Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@DanielaD
Neni pravda, jsem diabetik a na nic nedoplacim a to mam 2. Stupen.
Mozna zalezi na pojistovne.
@DanielaD píše: Více
Doplácí znamená, že část hradí pacient. Velkou část ale platí pojišťovna, čili my z daní zdravotního pojištění.
@unuděná píše: Více
možná bychom jim domů mohli přispět i na to denní xnásobné pivko, ne?? ![]()
@Anonymní píše: Více
No ale má ho, má i pumpu, dost často ho má nízký. Vařím pokaždé poctivě, když je tady.
@Jagwa píše: Více
stačilo si pozorně přečíst tvůj úvodní příspěvek, kde pivo zmiňuješ opakovaně, evidentně je to jedna ze základních potravin vaší domácnosti…
@DanielaD píše: Více
Nemel blbosti, když se v tom evidentně vůbec nevyznáš
Jasně, že záleží i na lékárně, co ti dá za benefit na kartičku, ale část úhrad je u onemocnění tohoto typu regulovaná státem a pojišťovny je musí proplácet. Schválně někdy mrkni nějakému diabetikovi na výpis z pojišťovny, to budeš koukat, kolik toho dotuje stát.
@Jagwa Je jedno, zda denně nebo jednou týdně. Nemá chlastat vůbec!
@Jagwa diabetik má teda krásnou stravu a ten alkohol jako bonus. To asi moc budoucnost nemá, lhát že si vezme 1 polévku a není mu blbý vzít obě. prostě co najde si vezme ![]()
@unuděná v tom máte pravdu, pojišťovna hradí do určitého limitu.
@Anonymní píše: Více
záleží co máš za léky. Já doplácím, ne moc, ale ano. ted jsme teda ve studii tak léky mám zadarmo, ale po konci studie pokud budu chtít mít stejnou léčbu tak to platit budu. Díky nové léčbě mám cukr a všechny hodnoty tak ukázkové že na hrazení pojišťovnou nedosáhnu.