Přítel ztratil zájem

1
26.2.12 20:35

přítel ztratil zájem

Ahojte holky, trápí mě vztah s přítelem a nevím jak dál. S přítelem jsme oficiálně 2 roky + z toho 3 roky to byl takový vztah nevztah. Zatím spolu nebydlíme a ani zatím nijak neplánujeme společné bydlení. Poslední dobou jsem velmi nešťastná. Přítel se mnou přes týden nekomunikuje, není schopný napsat jedinou smsku nebo zavolat a když už mi od něj nějaká sms příjde, tak většinou ojediněle. Rande musím taky domlouvat já a stejně to dopadne tak, že musím k němu vždycky přijet, protože jemu dělá asi strašný problém ke mě dojet. Když jsem s ním o tom mluvila, že mě to strašně mrzí, že se mi neozve ani nic, tak mi řekne, že sem stíhačka( i když mu píšu max. 3× za týden jak se má a tak). Tak nevím, sám říká, že ví, že je nehodný a že mě má rád, ale že na něm nemám být tak závislá. Mno nevím jestli jsem na něm závislá, když se vidíme tak 1× za týden, protože já chodím na výšku a on do práce. Nevím co dělám špatně, když se ke mě chová jak ke kusu hadru. Poradíte prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6956
26.2.12 20:38

Myslim ze te nechce! Promin ale fakt to tak bude! Najdi si nekoho kdo o tebe bude mit zajem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215

Asi spolu nemáte žádné závazky, děti, majetek. Tak se pomalu pokukuj po jiných klucích, co říkáš? Tím nic nepokazíš a času na to zřejmě máš dost.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9183

U mě by takový chlap neměl váhu…asi by mě takový vztah nenaplňoval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
26.2.12 20:42

Tohle není plnohodnotný vztah…sama si napsala, že jste spolu i byli a nebyli…podle mě jsi mu koulí na noze :nevim: Tenhle vztah nejspíš nemá ani budoucnost,poohlídni se jinde, někde je někdo,kdo o Tebe bude mít opravdový zájem… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
26.2.12 20:44

Jste spolu už dost dlouho a myslím vidět se max. 1 týdně není zas kdovíjak často. Evidentně nemá přítel zájem, je to těžké, ale nevnucuj se. Uvidíš, jestli se mu to rozleží v palici, když bude cítit, že Tě ztrácí. A když ne, myslím, že na vysoké má člověk velké možnosti se seznámit, tak hlavu vzhůru :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679

Promiň asi tě zklamu,vypadá že si hledá zadní vrátka :roll: Možná už s tebou být nechce…z jeho jednání k tobě to vyplívá. Jsou určitě lepší kluci pro tebe! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077

Řekla bych, že ztratil zájem a nemá odvahu ti to říct. Možná jsi mu dobrá 1× týdně na sex a víc nechce. Být tebou, začnu koukat po někom jiném, kdo tě bude chtít a bude s tebou chtít trávit čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
26.2.12 20:49

Taky bych pomalu hledala někoho jiného :nevim: mě by tohle teda nestačilo. Podle mě nemá odvahu ti říct, že už stebou nechce být.

• Citovat
  • Upravit
916
26.2.12 20:57

Jak již bylo napsáno - poohlédni se jinde. Možná bude koukat až mu SMS od tebe přestanou chodit a nebudeš mít ani 1× týdně čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2978
26.2.12 21:03

promin,
tvrde ale je to tak..Nemá o tebe zájem..
Vykašli se na něho proč ztrácet tak drahocený čas.opatruj se a hodně štěstí..
Už mu nepiš a uvidíž že do měsíce zjistíš, že ti nenapsal ani jednou nabo pokud ano tak to bude protože bude " něco chtít " vážně…hlavně nebul …ztráta času

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
26.2.12 21:03
A-lexa píše:
Jak již bylo napsáno - poohlédni se jinde. Možná bude koukat až mu SMS od tebe přestanou chodit a nebudeš mít ani 1× týdně čas.

Jojo..to je pravda…nezájem jeví zájem..i když je to někdy těžké vydržet, tak to bych to zkusila..nějaký čas se neozvat a bud mu to dojde a nebo bude prostě konec :think:

• Citovat
  • Upravit
26.2.12 21:07
eva11 píše:
Ahojte holky, trápí mě vztah s přítelem a nevím jak dál. S přítelem jsme oficiálně 2 roky + z toho 3 roky to byl takový vztah nevztah. Zatím spolu nebydlíme a ani zatím nijak neplánujeme společné bydlení. Poslední dobou jsem velmi nešťastná. Přítel se mnou přes týden nekomunikuje, není schopný napsat jedinou smsku nebo zavolat a když už mi od něj nějaká sms příjde, tak většinou ojediněle. Rande musím taky domlouvat já a stejně to dopadne tak, že musím k němu vždycky přijet, protože jemu dělá asi strašný problém ke mě dojet. Když jsem s ním o tom mluvila, že mě to strašně mrzí, že se mi neozve ani nic, tak mi řekne, že sem stíhačka( i když mu píšu max. 3× za týden jak se má a tak). Tak nevím, sám říká, že ví, že je nehodný a že mě má rád, ale že na něm nemám být tak závislá. Mno nevím jestli jsem na něm závislá, když se vidíme tak 1× za týden, protože já chodím na výšku a on do práce. Nevím co dělám špatně, když se ke mě chová jak ke kusu hadru. Poradíte prosím?

Nevnucuj se, nemá zájem a je zbabělý ti to říct narovinu. Vykašli se na něj a koukni po někom, kdo tě bude mít rád a bude si tě vážit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
26.2.12 21:14

Já bych se asi přestala ozývat, zajímalo by mě, za jak dlouho by si vzpoměl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
26.2.12 21:15

Nemáš zapotřebi se doprošovat. Chlapi hlavně nesnášej když se ženská (promin) vnucuje a volá a píše.On tě nechce tak mu nepiš a zařid si život bez něj .Tohle stejně nemá cenu dřív nebo později by tě podvedl nebo opustil stejně. Láska se nedá nutit. Určitě potkáž mužskýho který tvou starostlivost ocení a bude tě milovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí