Přítel zlodějíček, lhář?

533
31.10.24 13:46

Přítel zlodějíček, lhář?

Zdravim, zajímalo by mě jestli řeším kraviny nebo ne. :lol:
S přítelem spolu nejsme ani půl roku. Teď byl skoro pořád u mě. Finančně na tom nejsme ani jeden nijak extra. No a tak jsme pomalu začali řešit kdo co kupuje. Já většinou všechno jídlo, ale zase nebyl problém napsat kup brambory, maso, ale vycházelo to tak 8:2. On zase třeba koupil cigára a pivo (i pro mě). No o to mi zas tak nejde, to se budeme muset dohodnout. Ale… Půjčila jsem mu kartu na větší nákup, vždycky chci lístek. No to proběhlo v pořádku, ale pak jsem ve výpisu zjistila, že si koupil i jiné věci (asi za 50). No tak to jsem ještě byla vysmata, že mu to nedošlo, že to uvidím a říkám: čím sis udělal radost? 8) Jenže on celý večer zapíral a zapíral a přiznal to až druhý den. Ok.
Další zarážející moment byl, když jsme spolu po dlouhé době netrávili večer. Tvrdil mi, jak je doma, ale chlastal u kámoše. S tím jsem v pohodě. Věřím tomu, že fakt byl s ním. Ale proč mi teda pořád tvrdil, že je doma? Navíc mě to bylo úplně jasné, že není a několikrát během konverzace, jsem to zmínila, že to vím.
No a teď nákup č.2 :roll: Zeptal se mě jestli si může koupit za moje pivo. Byl víkend, tak proč ne. Dohodli jsme se že vezme každému 4. No a nakonec si jich koupil 6. :roll:
Zeptal se, jestli si může udělat čaj, že je mu jedno jaký. Tak jasně. :lol: Ve skříňce mám asi 10 druhů, ale piju jen zelený, což jsem říkala. No teď jsem si ho chtěla udělat a krabička, skoro plná nikde.
Jestli si může vzít JEDNU instantní polívku do práce. No problém. Vzal si dvě. Z toho jsem nic nedělala, proč taky.
Ale minule už tam byly jen dvě, tak říkam, že ok, ale jen jednu, protože jsem si jí chtěla dát. Loučíme se a vidím, že má v kapse dvě. Tak jsem se ho zeptala a do očí mi tvrdil, že si vzal jen jednu. :roll: Klidně si jí mohl koupit.

Já vím, že dohromady jde o prd, ale… To je normální, že si lidé takhle ve vztahu lžou? Řeším blbosti nebo už to je na zváženou?

Příspěvek upraven 31.10.24 v 14:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24781
31.10.24 13:54

:zed: spíš byste, když moc nevycházíte, měli řešit ty litry a litry piv a cigára… :zed:

a jinak hospodaření funguje do té doby, než se jeden cítí, že doplácí…
ty se tak cítíš, nebo začínáš cítit, takže si musíte sednout a domluvit se, ideálně zařídit nový společný účet (každý svůj si nechat) a na ten společný poslat oba stejnou (či poměrnou) částku na hospodaření, energie, bydlení a jídlo
tím by se váš problém vyřešil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
31.10.24 13:55

No takhle, jestli jste na tom oba tak blbě, že řešíte sáček čaje nebo sladkost za pade, dvě piva navíc a instantní polívku, tak si budete muset nastavit úplně jiné fungování. Nicméně mě by teda opravdu vadily ty lži, připadala bych si jak matka, co chytá za ruku dítě, které si bere tři bonbony místo jednoho :roll: Je to krajně trapný a myslím, že s tímhle člověkem tě nic pěkného nečeká. Vůbec teda mladý zdravý chlap (mimochodem i žena), co nevydělá ani tolik, aby si mohl normálně nakoupit a uvařit, nebude dobrá partie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.24 13:55

Ahoj, co jsem pochopila. Ikdyz jste ve vztahu takhle krátce, tak už i v tuhle dobu bych si řekla kdo co bude platit nebo aspoň jak to bude fungovat jestli jednou platí on pak ty nebo tak. Tohle je aspoň pro mě důležité když se mnou partner ještě nežije. Jedná se sice o polévku nebo o čaj ale princip zůstává. Pokud se zeptal na jednu proč má dvě že? Normálně bych mu řekla jak by jsi to chtěla aby to fungovalo a jestli by s tím měl problém tak nazdar.
Pak jsi tam psala ještě něco s těma pivama že tobě koupil 4 a sobě 6 za tvoje peníze… když už tak 5 a 5 ne?.

Přišla bych za ním a nějak to s ním probrala, takhle když to bude pokračovat tak bude vědět že mu to projde a to by bylo pak horší, aspoň z mého pohledu.

Prkotiny to podle mě nejsou. Každý to má jinak. Ano sice to jsou menší věci ale úplně tě chápu :palec:

• Citovat
  • Upravit
53190
31.10.24 13:58

@Lucy75 Asi tak. Sáčky s čajem má přepočítané, ale klidně lejou litry piv a hulí. Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
31.10.24 14:01

Jak matka a synek lhář. Je to zábavné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
31.10.24 14:05

@unuděná tady opravdu nejde o to pade, zas tak blbě na tom nejsem. Ale do nové práce nastupují až od listopadu. A on zdravý není, je těžký cukrovkar, pracuje na půl úvazek.
Jde mi právě o to bezduvodne lhaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
31.10.24 14:06
@Jagwa píše: Více

Těžký cukrovkář a dá si klidně 6 piv večer? To jako vážně? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2269
31.10.24 14:07
@Jagwa píše: Více

Těžký cukrovkář a chlastá? A my mu z našich odvodů platíme léčbu? No paráda, s chutí do práce a platit daně.

Příspěvek upraven 31.10.24 v 14:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
31.10.24 14:08

@Jagwa

ne není to normální, ve vztahu se nelže

najdi si lepšího

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
31.10.24 14:10

@princess.consuela

diabetik si kupuje inzulín, čipy, všechno si platí sám. Diabetes nejde léčit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21275
31.10.24 14:11

Patologické a nedospělé.
Nebyla bych si jistá, jestli mi nelže v mnohem důležitějších věcech a na jeho skenování nemám chuť a ani čas.. Ne, děkuji. Na to mám své nervy příliš ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24781
31.10.24 14:14

Těžký cukrovkář, co se denně prolije 6 pivy?
tak to buď klidná, dlouho tu nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.24 14:15

@Jagwa pije alkohol a je tezky cukrovkar? Promin, ale ja mam taky cukrovku a tenhle zivotni styl bych si fakt dovolit nemohla a ani ty instatni jidla nejsou pro lidi s diabetesem vhodna. Tomu fakt neverim a jeste ke vsemu zrovna pivo obsahuje hodne sacharidu.
Vas zivotni styl je celkove bida. Prepocitavat instantni polivky a plechovky jak na nejakym intru.
No pokud jste dospely, meli byste si sednout a spocitat naklady a rozdelit si to pul na pul, evidentne nechces platit nic navic. Ja bych s tebou ve vztahu byt nemohla… ani se mu nedivim, ze se ti to boji priznat, kdyz na neho hned uderis, ze si ty dve polevky kupovala za svoje.
Co by treba pomohlo je uvarit ze surovin. Ach jo, kam to vsechno speje.

• Citovat
  • Upravit
53190
31.10.24 14:16
@DanielaD píše: Více

Na všechny tyhle věci pojišťovny nemálo přispívají.
 https://www.drmax.cz/…i-pojistovny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria