztahu.
Ale abych odpověděla: pokud tvé spermie nejsou z výsadkové jednotky se speciálním výcvikem na přežití v nehostinných podmínkách, tak těhotenství nehrozí. Si vem, kolik by bylo těhotných holek, kdyby stačil jeden mokrý sen do pyžama.
Holdo jsi troll, nebo de.bil?
Spíš než na vlhký sen bych to tipovala na poch. cání ![]()
@Holda26 A základní školu už jsi ukončil?
A co řekla ta tvoje přítelkyně na ty mokrý sny?
Opravdu škoda, že už není Bravíčko ![]()
@Pauznuto píše: Více
Ano, kolikrát mě zaskočí, jak málo informovaní někteří jsou…kdysi dávno v první práci se mě jedna kolegyně ptala, kdy se propichují bradavky, jestli ještě před porodem nebo až po něm ![]()
@Melancholická panda píše: Více
Kondom a místo pyžama rybářské brodící kalhoty ![]()