Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte holky, trápí mě vztah s přítelem a nevím jak dál. S přítelem jsme oficiálně 2 roky + z toho 3 roky to byl takový vztah nevztah. Zatím spolu nebydlíme a ani zatím nijak neplánujeme společné bydlení. Poslední dobou jsem velmi nešťastná. Přítel se mnou přes týden nekomunikuje, není schopný napsat jedinou smsku nebo zavolat a když už mi od něj nějaká sms příjde, tak většinou ojediněle. Rande musím taky domlouvat já a stejně to dopadne tak, že musím k němu vždycky přijet, protože jemu dělá asi strašný problém ke mě dojet. Když jsem s ním o tom mluvila, že mě to strašně mrzí, že se mi neozve ani nic, tak mi řekne, že sem stíhačka( i když mu píšu max. 3× za týden jak se má a tak). Tak nevím, sám říká, že ví, že je nehodný a že mě má rád, ale že na něm nemám být tak závislá. Mno nevím jestli jsem na něm závislá, když se vidíme tak 1× za týden, protože já chodím na výšku a on do práce. Nevím co dělám špatně, když se ke mě chová jak ke kusu hadru. Poradíte prosím?
Myslim ze te nechce! Promin ale fakt to tak bude! Najdi si nekoho kdo o tebe bude mit zajem!
Asi spolu nemáte žádné závazky, děti, majetek. Tak se pomalu pokukuj po jiných klucích, co říkáš? Tím nic nepokazíš a času na to zřejmě máš dost.. ![]()
U mě by takový chlap neměl váhu…asi by mě takový vztah nenaplňoval
Tohle není plnohodnotný vztah…sama si napsala, že jste spolu i byli a nebyli…podle mě jsi mu koulí na noze
Tenhle vztah nejspíš nemá ani budoucnost,poohlídni se jinde, někde je někdo,kdo o Tebe bude mít opravdový zájem… ![]()
Jste spolu už dost dlouho a myslím vidět se max. 1 týdně není zas kdovíjak často. Evidentně nemá přítel zájem, je to těžké, ale nevnucuj se. Uvidíš, jestli se mu to rozleží v palici, když bude cítit, že Tě ztrácí. A když ne, myslím, že na vysoké má člověk velké možnosti se seznámit, tak hlavu vzhůru ![]()
Promiň asi tě zklamu,vypadá že si hledá zadní vrátka
Možná už s tebou být nechce…z jeho jednání k tobě to vyplívá. Jsou určitě lepší kluci pro tebe! ![]()
Řekla bych, že ztratil zájem a nemá odvahu ti to říct. Možná jsi mu dobrá 1× týdně na sex a víc nechce. Být tebou, začnu koukat po někom jiném, kdo tě bude chtít a bude s tebou chtít trávit čas.
Taky bych pomalu hledala někoho jiného
mě by tohle teda nestačilo. Podle mě nemá odvahu ti říct, že už stebou nechce být.
Jak již bylo napsáno - poohlédni se jinde. Možná bude koukat až mu SMS od tebe přestanou chodit a nebudeš mít ani 1× týdně čas.
promin,
tvrde ale je to tak..Nemá o tebe zájem..
Vykašli se na něho proč ztrácet tak drahocený čas.opatruj se a hodně štěstí..
Už mu nepiš a uvidíž že do měsíce zjistíš, že ti nenapsal ani jednou nabo pokud ano tak to bude protože bude " něco chtít " vážně…hlavně nebul …ztráta času
A-lexa píše:
Jak již bylo napsáno - poohlédni se jinde. Možná bude koukat až mu SMS od tebe přestanou chodit a nebudeš mít ani 1× týdně čas.
Jojo..to je pravda…nezájem jeví zájem..i když je to někdy těžké vydržet, tak to bych to zkusila..nějaký čas se neozvat a bud mu to dojde a nebo bude prostě konec ![]()
eva11 píše:
Ahojte holky, trápí mě vztah s přítelem a nevím jak dál. S přítelem jsme oficiálně 2 roky + z toho 3 roky to byl takový vztah nevztah. Zatím spolu nebydlíme a ani zatím nijak neplánujeme společné bydlení. Poslední dobou jsem velmi nešťastná. Přítel se mnou přes týden nekomunikuje, není schopný napsat jedinou smsku nebo zavolat a když už mi od něj nějaká sms příjde, tak většinou ojediněle. Rande musím taky domlouvat já a stejně to dopadne tak, že musím k němu vždycky přijet, protože jemu dělá asi strašný problém ke mě dojet. Když jsem s ním o tom mluvila, že mě to strašně mrzí, že se mi neozve ani nic, tak mi řekne, že sem stíhačka( i když mu píšu max. 3× za týden jak se má a tak). Tak nevím, sám říká, že ví, že je nehodný a že mě má rád, ale že na něm nemám být tak závislá. Mno nevím jestli jsem na něm závislá, když se vidíme tak 1× za týden, protože já chodím na výšku a on do práce. Nevím co dělám špatně, když se ke mě chová jak ke kusu hadru. Poradíte prosím?
Nevnucuj se, nemá zájem a je zbabělý ti to říct narovinu. Vykašli se na něj a koukni po někom, kdo tě bude mít rád a bude si tě vážit.
Já bych se asi přestala ozývat, zajímalo by mě, za jak dlouho by si vzpoměl.
Nemáš zapotřebi se doprošovat. Chlapi hlavně nesnášej když se ženská (promin) vnucuje a volá a píše.On tě nechce tak mu nepiš a zařid si život bez něj .Tohle stejně nemá cenu dřív nebo později by tě podvedl nebo opustil stejně. Láska se nedá nutit. Určitě potkáž mužskýho který tvou starostlivost ocení a bude tě milovat